SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Bosco
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la Bosco » 04 feb 2012, 21:45

defender je napisao/la:to majstore! bavarian_bk golom iz slobodnjaka donosi sva 3 boda u gostima za FC Premier :mrgreen: svaka cast! :)
I ja vam čestitam od srca. :)

Šta reći za Hendersona? Sa dva sjajna pogotka danas nam je osigurao nova 3 boda. Kakav igrač, kakav autoritet :o pri rezultatu 1:1 on u 90 min hladno preuzima odgovornost na sebe da izvede najstrožiju kaznu i još na kraju sjajno potkopa loptu i donese nam pobjedu. Bravo majstore! Posebno bih pohvalio našeg napadača Edina koji je danas imao asistenciju i na kome je napravljen jedanaesterac.

BackSpace United dominira!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 feb 2012, 21:49

Bosco je napisao/la: Posebno bih pohvalio našeg napadača Edina koji je danas imao asistenciju i na kome je napravljen jedanaesterac.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 04 feb 2012, 22:05

Bosco je napisao/la:

BackSpace United dominira!
da ste barem prvi na ljestvici dominirali bi
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 04 feb 2012, 22:14

legenda reala je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zrakom se širi miris ljubomore....
Senaid L.F.C je napisao/la: da ste barem prvi na ljestvici dominirali bi
Prvi nam bježi jedan bod. Iduce kolo preuzimamo vrh.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 feb 2012, 22:27

Bosco je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zrakom se širi miris ljubomore....
Bježi Bosco :x
Čuj ja ljubomoran na Eda :lol: :lol: :lol:
Pa zbog čega bih,na istom smo mjestu na tabeli,stim da smo mi u cvajti ;) :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 feb 2012, 23:17

Crazy Legs-FK Pjetlovi 1:4

Greška.Meni je upisan gol
Nancy-Rennes 1:2 GOOL
a utakmica je završena rezultatom 0:0. ;)

P.S. Čestitke mojim suigračima na novoj pobjedi. 8-)
FK Pjetlovi

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 04 feb 2012, 23:22

reds je napisao/la:Crazy Legs-FK Pjetlovi 1:4
To je fair-play, nešto što je u našoj tradiciji. :mrgreen:
Ponovo u pravom izdanju Horozi, zgrabili tri vrijedna boda na teškom gostovanju i idemo dalje. Čestitam ekipi.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 04 feb 2012, 23:40

adis.p je napisao/la:Bravo za Vukove :mrgreen: prva pobjeda ove sezonee.. ;)

slika slika
.. druga :mrgreen: :mrgreen:

OOOOYEAAAAHH :D :D Bravo momci!!! :mrgreen:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 04 feb 2012, 23:45

Hvala kolegama na podršci. Malo me je trema bila uhvatila u prvom kolu pa sam fulao zicere, ali danas sam se iskupio sa dva gola. Sve u svemu zaslužena pobjeda protiv slabašnog polukluba.
Sa Edinom i Boscom i na Rusiju.

Dominacija je neminovnost.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 feb 2012, 00:09

Johnyx95 je napisao/la:
reds je napisao/la:Crazy Legs-FK Pjetlovi 1:4
To je fair-play, nešto što je u našoj tradiciji. :mrgreen:
Ponovo u pravom izdanju Horozi, zgrabili tri vrijedna boda na teškom gostovanju i idemo dalje. Čestitam ekipi.
Je kad je 1:4, da je bilo 1:2 umirili bi se kao vruća čorba :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 feb 2012, 00:24

Delfini su izgubili 0:3 a ne 0:4.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2012, 00:32

BIHfan je napisao/la:Delfini su izgubili 0:3 a ne 0:4.
taman mislio da se promjeni ime u delfin04 :mrgreen:
nema potpisa

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 05 feb 2012, 00:46

de edit listu strijelaca :D

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 05 feb 2012, 00:49

Admir_Sa je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Delfini su izgubili 0:3 a ne 0:4.
taman mislio da se promjeni ime u delfin04 :mrgreen:
reko ja da danas nisam dobro :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 feb 2012, 00:51

Nakon 2 pune i 2 nepune sezone u ss.ba ligama, odlučio sam da prestanem sa aktivnim igranjem. Ponosan sam na vrijeme provedeno u Međedima u koje sam došao kad su bili najgori tim 3. lige. Nakon 2 sezone smo došli do najjačeg ranga i tamo u 3. kolu bili na prvom mjestu. Ipak, poput najvećih (npr- Zidana) odlučujem se povući dok sam na vrhu. U posljednje vrijeme ne osjetim užitak igranja kao nekad i to je jedini razlog zbog kojeg ću okačiti kopačke o klin. Možda zauvijek, a možda i ne, no ako se i budem vraćao mogu igrati za samo jedan tim- travničke Grizlije, naravno ako me oni tad budu mogli i htjeli primiti nazad.

