Najžešća rivalstva između nogometnih klubova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Najžešća rivalstva između nogometnih klubova
Ovako je tesko odabrati najveci derbi...na vikipediji su to fino podijeli 

Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
-
- Kontakt:
ja ozbiljno govorim na tv-u bio jedan hrvat radi nešto na stadionu reala,uglavnom u klubu je nešto kažre čovjek ovdje se ne navija većinom se plješće kad dadnes go i to je to,sad ćeš reć da su bolji od torcide ,bbb
otkad su BBB navjacimatetaraba je napisao/la:ja ozbiljno govorim na tv-u bio jedan hrvat radi nešto na stadionu reala,uglavnom u klubu je nešto kažre čovjek ovdje se ne navija većinom se plješće kad dadnes go i to je to,sad ćeš reć da su bolji od torcide ,bbb

cim se reko ozbiljno a ne bogami, lazes

lago jedan lagljivi

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
ako cemo sagledati sveukupne stvari sto cine jedan derbi po meni su to lazio-roma i pan-olimp, oni su nesto posebno ostalih imas kao u priči
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa i nisu bas svi bezveze...ima tu jos i Celtic-Rengers...mozda ima i jos onih extra derbija...a ne mogu se sad sjetiti...bh hrvat je napisao/la:ako cemo sagledati sveukupne stvari sto cine jedan derbi po meni su to lazio-roma i pan-olimp, oni su nesto posebno ostalih imas kao u priči
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Vrbanjuša - Vratnik 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
da real imaju imalo ozbiljniju grupaciju navijaca, njihov derbi protiv atletica bio bi extra jer atletico(uz Biris Norte Sevilla) imaju najbolje navijace u Spaniji!
- reds_forever
- Kontakt:
koliko znam,nigdje se ne moze naci neka lista derbija i rivalstava koja je bas ono " oficijalna" ,jer na svakoj listi koja postoji ima dosta razlika,al u svakoj top 50 ima sarajevo - zeljo 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
mozda si mislio da nije gradski derbi,al derbi bogami jeste,de malo pogledaj po internetu to rivalstvoMadafaka je napisao/la:Ne kontas neke stvari...CRNI_SA je napisao/la:sine nema veceg rivalstva u svijetu fudbala od real-.barca !!Madafaka je napisao/la:Real - Barca nije derbi.

mozda si mislio da nije gradski derbi,al derbi bogami jeste,de malo pogledaj po internetu to rivalstvo
[/quote]
Upravo tako, rivalstvo. Po njemu su najzesci na svijetu. Al' nije to derbi kao sto je npr: Galata-Fener...

Upravo tako, rivalstvo. Po njemu su najzesci na svijetu. Al' nije to derbi kao sto je npr: Galata-Fener...
-
- Kontakt:
pa ljudi koliko sam ja skonto ovo je derbi s najviše mržnje prema suparniku,s najjačim hordama navijača,navijačke bitke i to šta će real barca nije se nikad nitko pobio
cska-fulham

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Upravo tako, rivalstvo. Po njemu su najzesci na svijetu. Al' nije to derbi kao sto je npr: Galata-Fener...[/quote]Madafaka je napisao/la:mozda si mislio da nije gradski derbi,al derbi bogami jeste,de malo pogledaj po internetu to rivalstvo
pa ako izmedju 2 kluba postoji veliko rivalstvo utakmica izmedju njih je derbi

aston vila - cengic wilaYNWA je napisao/la:cska-fulham

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- alan_kardec
- Kontakt:
RIVER - BOCA
.....................................pa tek onda atinski derbi i istanbulski derbiji.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ukrade mi rijec iz usta, nije ti to higijenski , na tom uvijek padne mrtva glavaalan_kardec je napisao/la:RIVER - BOCA.....................................pa tek onda atinski derbi i istanbulski derbiji.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- alan_kardec
- Kontakt:
heh ne brini ništa,oprao sam ruke prekjučeGenghis je napisao/la:Ukrade mi rijec iz usta, nije ti to higijenski , na tom uvijek padne mrtva glavaalan_kardec je napisao/la:RIVER - BOCA.....................................pa tek onda atinski derbi i istanbulski derbiji.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Kad vidim pojedine komentare, čini mi se da se pod rivalstvom podrazumjevaju odnosi između uprava klubova...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
mrzim one derbije u argentini gdje se puca s vatrenim oruzjem pa uvijek pogine netko ni kriv ni duzan, to ni u nas ovdje nema
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.