NK Zvijezda Gradačac

moranjak
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 25 feb 2012, 20:48

bondich je napisao/la:danas sam bio na stadionu,radi se max 10 radnika je bilo razvodi se struja ispod nove tribine,ravna se podloga da se postave betonske plocice... :)
Ehh to je za slatke...jos kad bih bila koja slika da vidimo kako se radi.... :)

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 25 feb 2012, 21:17

2-O je rezultat očekivan mada na terenu je manje vise bila izjednačena igra.Ekipa Zvijezde je iskoristila svoje prilike dok ekipa Sloge nije.Neko pomenu gore kada smo bili prvoligasi da smo tamburali Zelju,Orasje.....to je istina, ali ta ekipa Zvijezde da ima te igrače na okupu i danas sigurno bi bila bolje pozicionirana od ove ekipe Zvijezde tako da je suvisno praviti bilo kakvo poredjenje nas tada sa ovom ekipom Sloge koja nije ni finansijski,igrački ....približna onoj Zvijezdi.Igru danas shvatimo kao taktičke eksprimente trenera, a rezultat pamtimo.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 26 feb 2012, 10:06

zvjezdas je napisao/la:2-O je rezultat očekivan mada na terenu je manje vise bila izjednačena igra.Ekipa Zvijezde je iskoristila svoje prilike dok ekipa Sloge nije.Neko pomenu gore kada smo bili prvoligasi da smo tamburali Zelju,Orasje.....to je istina, ali ta ekipa Zvijezde da ima te igrače na okupu i danas sigurno bi bila bolje pozicionirana od ove ekipe Zvijezde tako da je suvisno praviti bilo kakvo poredjenje nas tada sa ovom ekipom Sloge koja nije ni finansijski,igrački ....približna onoj Zvijezdi.Igru danas shvatimo kao taktičke eksprimente trenera, a rezultat pamtimo.
Trening utakmica protiv Sloge nije neko mjerilo ali je pobjeda 2-0, utakmica izjednačena u polju a to nije dobro, oni imali šanse al nisu pogodili a mi svoje iskoristili, premijer liga je nešto drugo puno jače ekipe su nego Sloga i tu je mjerilo pravo i nemoj da nas ovo zavarava. Pamtimo samo rezultat i on pokriva mane, al da ne zaboravimo, Modriča nas je pobijedila :o , dali su pojačanja opravdala svoj dolazak je upitnik...puno je mačaka u vreći??? Idemo slabijim a dolaze nam jaki klubovi.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 26 feb 2012, 16:39

Dali se igra sa Gradinom i kad bit ce lijepa tekma i naravno Apachi BUJRUM ! :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 feb 2012, 18:07

igra se akobogda a gradinom u subotu 03.03 na glavnom terenu posto vidim snijeg se gotov istopio i nece biti problem sa terenom a vremenska prognoza za subotu kaze da ce biti suncano i 15 stepeni znaci prilika svima da vidimo nasu zvijezdu posto u ovim pripremama nismo imali puno prilike gledati.poziv svima da dodu,ko ne dode magarac :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

predator
Kontakt:

Post Postao/la predator » 26 feb 2012, 18:43

astra1922 je napisao/la:igra se akobogda a gradinom u subotu 03.03 na glavnom terenu posto vidim snijeg se gotov istopio i nece biti problem sa terenom a vremenska prognoza za subotu kaze da ce biti suncano i 15 stepeni znaci prilika svima da vidimo nasu zvijezdu posto u ovim pripremama nismo imali puno prilike gledati.poziv svima da dodu,ko ne dode magarac :D
dobro ti je to,KO NE DODJE MAGARAC...hahaha... :D :D :D

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 26 feb 2012, 18:56

astra1922 je napisao/la:igra se akobogda a gradinom u subotu 03.03 na glavnom terenu posto vidim snijeg se gotov istopio i nece biti problem sa terenom a vremenska prognoza za subotu kaze da ce biti suncano i 15 stepeni znaci prilika svima da vidimo nasu zvijezdu posto u ovim pripremama nismo imali puno prilike gledati.poziv svima da dodu,ko ne dode magarac :D
samo da dodam da sam cuo da je utakmica u 14h tako svi na BANJU ILIDŽU!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 26 feb 2012, 21:06

ewo ubacene su sl na stranici sta se radi i kako to izgleda... :)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 feb 2012, 08:12

kako cujuem ocekuju se masine na onaj treci pomocni uskoro cemo imati teren sa plasticnom podlogom,a krov ce biti pravo zaheban i trebao bi biti gotov do jeseni jos samo da nam zvijezda bude dobro igrala bice beton :D

Nova sezona nova nafaka

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 27 feb 2012, 08:54

Bgm napredujete vi pravo :D
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 feb 2012, 09:29

Fkr.87 je napisao/la:Bgm napredujete vi pravo :D
mi napredujemo pravo al samo jarane sporo posve sporo al eto jos dvije godine ima roka po projektu pa vidicemo,samo za ove pripreme dali su para sto su trenirali putovali i igrali u teslicu moglo se pola pomocnog uradit.al bice spreman za sledece zimske pripreme ;)

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 27 feb 2012, 09:32

astra1922 je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:Bgm napredujete vi pravo :D
mi napredujemo pravo al samo jarane sporo posve sporo al eto jos dvije godine ima roka po projektu pa vidicemo,samo za ove pripreme dali su para sto su trenirali putovali i igrali u teslicu moglo se pola pomocnog uradit.al bice spreman za sledece zimske pripreme ;)
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... nu...Bitno" onclick="window.open(this.href);return false; je da se radi...

