PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Ostalo je još da se odigraju utakmice:
14.kolo
Marseille -Malaga
Zenit-Ajax
15.kolo
Lille-Zenit
Rok do nedjelje 23:59!
@Bosniacum Lilium
Nije još na rasporedu 16. kola, pa sam ti obrisao post, znači od ponedjeljka postavi ss!
14.kolo
Marseille -Malaga
Zenit-Ajax
15.kolo
Lille-Zenit
Rok do nedjelje 23:59!
@Bosniacum Lilium
Nije još na rasporedu 16. kola, pa sam ti obrisao post, znači od ponedjeljka postavi ss!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
utakmnica lille-zenit je odgirana no doticni mr.jasmi10 nije jos postavio ss od tekme koju je dobio 2:4 zahvaljujuci penalu(promasenom)u 10min nakon cega sam ja morao igrati 80min bez igrace te nisam bio u mogucnosti izvrsiti izmjene i branio mi je branic rozenhal koji je skinuo 2 zicera.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Hvala sto si to podijelio sa namaSenaid L.F.C je napisao/la:utakmnica lille-zenit je odgirana no doticni mr.jasmi10 nije jos postavio ss od tekme koju je dobio 2:4 zahvaljujuci penalu(promasenom)u 10min nakon cega sam ja morao igrati 80min bez igrace te nisam bio u mogucnosti izvrsiti izmjene i branio mi je branic rozenhal koji je skinuo 2 zicera.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
nema na cemu i drugi putbavarian_bk je napisao/la:Hvala sto si to podijelio sa namaSenaid L.F.C je napisao/la:utakmnica lille-zenit je odgirana no doticni mr.jasmi10 nije jos postavio ss od tekme koju je dobio 2:4 zahvaljujuci penalu(promasenom)u 10min nakon cega sam ja morao igrati 80min bez igrace te nisam bio u mogucnosti izvrsiti izmjene i branio mi je branic rozenhal koji je skinuo 2 zicera.
nego u ovom drugom dijelu sezone samo 1 bod sam osvojio sto je veoma lose jer sam u prvom osvojio cak 13
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Hvala Senaide na ovako lijepoj analizi meča i trenutnom stanja u kojem se nalazi ekipa LillaSenaid L.F.C je napisao/la:nema na cemu i drugi putbavarian_bk je napisao/la:Hvala sto si to podijelio sa namaSenaid L.F.C je napisao/la:utakmnica lille-zenit je odgirana no doticni mr.jasmi10 nije jos postavio ss od tekme koju je dobio 2:4 zahvaljujuci penalu(promasenom)u 10min nakon cega sam ja morao igrati 80min bez igrace te nisam bio u mogucnosti izvrsiti izmjene i branio mi je branic rozenhal koji je skinuo 2 zicera.
nego u ovom drugom dijelu sezone samo 1 bod sam osvojio sto je veoma lose jer sam u prvom osvojio cak 13
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jasko Juve de taka ti Allaha nocas oko 12 budi tu , eto molim te , da odigramo to 
- Goalgetter
- Kontakt:
Moram ove moje iz A-Lige pohvaliti, uspjeli ste za nesto manje od dva dana odigrati sve utakmice 14. i 15. kolo
.
Hebiga, vjerujem da je i snijeg učinio svoje..Goalgetter je napisao/la:Moram ove moje iz A-Lige pohvaliti, uspjeli ste za nesto manje od dva dana odigrati sve utakmice 14. i 15. kolo.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
..hvala na pohvalama
..hocel tabela brzo ?
..da vidimo kakvo je stanje za PO,cini mi se veoma gusta borba ce biti za 3. i 4. mjesto 
- Goalgetter
- Kontakt:
@Toxicity
Vjerovatno da je toga
@Muhovic
Ceka se jos onda zaostala utakmica 13. kola, Porto - Newcastle, jos oni trebaju odigrati. Moram arhivirati kolo po kolo, stoga nemogu odraditi jos tabelu za 14. i 15.
Vjerovatno da je toga
@Muhovic
Ceka se jos onda zaostala utakmica 13. kola, Porto - Newcastle, jos oni trebaju odigrati. Moram arhivirati kolo po kolo, stoga nemogu odraditi jos tabelu za 14. i 15.
..ma nije frka brate
..svakako smo ranije zavrsili
..samo ti 
Jedno pitanje
.
Mislio sam poceti igrati PES6 Online pa me interesuje da li je i dalje aktuelan Shollym patch 2011 ili cu morati skidati 2012 (kako treba download link ne mogu da nadjem a i ako nadjem torrent dl je low) i da li postoji neki drugi patch preko kojeg raja igra
.
Mislio sam poceti igrati PES6 Online pa me interesuje da li je i dalje aktuelan Shollym patch 2011 ili cu morati skidati 2012 (kako treba download link ne mogu da nadjem a i ako nadjem torrent dl je low) i da li postoji neki drugi patch preko kojeg raja igra
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Kad se odigra utakmica Marseille-Malaga, ali svakako će večeras poslije 00:00 biti tabela!pesmaster je napisao/la:kaaaad će tabela za B ligu :S ?
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Deemaz 7Keenan.- je napisao/la:Jedno pitanje.
Mislio sam poceti igrati PES6 Online pa me interesuje da li je i dalje aktuelan Shollym patch 2011 ili cu morati skidati 2012 (kako treba download link ne mogu da nadjem a i ako nadjem torrent dl je low) i da li postoji neki drugi patch preko kojeg raja igra.
@ juventus 0244
Ok np
Sloboda Tuzla !!!
Pretpostavljao sam ali problem je u tome sto su linkovi za Deemaz patch na pes6j nedostupni(megaupload)pesmaster je napisao/la:Deemaz 7Keenan.- je napisao/la:Jedno pitanje.
Mislio sam poceti igrati PES6 Online pa me interesuje da li je i dalje aktuelan Shollym patch 2011 ili cu morati skidati 2012 (kako treba download link ne mogu da nadjem a i ako nadjem torrent dl je low) i da li postoji neki drugi patch preko kojeg raja igra.
@ juventus 0244
Ok np
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
na pes6j su na megauploaudu samo dijelovi iz 6.0 patcha ovi novi su na multiupload tako da ti jedino ostaje naci kitserver ali se on moze lako naci googlanjem na nekom drugom sajtu za razmjenuKeenan.- je napisao/la:Pretpostavljao sam ali problem je u tome sto su linkovi za Deemaz patch na pes6j nedostupni(megaupload)pesmaster je napisao/la:Deemaz 7Keenan.- je napisao/la:Jedno pitanje.
@ juventus 0244
Ok np.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Goalgetter
- Kontakt:
Tabela i lista strijelaca A-Lige ide veceras.
Dat ću ti ja linkove , samo dok proradi drugi forum na kojem su linkovi na multiuploadu 
Sloboda Tuzla !!!
Zahvaljujempesmaster je napisao/la:Dat ću ti ja linkove , samo dok proradi drugi forum na kojem su linkovi na multiuploadu
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.