FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ribery
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la ribery » 27 avg 2009, 00:26

Nadam se da je bilo dosta zezancije, pjesmica i ostalih vidova zachatavanja.
Hajmo malo ozbiljnosti.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 avg 2009, 00:29

Bayern nosioc pred zdrijeb lige prvaka...gdje su realovci da mi kazu kako je biti u drustvu Alkmara CSKA Rangersa Lyona itd...haha....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 avg 2009, 00:32

Saurman je napisao/la:Bayern nosioc pred zdrijeb lige prvaka...gdje su realovci da mi kazu kako je biti u drustvu Alkmara CSKA Rangersa Lyona itd...haha....
Ovaj Saurman je nepopravljiv..haha....koji ti je idi negdje drugo širi SILU :twisted:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 avg 2009, 00:33

Ma vjerovatno ugodno, ma navikli su oni na to!!! Do godine moraju cekati ne bi li se vratili medju velikane! :mrgreen: :mrgreen:

Bayernu zelim srecu u petak, i da ABD izvucemo grupu u kojoj cemo biti superiorni!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 avg 2009, 00:40

Prema pisanju Njemackih medija Robben bi sutra trebao stici u Minhen da bi rijesio neke sitnice ugovora, i da ga zvanicno predstave, i takodjer bi trebao igrati protiv Wolfsburga u subotu, znaci Ribery igra na 10-ci, Robben lijevo, Schweinsteiger, mali Mueller i Altintop ce se boriti za desnu stranu, a Anatoli i van Bommel ko ce igrati na na 6-ci. Po meni bi bili dupolo jaci kad bi igrali bez klasicne 10 tke, jer bi onda Robben i Ribery mogli mjenjati strane i tako zbunivati protivnika, a imali bi malo vise sigurnosti sto se odbrane tice jer bi Anatoli i van Bommel bili zaduzeni vise za odbranu nego za napad. Ako budu igrali s klasicnom desetkom i dovedu Robben, po meni je to sve fino ali opet ne rijesavaju problem, a to je odbrana i za nju bih samo rekao ne daj Boze nikome.

Evo link

http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 54092.html

A ugledni Njemacki Kicker (u danasnjim novinama, print verzija) pise da su takodjer interes pokazali za Quaresmu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2009, 00:45

Djesi za jedan dan i da se dogovore,i da dodje i da jos nesto dogovore i da ga predstave i da bi nakon 3 dana igrao utakmicu...pa haveru nije stonoga da stigne na sve strane :mrgreen:

P.S. i da kazem da bi volio da dodje do ovog transfera jer bi se Real opet zajebao za 1 dan dva izuzetnu glupa transfera,to mogu samo oni :D
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 27 avg 2009, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 avg 2009, 00:46

amerosm je napisao/la:Prema pisanju Njemackih medija Robben bi sutra trebao stici u Minhen da bi rijesio neke sitnice ugovora, i da ga zvanicno predstave, i takodjer bi trebao igrati protiv Wolfsburga u subotu, znaci Ribery igra na 10-ci, Robben lijevo, Schweinsteiger, mali Mueller i Altintop ce se boriti za desnu stranu, a Anatoli i van Bommel ko ce igrati na na 6-ci. Po meni bi bili dupolo jaci kad bi igrali bez klasicne 10 tke, jer bi onda Robben i Ribery mogli mjenjati strane i tako zbunivati protivnika, a imali bi malo vise sigurnosti sto se odbrane tice jer bi Anatoli i van Bommel bili zaduzeni vise za odbranu nego za napad. Ako budu igrali s klasicnom desetkom i dovedu Robben, po meni je to sve fino ali opet ne rijesavaju problem, a to je odbrana i za nju bih samo rekao ne daj Boze nikome.