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 28 feb 2012, 16:12

POCRVENILA STRANICA http://nkzvijezda.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 28 feb 2012, 22:48

Za sve navijace Zvijezde,poslusajte pravog trenera kao planira razvoj kluba ,o mladim igracima sta misli,pa ga poslije uporedite kako razmisljaju nasi treneri tkz. "legende"Po meni ovakav pristup klubu mora donijeti rezultat.Rjec je o treneru Slobode koja nije u nekoj sjajnoj situaciji ali ponasaju se i pojacavaju zaista extra!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 feb 2012, 23:15

realinjo1 je napisao/la:Za sve navijace Zvijezde,poslusajte pravog trenera kao planira razvoj kluba ,o mladim igracima sta misli,pa ga poslije uporedite kako razmisljaju nasi treneri tkz. "legende"Po meni ovakav pristup klubu mora donijeti rezultat.Rjec je o treneru Slobode koja nije u nekoj sjajnoj situaciji ali ponasaju se i pojacavaju zaista extra!!!
slusaj ga ti eto i idi u tz pa navijaj za njega,na snimku se vidi kolko je skolovan takvim krkanima nije mjesto u fudbalu al eto takva nam liga pa moze svasta proci,dzaba njemu od price kad nemogu proletera banovica sloge pobijediti a o osijeku da ne pricam,..crno im se pise osim ako pare od priprema ne preusmjere za sudije

Nova sezona nova nafaka

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 28 feb 2012, 23:20

astra1922 je napisao/la:
realinjo1 je napisao/la:Za sve navijace Zvijezde,poslusajte pravog trenera kao planira razvoj kluba ,o mladim igracima sta misli,pa ga poslije uporedite kako razmisljaju nasi treneri tkz. "legende"Po meni ovakav pristup klubu mora donijeti rezultat.Rjec je o treneru Slobode koja nije u nekoj sjajnoj situaciji ali ponasaju se i pojacavaju zaista extra!!!
slusaj ga ti eto i idi u tz pa navijaj za njega,na snimku se vidi kolko je skolovan takvim krkanima nije mjesto u fudbalu al eto takva nam liga pa moze svasta proci,dzaba njemu od price kad nemogu proletera banovica sloge pobijediti a o osijeku da ne pricam,..crno im se pise osim ako pare od priprema ne preusmjere za sudije
Druze ne vrijedjaj Vojvodu, zna on sta radi i vrijeme ce pokazat svoje ;)
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 feb 2012, 23:26

nikog ja ne vrijedam imam pravo reci svoje misljenje a za to da ce vrijeme pokazati to si upravu ;)

Nova sezona nova nafaka

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 29 feb 2012, 08:12

Realinjo... pa ti sve znaš, jel treniraš sad koga, šteta što nisi Ronaldinjo.. al dobro ja znam da ti mrziš "legende" jer ti to nikad nisi uspio da budeš. Pa vidiš da se ne razumiješ u fudbal, da učiš preko Youtuba.. i tebi će taj i takav krkanski pristup donijet rezultat.. :o ???

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 29 feb 2012, 17:59

astra1922 je napisao/la:
Astra,ti si jedan od onih, koji bi volio da igra lopte ali nema pojma niti je nikada imao ,ti si od one djece koja su u kuci gledali crtane filmove kada su ostala igrala fudbala,i da dok ostali ganjaju koke ti na internetu drk. k i nama ovdje glumis pamet jer zelis da si u centru paznje,evo ja cu ti biti hodza koji ti je ogledao :dijagnoza:Idi i j sta jer i petlu vreme ide!!A pusti nas koji smo igrali fudbala da pricamo o tome.

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 29 feb 2012, 18:20

maksi je napisao/la:
Realinjo... pa ti sve znaš, jel treniraš sad koga, šteta što nisi Ronaldinjo.. al dobro ja znam da ti mrziš "legende" jer ti to nikad nisi uspio da budeš. Pa vidiš da se ne razumiješ u fudbal, da učiš preko Youtuba.. i tebi će taj i takav krkanski pristup donijet rezultat.. :o ???
Kako te nadjem,ti iz Brckog pricas meni price o mojoj carsiji,ja ovo sto pisem je glas carsijskog naroda.Evo ja cu te nauciti nesto.U Zvjezdi postoje trenutno dvije legende,jedna legenda je Esef Jasarevic kojeg sam licno gledao i koji je razvaljivao zaista ,a druga legenda je Kiske ,koji je razvaljivao 92. sa Sedmicom.To su legende.A tvoja legenda nije proizvela ni jednog igraca,nemamo trenutno nijednog kadetskog reprezentativca,po carsiji se prica da skola fudbala Zvjezdina staje,ali zato dole imamo ljude koji mogu da ti srede da si igrao nogomet a nikada nisi sutnuo loptu,i cak imas diplomu od Miljanica,sve dole moze za pare ali rjesavamo se polako i toga.Zalizani onaj iz saveza telefonski snaga ,sto je rastjerao sve Ninkoviceve igrace je dobio nogu u guz...,pa tako da ja mislim da ce i ostali polako samo treba biti strpljiv.Ja sam strpljiv.Nemam indicije da budem trener ali sam za razliku od tebe vrlo posten covjek i ukazujem na svaku nepravdu,o fudbalu mogu s tobom da pricam danima.

Volim ovaj Grad!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.