Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 07 feb 2012, 17:09

Casillas je pravio previse gresaka koje su kostale njegovu ekipu bodova, dok Buffon nikad to sebi nije dozvolio.Teze je bit svjetski prvak sa Italijom gdje nosis tu repku sa Cannavarom na svojim ledjima, nego sa Spanijom i svim onim majstorima s loptom.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 feb 2012, 17:18

Ma Buffon je daleko ispred svih... :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 07 feb 2012, 17:24

kaze jutros Buffon Casillasu: "Sine, jesi li nasao one 2 KM na frizideru"...

gigi <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 feb 2012, 17:26

Sutra aBd sigurno brani Storari...takodjer sigurno prema najavama je da će u napadu biti Del Piero i Borriello...u Vezi će debitirati padoin a u odbrani Caceres...najavljuje se ponovo 3-5-2..
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 07 feb 2012, 17:29

IlPrincipino je napisao/la:Sutra aBd sigurno brani Storari...takodjer sigurno prema najavama je da će u napadu biti Del Piero i Borriello...u Vezi će debitirati padoin a u odbrani Caceres...najavljuje se ponovo 3-5-2..
Ne znam...meni licno ta 3-5-2 nije dobra formacija za nas tim...nismo uigrani u njoj, a kud bas da ju igramo u polufinalu kupa...nek je probaje na manjim timovima, al et...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 feb 2012, 17:32

igrali smo je i protiv Rome u kupu...nije loša po meni..dobro se branimo u njoj..i dobro igramo prema naprijed..pa protiv Rome je bilo million prilika samo što je problem što nismo ih iskoristili..standardno za nas...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 feb 2012, 17:33

3-5-2 formaciju smo igrali protiv Udinesea u oba navrata te protiv Rome i dobro je to izgledalo,imamo igrače za takvu formaciju,najzanimljivije će biti ako Licht ne bude igrao,mislim da bi Conte ipak trebao staviti njega da igra jer nema ni Pepea te će sigurno desna strana biti manje prodorna,a to nam je najjače oružje do sada bilo.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 feb 2012, 17:38

koliko se najavljuje trebao bi igrati Licht...Caceres bi igrao sa Chielliniem i Barzagliem kao stoper...lijevo bi trebao biti Estigaribia...u vezi Pirlo, Marchisio i Padoin što znači da će odmarati Vidal...u napadu Del Piero i Boriello...

**********Storari**********

****Caceres**Barzagli**Chiellini

Licht*Marchisio**Pirlo**Padoin**Esti

**********Del Piero***Borriello...

to očekujem sutra..na klupi bi trebao biti Q, Giacc, mali Luca, Vidal..

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 07 feb 2012, 17:39

3-5-2 nije lose kad imas jednog igraca poput Pirla u sredini koji djeli te lopte, al ako on nebude igro ko ce ga zamjenuti? Ne znam ja bi najradje da mi odigramo 4-4-2 al opet Conte zna najbolje. Sutra mozemo odma ocekivati Boriella-Del Piera naprijed... Jedva cekam da vidim ponovo Caceresa u akciji. Samo molim da nas obidju povrede ..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 feb 2012, 17:44

Igrao bi meni Luca umjesto Pirla..zašto ne...a da su naši malo hrabriji..toliko se pričalo o Gabrielu..toliko se sada priča o ovom Kasimu Boju..da im je samo pružiti priliku...ovako sumnjam da će biti šta od njih...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 feb 2012, 17:48

Nadam se da će Luca Marrone igrati,u svakom slučaju prije Padoina.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 feb 2012, 17:53

Allegri: "Juve ima karakter, svi njegovi igrači pokazuju želju i to je jedan od preduslova kako bi osvojili nešto važno. U ovom trenutku mi moramo ostati mirni i fokusirani na ono što moramo uraditi na terenu bez da nas omete ono što se priča. Nismo u krizi. Odredjeni rezultati su izostali ali i Juve je igrao neriješeno u nedljelju. Ako nisu izgubili poslije 20 utakmica onda znači da Juve ima velike kvalitete. Bit će važno pobjedili ili barem učiniti dobro da se ne bi kompromitirao naš put do finala. Želimo da idemo do kraja u Coppa Italia."