Evo link

A ugledni Njemacki Kicker (u danasnjim novinama, print verzija) pise da su takodjer interes pokazali za Quaresmu.
buraz ako je ovo tacno za robena castim :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 avg 2009, 00:49

Fino, fino. Robben je strasan igrac tipa Ribery, ako on dodje strasna ce biti konkurencija u veznom redu. Ali kao sto kaze amerosm odbrana skripi, i tu bi trebali dovesti jednog igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 avg 2009, 00:49

miky_hz je napisao/la:Djesi za jedan dan i da se dogovore,i da dodje i da jos nesto dogovore i da ga predstave i da bi nakon 3 dana igrao utakmicu...pa haveru nije stonoga da stigne na sve strane :mrgreen:

P.S. i da kazem da bi volio da dodje do ovog transfera jer bi se Real opet zajebao za 1 dan dva izuzetnu glupa transfera,to mogu samo oni :D

Znam da nije ja sam samo preveo sta pise u tekstu ovih novina.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 avg 2009, 00:50

miky_hz je napisao/la:Djesi za jedan dan i da se dogovore,i da dodje i da jos nesto dogovore i da ga predstave i da bi nakon 3 dana igrao utakmicu...pa haveru nije stonoga da stigne na sve strane :mrgreen:

I meni to nekako izgleda sve "prebrzo", pogotovo jer do sada Real je kilavio sa svim transferima , u svakom slucaju vidjeti cemo...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 27 avg 2009, 00:55

amerosm je napisao/la:Prema pisanju Njemackih medija Robben bi sutra trebao stici u Minhen da bi rijesio neke sitnice ugovora, i da ga zvanicno predstave, i takodjer bi trebao igrati protiv Wolfsburga u subotu, znaci Ribery igra na 10-ci, Robben lijevo, Schweinsteiger, mali Mueller i Altintop ce se boriti za desnu stranu, a Anatoli i van Bommel ko ce igrati na na 6-ci. Po meni bi bili dupolo jaci kad bi igrali bez klasicne 10 tke, jer bi onda Robben i Ribery mogli mjenjati strane i tako zbunivati protivnika, a imali bi malo vise sigurnosti sto se odbrane tice jer bi Anatoli i van Bommel bili zaduzeni vise za odbranu nego za napad. Ako budu igrali s klasicnom desetkom i dovedu Robben, po meni je to sve fino ali opet ne rijesavaju problem, a to je odbrana i za nju bih samo rekao ne daj Boze nikome.

Evo link

ovo za Robenna je u najmanju ruku smjesno,molim bez nasmijavanja :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 avg 2009, 00:57

Izgleda da je Snejider prešao u Inter pa čisto sumnjam u transfer....đe če Valdano i Hoenes za isti stol...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 27 avg 2009, 00:58

Raul_64 je napisao/la:Izgleda da je Snejider prešao u Inter pa čisto sumnjam u transfer....đe če Valdano i Hoenes za isti stol...
ma buraz nema sanse pusti supljak 8-)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 avg 2009, 01:02

Evo link

bayern samo ovako radi transfere....nista nije nemoguce kada je troglava azdaja u pitanju......mislim da bi ipak to bilo odlicno rjesenje za bayern bili bi 30 jaci......ako bog da samo da dodje mada su sanse minimalne.......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 27 avg 2009, 01:04

mozda kad bi bila zamjena Ribery-Robenn drugcije ne moze nikako ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 avg 2009, 01:09

Ma ne vjerujem ja u to ni sekunde.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 avg 2009, 08:41

ako bi to bila istina suzdrzat cu se i necu ti odgovoriti na ono sto si napisao o smotanom vaartu :D
joj roben...a ne moramo dati ribija...bem ti krv :shock:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 27 avg 2009, 11:37

ako Roben dođe bice to pravo ali nesto me zanima...ako se dobro sjecam ,uprava Bayerna je nudila Schalkeu 10 miliona za Rafinhu i oni nisu dali ,a sad ga daju za 8 miliona Juventusu ...jesu li to bile lazi uprave ili Schalke nije htio dati Rafu Bayernu
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

m_ballack
Kontakt:

Post Postao/la m_ballack » 27 avg 2009, 12:21

ljudi kad je izvlacenje za ligu prvaka ??? Na Uefa.com pise da je veceras u 17.45, al mi nesh cudno, do sad je uvijek bilo petkom u 12.oo

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 27 avg 2009, 12:22

m_ballack je napisao/la:ljudi kad je izvlacenje za ligu prvaka ??? Na Uefa.com pise da je veceras u 17.45, al mi nesh cudno, do sad je uvijek bilo petkom u 12.oo

u 18.00 je pocetak....odgodili za danas ljudi radi sutrasnje UEFA super kup utakmice u Monacu...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.