NK Zvijezda Gradačac

bagrcavi
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la bagrcavi » 01 mar 2012, 17:49

svaka čast za ovaj stadion ! :D
DRUG NEBI TI PUNCA

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 01 mar 2012, 18:35

senkird07 je napisao/la:Eto senki ti iz dijaspore znaš sigurno ko ide a ko ne ide gledati utakmice i eto ti nam se lijepo predstavi i imenom i prezimenom. Ne trabunjaj. Ovo je forum i može pisati bilo ko, išao na utakmice ili ne išao, bio on navijač ili ne bio.
hocu ja se ne plasim
senad piskic zvani pisko
de se sad ti maca u cizmama predstavi[/quote]
Evo ja cu ga predstaviti :Macak u RUDARAMA

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 01 mar 2012, 18:39

realinjo1 je napisao/la:
senkird07 je napisao/la:Eto senki ti iz dijaspore znaš sigurno ko ide a ko ne ide gledati utakmice i eto ti nam se lijepo predstavi i imenom i prezimenom. Ne trabunjaj. Ovo je forum i može pisati bilo ko, išao na utakmice ili ne išao, bio on navijač ili ne bio.
hocu ja se ne plasim
senad piskic zvani pisko
de se sad ti maca u cizmama predstavi
Evo ja cu ga predstaviti :Macak u RUDARAMA[/quote]
:lol:
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 01 mar 2012, 18:56

maksi je napisao/la:
mačak u čizmama je napisao/la:realinjo 1 ti si izgleda na nekim teškim drogama ili nisi dugo handrio. Po tvojoj priči onaj ko nije gledo uživo npr maradonu ili pelea nema pojma o fudbalu. Znači sva ova današnja djeca počev od mesija, džeke i drugih mladih igrača nemaju pojma. Izgleda da si i ti dobio nogu u guzicu pa si sad nezadovoljan sa zvijezdom.
Realinjo je ba zaluto vidiš da mu niko ne valja poćerali ga iz škole fudbala pa mu "legende" krive...moraš znati da je Amir Durgut najškolovaniji trener u klubu (znam da ti ovo nije drago)... a ti kad si igro tad se meze donosilo u svlačionicu :o ...sreća pa ima pametni ljudi koji vode klub....Realinjo dođeš na utakmicu, kupiš kartu i uživaš :D
Sada ovo primjetih,jeste u pravu si skolovaniji je od onih koje je on postavio,ali nije skolovaniji od recimo Taletovica. PONOVIT CU SVOJE ZELJE i SVOJ SAN :sef strucnog staba Zvjezde Malkocevic,pomocni Taletovic.Sef strucnog staba skugrica Legenda.Evo ti trenera koji rade u Zvjezdi:Kadija daj boze da ima Zanat,Macor (Neznam ljudi jeli ikad iko s njim prico,inteligencija ........)Privatnik ima diplomu legendinu......................,to je zalost,u pravu su legenda je skolovaniji od njih ,a ja samo zelim dobro zvjezdi i divim se ljudima kao sto je Fatko koji se isto tako bori za pravdu,a koji ce isto tako primjetiti da ima lopovluka.Pisko isto ono svi zive za Zvjezdu a ti stari moj nam pricas lovacke price a ja tebi pricam istinu.Ovo su gore treneri koje zvjezda placa a po carsiji hoda .Samir Durak,Nedim Huseinbasic,Taletovic itd.To je realnost,stari moj i ja volim Kadiju ali realno je da on nemoze biti glavni treneri da se on bori za svoj komad hljeba.Ti volis "legendu" mozda ga i ja volim ali sam primjetio da on ne voli Zvjezdu nego svoj dzep ,pa mene to ovako kao Gradjanina i covijeka boli,jer on je ipak iz carsije .
Volim svoj Gradacac!!!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 01 mar 2012, 19:39

Evo ja mislim da Kuntić svim srcem voli Zvijezdu i ne voli pare. Čovjek došao da srcu želju ispuni da trenira Zvijezdu :lol:
Nemojte molim vas pisat nešto bezveze, da Kadija voli pare a ne voli Zvijezdu. Pa eto treba nekome dati da bude ponosan što je dio Zvijezde a da mu djeca nemaju šta jest. Stavite se u poziciju tih ljudi, svako gleda da kroz onaj posao kojeg vole mogu i pristojno živit. Mani te se tih priča o našim "legendama" , ako je neko sposoban može radit u Zvijezdi, nema veze sa tim da li on voli ili ne Zvijezdu.
Dragon Town

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 01 mar 2012, 20:25

zmaj_Bosne je napisao/la:Evo ja mislim da Kuntić svim srcem voli Zvijezdu i ne voli pare. Čovjek došao da srcu želju ispuni da trenira Zvijezdu :lol:
Nemojte molim vas pisat nešto bezveze, da Kadija voli pare a ne voli Zvijezdu. Pa eto treba nekome dati da bude ponosan što je dio Zvijezde a da mu djeca nemaju šta jest. Stavite se u poziciju tih ljudi, svako gleda da kroz onaj posao kojeg vole mogu i pristojno živit. Mani te se tih priča o našim "legendama" , ako je neko sposoban može radit u Zvijezdi, nema veze sa tim da li on voli ili ne Zvijezdu.
Polupo si loncice,ja sa maksijem raspravljam ,u pravu si Kuntic je dosao Dzabe,Slazem se s tobom ali sposoban!!!