Conte želi finale kupa

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /5199.html" onclick="window.open(this.href);return false;

sve u svemu i jedan i drugi najavljuju da žele da idu do kraja..

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 feb 2012, 18:08

„Eljero je dosta sazreo otkako je došao. Počinje da shvata šta mi želimo od njega i blizu je da postane potpuno kompletan igrač. Stiče nov mentalitet i nov način rada. Očekujem od njega da postane pouzdan igrač. To će biti kada vi to najmanje očekujete.“
Ovaj dio je dobar, imam osjećaj da Konte upravo Eliju čuva kao džokera i da bi on mogao biti kako je većina i pisal, ta prevaga u drugom dijelu prvenstva. Ali Conte izgleda čeka pravi trenutak :mrgreen: , ali odlično je odigrao protiv Bologne u kupu i na onom prijateljskom meču.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 feb 2012, 18:16

kao da ga je spremao za drugi dio sezone... :mrgreen:

Conte convoca 22 bianconeri. Krasic escluso, addio imminente?

Krasić nije pozvan...da li to znači da ode u Zenit...

The full squad to face the Rossoneri is as follows:

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Vidal
23 Borriello
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
34 Marrone

SkySport24:

(3-5-2)Storari; Caseres, Barza, Chielini; Licht, Padoin, Pirlo, Giach, Esti; Alex, Borielo

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 07 feb 2012, 19:05

bude li boriello poceo,a quags na klupi,ja vise ne podrzavam contea :oops: :oops: :oops: :oops: gdje je vise elia u prvih 11 :oops: :oops:
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 feb 2012, 19:10

Dobar sastav, samo bi Marronea umjesto Padoina, koji tek je dosao, pa da se ne pogubi odamah protiv Milana...
paolomontero je napisao/la:bude li boriello poceo,a quags na klupi,ja vise ne podrzavam contea :oops: :oops: :oops: :oops: gdje je vise elia u prvih 11 :oops: :oops:
E jbg sad...

Elia nema mjesta u ovom Juventusa, dzaba.... u formaciji 3-5-2.. lijevog spoljneg ne moze igrati nikako, jer ga nema nigdje u defanzivi... Esti je pravi igrac za tu poziciju...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 07 feb 2012, 19:12

Eto valjda će se, malo pomalo, sporazumjeti Elia i Conte šta žele jedan od drugoga. Nadam se da će to biti prije kraja sezone.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 feb 2012, 19:14

koliko sam ja pročitao Borriello sigurno počinje..kao i Del Piero..kao i Storari, Padoin i Caceres...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 feb 2012, 19:15

Odbijam vjerovati da će Padoin imati prednost nad Marroneom,ako Conte bude dosljedan Marrone će sutra početi od prve minute,Padoin neka dobije koju minutu.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 07 feb 2012, 19:18

sarajlija89 je napisao/la:Dobar sastav, samo bi Marronea umjesto Padoina, koji tek je dosao, pa da se ne pogubi odamah protiv Milana...
paolomontero je napisao/la:bude li boriello poceo,a quags na klupi,ja vise ne podrzavam contea :oops: :oops: :oops: :oops: gdje je vise elia u prvih 11 :oops: :oops:
E jbg sad...

Elia nema mjesta u ovom Juventusa, dzaba.... u formaciji 3-5-2.. lijevog spoljneg ne moze igrati nikako, jer ga nema nigdje u defanzivi... Esti je pravi igrac za tu poziciju...
Ja bih volio da Marrone prije Padoina cisto da Conte ne bi pogazio svoju rijec sa pocetka sezone a to je da onaj ko ne razumije taktiku ne moze igrati a tesko mi je povjerovati da je Padoin to uspio u ovih par dana.

Sto se tice golmana niko se ne moze porediti sa Buffonom, sve su to klase a Buffon je opet klasa iznad njih 8-)
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []