[youtube][/youtube]
Carlo je napisao/la:nego mi smeta njegovo ponašanje kojim omalovažava druge jer izgleda da ne može podnijeti da neko bude bolji od njega.
Samo mi navedi jedan primjer u kojem je Kobe rekao nesto omalovazavajuce na racun Jamesa,Wade-a,Rosea,Nasha,Dirka i slicno...ili je mozda Lin bolji od njega pa je Kobe bio ljubomoran kad je davao onu izjavu prije par dana
Carlo je napisao/la: meni nije jasno kako ovdje 90% foruma kritikuje jamesa zbog ponašanja, a većina žmiri na postupke i arogantnost kobea.
Mozda zato sto nije Kobe ismijavao Dirka u proslosezonsom finalu i to u trenucima kad mu je ovaj objasnjavao neke stvari na terenu...ili mozda zato sto nije Kobe prosle godine bio toliko AROGANTAN da najavi 6-7 uzastopnih titula svoje ekipe...ili da pravi emisiju u kojoj ce zahebati klub u kojem se proslavio.
Perkins o Jamesu prije par dana:
“You don’t see Kobe [Bryant] tweeting,” Perkins said. “You don’t see Michael Jordan tweeting. If you’re an elite player, plays like that don’t excite you. At the end of the day, the guys who are playing for the right reasons who are trying to win championships are not worrying about one play.
“They also are not tweeting about themselves talking about going down to No. 2. I just feel [James] is always looking for attention and he wants the world to like him.”