Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
nije mu Vidal dao loptu nego Vucinic
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- IlPrincipe
- Kontakt:
Neka našteti samo nek se uvede, vas nije briga
Rekao je možda bih i ja isto postupio ... a šta i da jest to je manje važno. Bitno je da vas oči varaju

Rekao je možda bih i ja isto postupio ... a šta i da jest to je manje važno. Bitno je da vas oči varaju
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- SoloJuve26
- Kontakt:
IlPrincipino je napisao/la:opet Milan priča o tehnologiji a ta tehnologija bi najviše njima štetila...pa koliko je samo nepostojećih penala svirano...a Thiago Silva kulturno reče da ni on ne bi rekao...
postaje ovo više žalosno od strane milana...
Pa ja mogu odma racunati da im nema vise stimoliranja penala i sta ja znam... Da im nisu onoliko svirani penala nebi ni bili na vrhu, al neka
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipino
- Kontakt:
“Had I been him, I would have done the same,” Thiago Silva continued.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Prova tv per Mexes, Muntari e Pirlo
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- IlPrincipino
- Kontakt:
ono je smiješno za što oni traže kaznu za Pirla...pa ako će se za to davati kazna onda će redovno svako kolo biti najmanje petorica igrača suspendovanih kod svih timova...nidje veze...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- IlPrincipe
- Kontakt:
I šta sad stim hoćeš reć ... koji koji ste vi ba paćenici ...
ovaj počeo odma pričat o nekim penalima koji nas guraju do vrha ( MIJENJA TEMU )
Ovaj počeo o izjavama T.Silve koje su tootaalno nebitnee i hoće nešto stim postić ...
Aloo lave dobio si dokaz da je ofsajd čist. Onaj udarac Mexesa mislim da 50% publike na stadionu nije vidjelo jer su sve oči bile uprte na drugu polovicu terena jer je tamo lopta bila. Sudija je naravno gledao u loptu neće zvirljat okolo.
Udarac Muntarija nad Lichsteinerom. Licht je njega provocirao "grljenjem" i ovaj ga odgurne, Licht ponovo nastavi i ovaj ga složi, pogledaj video ni tada sudija nije gledao u tom pravcu jer je lopta bila na drugoj strani terena.
Ne kažem da ne trebaju proći nekažnjeno, ali ono 50% publike na stadionu nije vidjelo... ENDE !
Uvećano - Desni klik, image view

ovaj počeo odma pričat o nekim penalima koji nas guraju do vrha ( MIJENJA TEMU )
Ovaj počeo o izjavama T.Silve koje su tootaalno nebitnee i hoće nešto stim postić ...
Aloo lave dobio si dokaz da je ofsajd čist. Onaj udarac Mexesa mislim da 50% publike na stadionu nije vidjelo jer su sve oči bile uprte na drugu polovicu terena jer je tamo lopta bila. Sudija je naravno gledao u loptu neće zvirljat okolo.
Udarac Muntarija nad Lichsteinerom. Licht je njega provocirao "grljenjem" i ovaj ga odgurne, Licht ponovo nastavi i ovaj ga složi, pogledaj video ni tada sudija nije gledao u tom pravcu jer je lopta bila na drugoj strani terena.
Ne kažem da ne trebaju proći nekažnjeno, ali ono 50% publike na stadionu nije vidjelo... ENDE !
Uvećano - Desni klik, image view