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 01 mar 2012, 20:43

realinjo1 je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Evo ja mislim da Kuntić svim srcem voli Zvijezdu i ne voli pare. Čovjek došao da srcu želju ispuni da trenira Zvijezdu :lol:
Polupo si loncice,ja sa maksijem raspravljam ,u pravu si Kuntic je dosao Dzabe,Slazem se s tobom ali sposoban!!!
Polupo si i ti lončiće...odkud tebi da je Kuntić došo džabe, otkud znaš da je sposoban kad ni prvenstvo nije počelo, trenera drži rezultat, ako bude pobjeđivo biće Murinjo ako bude gubio prvi ćeš mu ti j.... mater, a treneri u omladinskoj školi Kadija, Amir, Ešo su tu bili i kad nije bilo para a gdje si ti bio :o a sad kad je Zvijezda premijer liga sad bi ti određivo trenere.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 01 mar 2012, 20:52

emir_dj je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
bondich je napisao/la:izgleda ovaj forum pun zena...samo se svadjate jbt koji vam je hurac...nego imal kakvi novi inf u vezi kluba????za sada bgm lijepo se radi na stadionu :)
Kad si vec kod stadiona, imal ko slike?
evo sa sluzbene stranice
http://nkzvijezda.ba/index.php/aktuelno ... a-stadionu" onclick="window.open(this.href);return false;
A fino bgm mada vidio sam zadnji put da je dobro ova tribina napredovala, pretpostavljam da je sad pri kraju ?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 01 mar 2012, 21:51

,
maksi je napisao/la:
realinjo1 je napisao/la:
Polupo si i ti lončiće...odkud tebi da je Kuntić došo džabe, otkud znaš da je sposoban kad ni prvenstvo nije počelo, trenera drži rezultat, ako bude pobjeđivo biće Murinjo ako bude gubio prvi ćeš mu ti j.... mater, a treneri u omladinskoj školi Kadija, Amir, Ešo su tu bili i kad nije bilo para a gdje si ti bio :o a sad kad je Zvijezda premijer liga sad bi ti određivo trenere.
Ipak si ti polupo loncice mogo bi u trenere Zvjezde.Mladjih selekcija naravno.ali nema veze objasnit cu ti:
Ukoliko pazljivo budes citao sta je napisao Zmaj vidjet ces da samja njemu odgovor dao onaj koji je on zelio da cuje,i ukoliko u tom citanju koristis mozak vidjet ces da se zezam.ali ti po inteligenciji vidim da bi mogao preuzeti neku mladju selekciju u Zvjezdi.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 01 mar 2012, 22:02

Jesu li apachi najavili mnogobrojniji dolazak u subotu.Joj kako će biti motivisani Smajlović i Brzi.Mislim realno da je taj tandem ubojitiji od naseg napada.Sve u svemu adekvatan protivnik za test protiv Leotara.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 mar 2012, 22:06

zvjezdas je napisao/la:Jesu li apachi najavili mnogobrojniji dolazak u subotu.Joj kako će biti motivisani Smajlović i Brzi.Mislim realno da je taj tandem ubojitiji od naseg napada.Sve u svemu adekvatan protivnik za test protiv Leotara.
mislim da ce svi imati motiv vise da pokazu da su ambicije za premijer ligu opravdani, uvjeren sam da ce ovo biti dobra nogometna predstava i bice zanimljivo vidjeti kako ce nasa odbrana izaci na kraj sa dva dobra napadaca.mi cemo sigurno zabiti minimalno dva ali mogli bi i primiti :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

senkird07
Kontakt:

Post Postao/la senkird07 » 01 mar 2012, 23:38

[quote=".Pisko isto ono svi zive za Zvjezdu a ti stari moj nam pricas lovacke price a ja tebi pricam istinu.Ovo su gore treneri koje zvjezda placa a po carsiji hoda .Samir Durak,Nedim Huseinbasic,Taletovic itd.To je realnost,stari moj i ja volim Kadiju ali realno je da on nemoze biti glavni treneri da se on bori za svoj komad hljeba.Ti volis "legendu" mozda ga i ja volim ali sam primjetio da on ne voli Zvjezdu nego svoj dzep ,pa mene to ovako kao Gradjanina i covijeka boli,jer on je ipak iz carsije .
Volim svoj Gradacac!!!![/quote]
Izvini ali ja nisam komentarisao nista oko zvijezde nego sam reko za provokacije drugih navijaca
nisam ikoga pomenio u i oko zvijezde rekako sam fatko ne nerviraj se zbog idiota koji se kriju iza foruma
mene je prozvao macak u cizamama (OPANCI-MA)
ja se predstavio
nisam nista rekao za zvijezdu jer ja volim zvijezdu i niko nema prava da kvari nasu reputaciju navijaca i ime nasih navijaca
nikada i nigdje nismo osramotili nas klub
nikada nigjde nismo izazvali nerede
i mo je taj macak da sad osporaje nase prijateljstvo sa tuzlacima i da Ka ki po forumu ovo ono
pozzz za sve navijaca zvijezde
Zadnja izmjena: senkird07, dana/u 01 mar 2012, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

senkird07
Kontakt:

