Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 feb 2012, 20:24

Ali u večini tih utakmica uopšte nije imao odbrambenih zadataka kao što ima kod Contea, kod Contea duplo više trči dakle umara se, a greške dolaze kao posljedice umora. On je kod Spalettija samo na papiru igrao istu poziciju, na terenu to uvijek drugačije izgleda.

Vučinić je jedini naš igrač koji ima malo magije u svojoj igri, da se tako izrazim, njegov kvalitet je nedvojben i mislim da ga bezveze kritikujete.

Ako ćemo gledati greške igrača, onda igrač koji najviše griješi je Vidal. Na sredini svaku utakmicu izgubi po par lopti koje nas mogu koštati, protiv Udinesea nas je koštalo, ne sumnjam da će tako biti i protiv drugih boljih ekipa.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 07 feb 2012, 20:25

sarajlija89 je napisao/la:slika

Eto jedna anketa među navijačima. Problem je što dosta igrača može igrati tu poziciju, a ne mogu svi do kraja odgovoriti zadatku. Jedino je Vučinić siguran, zbog njegove lucidnosti, a ostali se rotiraju. Elija, kao izrazito ofanzivan fudbaler, tek je četvrta ili peta opcija...
o ovoj anketi smo vec pisali,kasnis malo :D :D :D :D

Vlado Borozan nagovestio je mogućnost da Miloš Krasić u junu postane novi fudbaler Čelsija.
Posle neuspelog prelaska u redove Totenhema, Krasić i dalje ostaje pri nameri da zaigra na ostrvu, zbog čega uostalom prelazak u Rusiju i interesovanje Zenita i jeste stavljeno u drugi plan.Sam agent srpskog fudbalera odbio je mogućnost Krasićevog povratka u Rusiju, istakavši da je Čelsi ozbiljno zainteresovan za njegovog štićenika.
„U ovom trenutku sve što Miloš želi je da ostane u Juventusu.“

Tacchinardi: Del Piero bi trebalo više da igra-Alessio lave :D
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 07 feb 2012, 20:26

Bianconeri1988 je napisao/la:Ali u večini tih utakmica uopšte nije imao odbrambenih zadataka kao što ima kod Contea, kod Contea duplo više trči dakle umara se, a greške dolaze kao posljedice umora. On je kod Spalettija samo na papiru igrao istu poziciju, na terenu to uvijek drugačije izgleda.

Vučinić je jedini naš igrač koji ima malo magije u svojoj igri, da se tako izrazim, njegov kvalitet je nedvojben i mislim da ga bezveze kritikujete.

Ako ćemo gledati greške igrača, onda igrač koji najviše griješi je Vidal. Na sredini svaku utakmicu izgubi po par lopti koje nas mogu koštati, protiv Udinesea nas je koštalo, ne sumnjam da će tako biti i protiv drugih boljih ekipa.
Za ovo se slazem jer nam jedan ovoakav i treba u napadu...
PS
Sta ono jadan ne bio odigra da ce UNT 5:0 pobjediti Liv'poola... Ja umal' sa stolice ne padoh...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 feb 2012, 20:27

Ne mogu se složiti nikako za Vidala,sada već prebacujemo lopticu,Vidal jeste u padu forme u zadnje 3-4 utakmice,ali daleko da najviše griješi,brzo se zaboravlja kakav ritam on zadaje utakmicama,sjetite se početka sezone kada mu je Conte dao ulogu više naprijed kako je sijekao svaki napad i vršio nenormalan pritisak na protivnike,usput je dao i dva gola,te ga je okvir gola i golmani spriječili da postigne još neki.

Grešaka mora biti,on i Marcha ipak moraju mnogo više posla obavljati jer Pirlo ne može trkački odgovoriti i tako mu olakšavaju posao.

Kad se samo sjetim genijalne asistencije za Matria protiv napolia. :shock:
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 07 feb 2012, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 feb 2012, 20:30

@Montero

Ne mogu sve uhvatiti od slinih postova :P , jer nisam stalno tu. Izvinjavam se ako je bilo. :P

Ostali sa teme :mrgreen: pa nije valjda da kritikujemo nase igrace, a jos uvijek smo neporazeni. Nemojte molim vas, uzivajmo dok kraja i do scudetta aBd. Puna podrska ekipi...

Imate novu anketu....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 feb 2012, 20:34

mora biti i malo kritike jer ima joj mjesta...jbg ipak pogledaj Cagliari, Bologna, Genova, Siena...osam bodova...ali normala je da je tu podrška... :mrgreen: pa do Scudetta... :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 feb 2012, 20:34

Ma ne bih to nazvao kritikama,dobro možda malo :mrgreen: ,ok je da nekome ne odgovara nešto,iako smo prvi tako je to u Juventusu,uvijek se traži više,nije loše malo podijeliti mišljenja jer je na ovoj temi zavladalo nešto drugo u zadnje vrijeme.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 feb 2012, 20:36

@Arogantni

Ono je bonus par i on se uglavnom ne računa, jedino u slučaju ako je neka druga utakmica odgođena, a sumnjam da će biti odgođena ijedna od ovih što su nam ponudili za ovaj vikend. :mrgreen:

@Oxygen

Nisam ja rekao da je najlošiji već da najviše griješi, a to nije ista stvar. :mrgreen:

Najlošiji je onaj koji griješi tokom cijele utakmice i u toku iste ne napravi nijednu dobru stvar, a Vidal nije takav. Vidalova situacija je identična Vučinićevoj, Vučko je povrijeđen i nije baš fit, dok je Vidala stigao umor, tako da ni on nije fit i treba mu odmora. Ja samo govorim o trenutnoj situaciji, a ne o kompletnoj sezoni. Ako ćemo gledati čitavu sezonu i Vučinić je uradio više dobrog nego lošeg, a vi ga opet kritikujete. Vidalov pad forme je primjetan još od utakmice protiv Rome na Olimpicu.