Pa sta ti radis nego okreces na svoj milin, isti pricu pricas, dok osudujes druge. 90% stvari su razjasnjenje, ne znam zasto ti zelis dokazati suprotno...IlPrincipe je napisao/la:I šta sad stim hoćeš reć ... koji koji ste vi ba paćenici ...
Gol cist ko suza, ne znam kako je za to Juventus kriv, siguran sam da su se slicne stvari desavale i Milanu...
Offside nije bio, opet sudijska greska, a ova slika kojom zelisi dokazati nesto cista je fotomontaza...
Mexes, Van Bommel i Muntari obicni mesari kojima nije mjesto u fudbalu. Od silne nemoci proizilaze onakve reakcije...
Kakve veze ima sto pola stadiona nije vidjelo udarac Mexesa, mogao ga je probosti nozem po tebi, opet pola stadion nebi mozda vijdelo. Zato je na toj utakmici bilo preko 60 kamera, tako da nijedan detalj ne bi promakao i da bi se sve nesporske radnje kasnije utvrdile i shodno tome kaznije...
Provokatoru prve klase
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Na onoj slici su gluposti, to nema veze sa pravilima, gleda se položaj tijela, a linija daje prednost napadaču...uvjek...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Slušaj, ne osuđujem nikog sem sudija. Lopta je bila u golu pola metra. Izgleda da je jedino sudije nisu vidjele a 80 hiljada duša jest ...
2. Kako nije bio evo ja ti donio dokaz, eto vidiš kolko ste patetični pa vama čovjek kad bi Svevišnjeg doveo da kaže jel ofsajd vi bi rekli tbjrb lažeš ... čuj montaža haj idi ubij se kiflom po glavi ...
Mexes, Van Bommel i Muntari. Njima jeste mjesto u fudbalo, to što su napravili incident ne znači da ih treba odma otjerat, ako ćeš tako Gattuso,Ibrahimović,Pepe trebaju bit u zatvoru onda... Čuj odraz nemoći a svi incidenti se desili dok je Milan vodio ...
Ja ti samo hoću reć da 50% stadiona nije vidjelo onu scenu s Mexesom i Muntarijem jer su svi gledali u loptu (KAO I SUDIJA) ono je veoma teško primjetiti. Ne može sudija gledat u isto vrijeme i na Mexesa nazad i naprijed gdje je lopta, razumiješ ???
a ne sporim da Muntari,Mexes trebaju dobiti kazne. Protiv sam da Bommel dobije kaznu.
@England hvala ti što si nas uputio, ipak ti znaš bolje od "Sky"-a
2. Kako nije bio evo ja ti donio dokaz, eto vidiš kolko ste patetični pa vama čovjek kad bi Svevišnjeg doveo da kaže jel ofsajd vi bi rekli tbjrb lažeš ... čuj montaža haj idi ubij se kiflom po glavi ...
Mexes, Van Bommel i Muntari. Njima jeste mjesto u fudbalo, to što su napravili incident ne znači da ih treba odma otjerat, ako ćeš tako Gattuso,Ibrahimović,Pepe trebaju bit u zatvoru onda... Čuj odraz nemoći a svi incidenti se desili dok je Milan vodio ...
Ja ti samo hoću reć da 50% stadiona nije vidjelo onu scenu s Mexesom i Muntarijem jer su svi gledali u loptu (KAO I SUDIJA) ono je veoma teško primjetiti. Ne može sudija gledat u isto vrijeme i na Mexesa nazad i naprijed gdje je lopta, razumiješ ???
a ne sporim da Muntari,Mexes trebaju dobiti kazne. Protiv sam da Bommel dobije kaznu.
@England hvala ti što si nas uputio, ipak ti znaš bolje od "Sky"-a
Jedini ljudi u univerzumu koji tvrde da su oni vise osteceni nego Milan.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
- harebianconero
- Kontakt:
Smiješno da nema Chiellinija koji je fantastično odigrao.SoloJuve26 je napisao/la:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- SoloJuve26
- Kontakt:
Dovoljno da si reko da Bommel ne zasluzuje kaznu
,, Svi su slozni da je to bio cist gol al ti imas svoj "dokaz" koja je za djeciju pricu..
i da Juventus je vise ostecen nego Milan , svati jednom. Da se igralo pravilno vi bi ostali s 7 igraca na terenu, jer ocigledno kad vam nejde onda idete tuci i samarati ljude na terenu..
i da Juventus je vise ostecen nego Milan , svati jednom. Da se igralo pravilno vi bi ostali s 7 igraca na terenu, jer ocigledno kad vam nejde onda idete tuci i samarati ljude na terenu..
Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 27 feb 2012, 16:59, ukupno mijenjano 2 puta.
- IlPrincipino
- Kontakt:
činjenice pokazuju ko je više oštećen...
- IlPrincipe
- Kontakt:
JESTEL VI TOLKO ĆORAVI IL ŠTA VEĆ ???
Čuj svi se složili, halooo pa pokradeni smo, vidiš li da je čist ovaj ofsajd Matrija ???? Jesam ti donio dokaz bolan ???
--
Čuj svi se složili, halooo pa pokradeni smo, vidiš li da je čist ovaj ofsajd Matrija ???? Jesam ti donio dokaz bolan ???
--
Da ti podebljam sadDa se igralo pravilno vi bi ostali s 7 igraca na terenu
- IlPrincipino
- Kontakt:
sudije su gledale na Van Bommela pa zbog toga vjerovatno nisu ni vidjele loptu u golu...
- SoloJuve26
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:JESTEL VI TOLKO ĆORAVI IL ŠTA VEĆ ???
--
Da ti podebljam sadDa se igralo pravilno vi bi ostali s 7 igraca na terenu
Ja ne znam jesil ti tup il sta,, taj dokaz nista ne pokazuje,, mozes ga slobodno u wc skoljku baciit,,,
Svati jendom pokradeni smo ko i vi po jedan go, i pored toga trebali ste jos dobiti 3 crvena al posto sudija nije vidio na kraju ste i uzeli bod..
Zigleda da pravite mesarski klub.. Ambrosini, Zlatan, Bommel, Mexes i sad Muntari..pravi MESARI
Dosta od mene,, adioss
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ne vrijedi se svama raspravljat, otiđite očonom očito vas oči varaju ... Pričate prazne priče, izvrčete priče itd ...
LAVE PO HILJADITI PUT :
1.NAMA JE PONISTEN GOL POLA METRA LOPTA U GOLU ... SVI VIDJELI SAMO SUDIJE NISU ...
2.TVRDIS DA MATRI NIJE BIO U OFSAJDU, JA TI DONI DOKAZ DA JESTE A TI PONOVO TRVDIS SUPROTNO
3.NISMO MESARSKI KLUB, ALI OPET TI PONAVLJAM DA ONE INCIDENTE SUDIJA NIJE MOGAO VIDJETI JER JE GLEDAO U LOPTU KOJA JE BILA NA DRUGOM KRAJU TERENE KAKO NE SHVATAŠ ??? MADA TVRDIM DA IM TREBA DAT KAZNU PO 3-4 UTAKMICE NE IGRANJA NEĆU SE LJUTITI
Pjesmica za ovog čovjeka

L'HANNO VISTO TUTTI TRANNE TEEE...TRANNE TEEE TRANNE TEE TRANNE TEEEE..
[youtube][/youtube]
LAVE PO HILJADITI PUT :
1.NAMA JE PONISTEN GOL POLA METRA LOPTA U GOLU ... SVI VIDJELI SAMO SUDIJE NISU ...
2.TVRDIS DA MATRI NIJE BIO U OFSAJDU, JA TI DONI DOKAZ DA JESTE A TI PONOVO TRVDIS SUPROTNO
3.NISMO MESARSKI KLUB, ALI OPET TI PONAVLJAM DA ONE INCIDENTE SUDIJA NIJE MOGAO VIDJETI JER JE GLEDAO U LOPTU KOJA JE BILA NA DRUGOM KRAJU TERENE KAKO NE SHVATAŠ ??? MADA TVRDIM DA IM TREBA DAT KAZNU PO 3-4 UTAKMICE NE IGRANJA NEĆU SE LJUTITI
Pjesmica za ovog čovjeka

L'HANNO VISTO TUTTI TRANNE TEEE...TRANNE TEEE TRANNE TEE TRANNE TEEEE..
[youtube][/youtube]
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
pošteno nek svakog ko je nešto nesportski uradio istraže i ako se pokaže da su nešto takvo i uradili i kazneadointer je napisao/la:Prova tv per Mexes, Muntari e Pirlo
(naravno aronicu koji je na san siru gušio i šamarao nisu istraživali, stvarno milan ima super domaćinsko suđenje, golovi od metar preko crte se takođe ne priznaju-jbg mora se zatresti mreža
ali nešto neznam jel ovo dozvoljeno u fudbalu ili se ova dva gospodina na slici bave nekim borilačkim sportom, pa neku polugu pokušava ili sl.
naravno to isto se neće istraživati

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Čudno, Romagnoli ponistio i onaj Seedorfov gol protiv Fiorentine
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]