Pošto sam emotivno vezan za ovaj klub i saigrače izraziću želju da ostanem uz njih kao funkcioner u klubu, možda menadžer tima, te da za početak izaberem igrača koji će igrati umjesto mene, naravno između onih koji se prijave. Nadam se da će mi @LBJ i @Gunner izaći u susret i omogućiti to, te da se ne ljute na mene. Želim vam (nam) puno sreće u nastavku prvenstva i da već u prvoj sezoni u prvoj ligi budemo prvaci. Go Grizzlies!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 feb 2012, 05:09

spielführer_21 je napisao/la:Nakon 2 pune i 2 nepune sezone u ss.ba ligama, odlučio sam da prestanem sa aktivnim igranjem. Ponosan sam na vrijeme provedeno u Međedima u koje sam došao kad su bili najgori tim 3. lige. Nakon 2 sezone smo došli do najjačeg ranga i tamo u 3. kolu bili na prvom mjestu. Ipak, poput najvećih (npr- Zidana) odlučujem se povući dok sam na vrhu. U posljednje vrijeme ne osjetim užitak igranja kao nekad i to je jedini razlog zbog kojeg ću okačiti kopačke o klin. Možda zauvijek, a možda i ne, no ako se i budem vraćao mogu igrati za samo jedan tim- travničke Grizlije, naravno ako me oni tad budu mogli i htjeli primiti nazad.

Pošto sam emotivno vezan za ovaj klub i saigrače izraziću želju da ostanem uz njih kao funkcioner u klubu, možda menadžer tima, te da za početak izaberem igrača koji će igrati umjesto mene, naravno između onih koji se prijave. Nadam se da će mi @LBJ i @Gunner izaći u susret i omogućiti to, te da se ne ljute na mene. Želim vam (nam) puno sreće u nastavku prvenstva i da već u prvoj sezoni u prvoj ligi budemo prvaci. Go Grizzlies!
Mogul šta učiniti da te nagovorim da ostaneš.Ako već ideš imaš sve što poželiš u ovoj ekipi pa tako možeš izabrati i novog nam igrača...
Nisam zadovoljan što odustaješ čudno će mi biti,ako bez tebe dođemo na vrh no eto bićeš menadžer :cry:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 05 feb 2012, 11:03

danas se igra tekma roma-inter,hoceli se i ona brojat za goste ili ne
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 05 feb 2012, 11:56

Senaid L.F.C je napisao/la:danas se igra tekma roma-inter,hoceli se i ona brojat za goste ili ne

ne

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 feb 2012, 13:48

LBJ MVP je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Nakon 2 pune i 2 nepune sezone u ss.ba ligama, odlučio sam da prestanem sa aktivnim igranjem. Ponosan sam na vrijeme provedeno u Međedima u koje sam došao kad su bili najgori tim 3. lige. Nakon 2 sezone smo došli do najjačeg ranga i tamo u 3. kolu bili na prvom mjestu. Ipak, poput najvećih (npr- Zidana) odlučujem se povući dok sam na vrhu. U posljednje vrijeme ne osjetim užitak igranja kao nekad i to je jedini razlog zbog kojeg ću okačiti kopačke o klin. Možda zauvijek, a možda i ne, no ako se i budem vraćao mogu igrati za samo jedan tim- travničke Grizlije, naravno ako me oni tad budu mogli i htjeli primiti nazad.

Mogul šta učiniti da te nagovorim da ostaneš.Ako već ideš imaš sve što poželiš u ovoj ekipi pa tako možeš izabrati i novog nam igrača...
Nisam zadovoljan što odustaješ čudno će mi biti,ako bez tebe dođemo na vrh no eto bićeš menadžer :cry:
Nažalost ne, to je moja konačna odluka. Možda zažalim kasnije, ali šta je tu je.

Eto, Grizzliji traže novog igrača. Sekretaru, možemo li ga ubaciti odmah da iduće kolo igra? Svi zainteresirani neka se prijave na temu predviđenu za prijave ili se jave menadžeru kluba (meni) preko privatne poruke.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 05 feb 2012, 14:01

Ako ste 3 liga tu sam :lol: :mrgreen: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: FCB1986 i 2 gosta.