Poenta je da nije kriv jedan igrač za neuspjeh, već svi.
Ž '21!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 feb 2012, 20:39

ja sam zadovoljan Vidalom ali da i on može više može...u posljednjih nekoliko utakmica ima par pogrešnih pasova koji su nas mogli koštati fino...srećom nisu...treba i njemu odmora jer igra ko zmaj...koliko samo lopti oduzme...odlično...samo očekivao sam da mu je pas daleko bolji..
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 feb 2012, 20:41

Koštalo nas je protiv Udinesea, primili smo gol, ali na sreću to se nije odrazilo na konačan rezultat.

[youtube][/youtube]
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 feb 2012, 20:52

Evo da zaključim oko Mirka,ne sporim ja njega,ne govorim da je on neki flop ili loš igrač,moje je viđenje da je on nedovoljno konstantan kroz čitavu svoju karijeru,da igra samo kada je extra motivisan,a to mu bar nije teško naći u ovom Juventusu,sami navijači Rome su mu se obrušili na pleća zbog nezalaganja i malo golova,ne vidim baš neku extra promjenu,a trebala bi biti velika s obzirom da je i sam rekao da je svjestan gdje dolazi i kakav je pristup ovdje.

Da rezimiram,on je trenutno nezamjenjiv u Juventusu jer nema konkurenciju,to bi trebao biti Elia,ali on to nije,tačno je da on posjeduje lucidnost,solidnu brzinu,u krajnjoj liniji sposoban je riješiti utakmice,ali to ne čini.

Bio je povrijeđen -ne sporim,ali sjetite se ankete koja je postavljena ovdje,najviše je glasova dobio za igrača od kojeg se najviše očekuje,je li ispunio vaša očekivanja barem do sada?

Ne kažem da neće opravdati povjerenje,ali i novce uložene u njega,do sada moje povjerenje kao navijača Juventusa nije opravdao,zaista se nadam da hoće i podržavam ga kao igrača mog kluba,ali ga nikada nisam volio ni prije,ni sada mi nije nešto prirastao u srcu.

Volio bih da eksplodira pa mi možete nabijati na nos bez problema,jer kada bi on eksplodirao to znači da će Juventus nastaviti da pobijeđuje,što najviše želim kao i svi ovdje.

Forza Mirko,Forza Juve ;)
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 07 feb 2012, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 feb 2012, 20:53

[youtube][/youtube]
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 07 feb 2012, 21:25

Jeste se raspisali ne može čovjek sve stići pročitati :mrgreen:

Krasića odlazi koliko sam shvatio, nema ga ni na klupi protiv Milana.

Formacija koja je najavljena je dobra. Malo neuigrana u zvaničnim tekmama ali tako je kako je. Valjalo bi ostvariti dobar rezultat, jednostavno ne dobija se Milan svaki dan niti se svaki dan ostvaruje povoljan rezultat protiv rossonera.
Sretno Padoinu i Marroneu uz želju da što bolje sarađuju.. i priželjkujem gol Borriella ili Delpe
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 feb 2012, 21:32

Bianconeri1988 je napisao/la:Koštalo nas je protiv Udinesea, primili smo gol, ali na sreću to se nije odrazilo na konačan rezultat.

[youtube][/youtube]

najbolji Direttore Generale nadaleko.Najjaca stvar, izuzev zamjene Carini-Cannavaro :lol: koja spada u epske, je cinjenica da je Luciano prodao Zidana Realu, a sa tim parama i jos dodatnih keshom iz prihoda kluba kupio igrace koji ce taj isti Real 2x izbacit iz LP.Ono, hvala Real M. sto ste ni dali pare da vas sa "vasim" parama pobijedim. :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 feb 2012, 21:38

To je bilo 3 u 1. :mrgreen:

Najluđa je meni priča kako je zeznuo one skaute intera negdje u Francuskoj kad im je uvalio nekog odbrambenog igrača koji je bio teški levat. :mrgreen: :lol:

Meni je draža ova tekma od one 3:1, valjda što mi je u bolje sjećanju. Ne mgou da nađem nikako duži video, samo ove golove.

[youtube][/youtube]
Ž '21!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 07 feb 2012, 21:42

Ja sam poslije gola Zalayete iščupao tepih i bacio ga kroz balkon ;)

A ona 2003 kad je bilo 3:1 mob mi bio pretrpan čestitkama i porukama podrške... jbt kao da sam je golove zabijao :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 feb 2012, 21:46

A David im u obje tekme zabio identičan gol, centaršut na drugu, Alex odnosno Zlatan spustili Davidu i ovaj je zakucao. :D
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 07 feb 2012, 21:47

On je u tom poslu nesta kao Del Piero u svom, jednom se rađa :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 feb 2012, 21:57

na ovom videu nema Davidsa, mislim lik je sjedio na klupi u Milanu dok nije Luciano "ga uzeo pod svoje" i vratio u staru formu.Nema Zambrotte, Inzaghia, jedina veca mana mu je bio Henry, al lose su obojica krenuli, odmah su u svadji bili, jer je Henry imao problema s ledjima i nikako nije mogao da dodje u pravu formu.I to je bio kraj njegove karijere u Juventusu.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 07 feb 2012, 21:58

A Delpin gol... drugi kad je izvrtio Salgada i Hierra... ufffff
:) :D
2005 to je bila opšta ofanziva na gol Reala... umalo ne primismo iz jedne kontre - Ronaldo ''pravi''
Zalayeta vazda joker bio

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []