FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ista situacija se meni desila,kad sam postavio sta je balotelli parkeru uradio,haman isti odgovor sam dobio kao i ti od ovog "fana"..
Evo vam penala.
Evo vam penala.
leo nije normalan 
I kasnije se zale na "Ronaldove penale" sto je prvi strijelac 
Ovaj Messi suta penala kao Wayne Rooney,i jedan i drugi sutaju malo pored sredine,odaberu cosak i tu opale,srednjom jacinom,to ako golman potrefi stranu 99% da ce odbraniti..
Oni po meni sutiraju penale samo zato sto su najbolji igraci u svojim ekipama,a mogu se kladiti da ima dosta boljih izvodjaca..
Oni po meni sutiraju penale samo zato sto su najbolji igraci u svojim ekipama,a mogu se kladiti da ima dosta boljih izvodjaca..
Sta im Puyol radi... 
izvan jest, jel se poskliznuo jest(ili ja nisam dobro vidio) jel za crveni nije jer nije namjernodelldell je napisao/la:Umijetel' vi navijaci Barce umetnut' ikakav drugi izraz osim tog "kompleksi" kako bi opisali kao lose dusevno stanje navijaca Madrida? Pola vas ne zna ni sta ta rijec znaci a stalno je koristi.Dushi_Rob je napisao/la:ma boli tebe qrac jel izvan il nije, komentarisi ako imas sta na utakmice primere a takmicenje u kojem ste ispali ostavi po strani. Kompleksi su cudna stvar, ne mozes ih ni u snu ostaviti ...delldell je napisao/la: Izvan izvan, neg sta.
A imati komplekse od drugog kluba Spanjolske, ne znam, bar ih ja nemam.
Usput, kakve veze ima sto sam postavio ovu sliku? Jel' vezano za Barcu - jest, jel sa vecerasnje utakmice - jest. Jestel' priznali da je cist crveni sto vidi svako normalan - niste.
na kraju krajeva dali su gol kroz koju minutu tako da im je i bolje što nije svirao
p.s koji vrag ovaj messi uvijek šutira u istu stranu kad izvodi penal... jbt svako zna gdje će šutirat
pep da ima *uda kao sto nema, sljedecu utakmicu bi mesi poceo s klupe! dok malo ne dodje sebi...
laki je napisao/la:pep da ima *uda kao sto nema, sljedecu utakmicu bi mesi poceo s klupe! dok malo ne dodje sebi...
Ako Pep nema daMu.ne znam ko ih onda ima...ko bi normalan rek'o da ce on u svojoj debitantskoj sezoni otjerat Ronaldinha,smijesm se kladit da nijedn drugi trener nebi smio tu uradit...
Ako je njega mog'o otjerat,vala moze i Messia stavit na klupu.
- JuveSissoko
- Kontakt:
znate sta je najsmijesnije, Messi je odigrao jednu od najlosijih utakmica u zivotu a ipak je namjestio dvije 100% po meni, Piqeu za glave sa 3-4 metra a on onoliki ne zabi i Alvesu kroz dupli pas.Messi je ba kralj 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ti si meni jos veci kralj. Ti bi prije pojo go'vno nego reko "jes, odigrao je lose, nema sta". Budi covjek pa jednom priznaj, bio je flopina veceras, ubjedljivo najgori i imao neke povremene bljeskove i pasove koje bi svako na njegovom mjestu dao.JuveSissoko je napisao/la:znate sta je najsmijesnije, Messi je odigrao jednu od najlosijih utakmica u zivotu a ipak je namjestio dvije 100% po meni, Piqeu za glave sa 3-4 metra a on onoliki ne zabi i Alvesu kroz dupli pas.Messi je ba kralj
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ljepse gledati ove Barca-Valencia gledati nego El Classica. Valencijini igraci ne udaraju kao Realovi,a Barcini se ne provode puno vremena na zemlji ,a jos se igra i atraktivno 
- JuveSissoko
- Kontakt:
citas li ti sta pisem, "odigrao jednu od najlosijih utakmica u zivotu", de citaj majke ti pa me citiraj.delldell je napisao/la:Ti si meni jos veci kralj. Ti bi prije pojo go'vno nego reko "jes, odigrao je lose, nema sta". Budi covjek pa jednom priznaj, bio je flopina veceras, ubjedljivo najgori i imao neke povremene bljeskove i pasove koje bi svako na njegovom mjestu dao.JuveSissoko je napisao/la:znate sta je najsmijesnije, Messi je odigrao jednu od najlosijih utakmica u zivotu a ipak je namjestio dvije 100% po meni, Piqeu za glave sa 3-4 metra a on onoliki ne zabi i Alvesu kroz dupli pas.Messi je ba kralj
p.s. nisam ja kriv sto ti od Messia imas duboke oziljke
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 01 feb 2012, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
A isto tako od ove utakmice pa nadalje vazi novo pravilo: golman moze igrati rukom izvan 16.PatrickBateman je napisao/la:Ljepse gledati ove Barca-Valencia gledati nego El Classica. Valencijini igraci ne udaraju kao Realovi,a Barcini se ne provode puno vremena na zemlji ,a jos se igra i atraktivno
I opet je bio dobar jeldeJuveSissoko je napisao/la: citas li ti sta pisem, "odigrao jednu od najlosijih utakmica u zivotu", de citaj majke ti pa me citiraj.
p.s. ima i Lessi od igraca Reala duboke oziljke
- JuveSissoko
- Kontakt:
hajd lijeci to sto lijecis negdje drugo, ja jasno i decidno napisem a ti izmisljas u glavi svoje neke zakljucke s ciljem da nadjes utjehu.ne zelim da ti crtam.Sve sam u postu napisao. Momak lose igrao al je toliko dobar igrac da kad i flopira nesto u utakmici napravi.Al tesko je to tebi za svarit jer imas kao sto rekoh, oziljke od Messiadelldell je napisao/la:A isto tako od ove utakmice pa nadalje vazi novo pravilo: golman moze igrati rukom izvan 16.PatrickBateman je napisao/la:Ljepse gledati ove Barca-Valencia gledati nego El Classica. Valencijini igraci ne udaraju kao Realovi,a Barcini se ne provode puno vremena na zemlji ,a jos se igra i atraktivno
I opet je bio dobar jeldeJuveSissoko je napisao/la: citas li ti sta pisem, "odigrao jednu od najlosijih utakmica u zivotu", de citaj majke ti pa me citiraj.
lijep rezultat za revansa, dobra utakmica
puydo pokazao ko je gazda u ekipi, kako se samo krece u ovim godinama, kakvi driblinzi one dvije zidanuše zaredom, majstorski gol, jednostavno puydo-institucija
messi ponovo prilicno indisponirano, mada ovaj put je imao i dobrih poteza i malo je vise trcao, dobro je ovo za njega sto je promasio penal i neke prilike, sad ce se malo naljutiti i do kraja sezone ce busiti redovno, bilo bi dobro da sledecu utakmicu kuci protiv sociedada ostane na klupi, kao i to ta mladjahni tello zapocne od prve minute, em mi se cini bolji od cuence, em da i njega malo vidimo u akciji
opet smo imali neke pehove, standardno, penali promaseni, precke, al nije ni bitno toliko, i ovo je solidan rezultat, pokazalo se da se moze igrati cak i bez dua xavi iniesta, nije to to, al nije ni lose, fabregas i tiago opet koliko toliko zadovoljavajuce vezu
smijesno je ovo potenciranje pintovog igranja rukom izvan kaznenog, radilo se o centimetrima i normalno da sudije nije mogao svirati jer je i sam bio nesiguran, lako je gledati usporeni snimak i jos ti ljudi ustopaju sliku
sve u svemu, mene raduje jer sam vidio puno vise motiva nego u nekim prethodnim gostovanjima,
pokazalo se i ono sto pricamo, nema veze u kojoj formaciji barca istrci, sve to izgleda dobro ako se igra s maksimalnim zalaganjem, da se nisu promasivali neki ziceri bilo bi tu i dosta golova,
gledat cemo izgleda finale kupa reprizu od pretprosle godine protiv bilbaoa, ali opet, nije ovo lose, al liga prvaka je prioritet svih prioriteta
puydo pokazao ko je gazda u ekipi, kako se samo krece u ovim godinama, kakvi driblinzi one dvije zidanuše zaredom, majstorski gol, jednostavno puydo-institucija
messi ponovo prilicno indisponirano, mada ovaj put je imao i dobrih poteza i malo je vise trcao, dobro je ovo za njega sto je promasio penal i neke prilike, sad ce se malo naljutiti i do kraja sezone ce busiti redovno, bilo bi dobro da sledecu utakmicu kuci protiv sociedada ostane na klupi, kao i to ta mladjahni tello zapocne od prve minute, em mi se cini bolji od cuence, em da i njega malo vidimo u akciji
opet smo imali neke pehove, standardno, penali promaseni, precke, al nije ni bitno toliko, i ovo je solidan rezultat, pokazalo se da se moze igrati cak i bez dua xavi iniesta, nije to to, al nije ni lose, fabregas i tiago opet koliko toliko zadovoljavajuce vezu
smijesno je ovo potenciranje pintovog igranja rukom izvan kaznenog, radilo se o centimetrima i normalno da sudije nije mogao svirati jer je i sam bio nesiguran, lako je gledati usporeni snimak i jos ti ljudi ustopaju sliku
sve u svemu, mene raduje jer sam vidio puno vise motiva nego u nekim prethodnim gostovanjima,
pokazalo se i ono sto pricamo, nema veze u kojoj formaciji barca istrci, sve to izgleda dobro ako se igra s maksimalnim zalaganjem, da se nisu promasivali neki ziceri bilo bi tu i dosta golova,
gledat cemo izgleda finale kupa reprizu od pretprosle godine protiv bilbaoa, ali opet, nije ovo lose, al liga prvaka je prioritet svih prioriteta
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
[youtube][/youtube] Dell debil nam o ovom ustvari prica veliki oziljci! Hajmo razligu sa ove svete teme 
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
...pa @delldell čovječe, tebe sam tražio poslije eL-cLasica, onog prvog u kupu...nigdje te nije bilo, šta je reć'? Jesi živ?
...ispuz'o si malo na sunce, a? Valja, valja...
Barca ostvarila dobar rezultat pred revanš, trebali bi ovo riješiti na Nou Campu, bez problema
Barca ostvarila dobar rezultat pred revanš, trebali bi ovo riješiti na Nou Campu, bez problema
- PatrickBateman
- Kontakt:
plus i asistencije.Ad0 je napisao/la:[youtube][/youtube] Dell debil nam o ovom ustvari prica veliki oziljci! Hajmo razligu sa ove svete teme
[youtube][/youtube]
e jeste neki otjeraste uljezaPatrickBateman je napisao/la:plus i asistencije.Ad0 je napisao/la:[youtube][/youtube] Dell debil nam o ovom ustvari prica veliki oziljci! Hajmo razligu sa ove svete teme
[youtube][/youtube]
Klasicno djecije, kao i uvijek od strane limitranih Barcinih navijaca. Podjosmo o Messijevoj losoj partiji i Pintovom igranju rukom izvan sesnaesterca, a onda nalete padobranci i postave njegove golove Realu. Inteligencija, 'ta ces.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.