Post Postao/la senkird07 » 01 mar 2012, 23:42

astra1922 je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Jesu li apachi najavili mnogobrojniji dolazak u subotu.Joj kako će biti motivisani Smajlović i Brzi.Mislim realno da je taj tandem ubojitiji od naseg napada.Sve u svemu adekvatan protivnik za test protiv Leotara.
mislim da ce svi imati motiv vise da pokazu da su ambicije za premijer ligu opravdani, uvjeren sam da ce ovo biti dobra nogometna predstava i bice zanimljivo vidjeti kako ce nasa odbrana izaci na kraj sa dva dobra napadaca.mi cemo sigurno zabiti minimalno dva ali mogli bi i primiti :D
astra Sreberenik ima uvijek motiv vise protiv nas
sjeti se samo sezone kada su ispali Zvuijezda : Gradina 7:0

bekimcolic
Kontakt:

Post Postao/la bekimcolic » 02 mar 2012, 10:17

realinjo1 je napisao/la:
maksi je napisao/la:
mačak u čizmama je napisao/la:realinjo 1 ti si izgleda na nekim teškim drogama ili nisi dugo handrio. Po tvojoj priči onaj ko nije gledo uživo npr maradonu ili pelea nema pojma o fudbalu. Znači sva ova današnja djeca počev od mesija, džeke i drugih mladih igrača nemaju pojma. Izgleda da si i ti dobio nogu u guzicu pa si sad nezadovoljan sa zvijezdom.
Realinjo je ba zaluto vidiš da mu niko ne valja poćerali ga iz škole fudbala pa mu "legende" krive...moraš znati da je Amir Durgut najškolovaniji trener u klubu (znam da ti ovo nije drago)... a ti kad si igro tad se meze donosilo u svlačionicu :o ...sreća pa ima pametni ljudi koji vode klub....Realinjo dođeš na utakmicu, kupiš kartu i uživaš :D
Sada ovo primjetih,jeste u pravu si skolovaniji je od onih koje je on postavio,ali nije skolovaniji od recimo Taletovica. PONOVIT CU SVOJE ZELJE i SVOJ SAN :sef strucnog staba Zvjezde Malkocevic,pomocni Taletovic.Sef strucnog staba skugrica Legenda.Evo ti trenera koji rade u Zvjezdi:Kadija daj boze da ima Zanat,Macor (Neznam ljudi jeli ikad iko s njim prico,inteligencija ........)Privatnik ima diplomu legendinu......................,to je zalost,u pravu su legenda je skolovaniji od njih ,a ja samo zelim dobro zvjezdi i divim se ljudima kao sto je Fatko koji se isto tako bori za pravdu,a koji ce isto tako primjetiti da ima lopovluka.Pisko isto ono svi zive za Zvjezdu a ti stari moj nam pricas lovacke price a ja tebi pricam istinu.Ovo su gore treneri koje zvjezda placa a po carsiji hoda .Samir Durak,Nedim Huseinbasic,Taletovic itd.To je realnost,stari moj i ja volim Kadiju ali realno je da on nemoze biti glavni treneri da se on bori za svoj komad hljeba.Ti volis "legendu" mozda ga i ja volim ali sam primjetio da on ne voli Zvjezdu nego svoj dzep ,pa mene to ovako kao Gradjanina i covijeka boli,jer on je ipak iz carsije .
Volim svoj Gradacac!!!!
pozdrav svima,ja mislim da se poznajemo,u vezi trenera u omladinskom pogonu nema se sto lose reci,ja ih licno poznajem sve.Amir Durgutovic je osnivac skole fudbala u gradaccu,izvrstan strucnjak,pedagog,Denisa Taletovica poznajem takodje i ne sumnjam u njegove kvalitete jer to je momak koji je uvijek spreman pomoci nasoj djeci koji je spreman prenijeti znanje na jedan adekvatan i ispravan nacin.Ruzno je komentarisati Amira Klopica na takav nacin jer njegovi treninzi su fantasticni,realan ima znanje i vrijedan trener(licno sam posmatrao treninge)
Esef Jasarevic je bas legenda,a ne samo to nego je strucnjak jer ono sto sam ja vidjeo kako radi sa djecom je profesionalno.Sulju Avdicevica poznajem i njegovi treninzi sto sam ja gledao su za uzrast koji je on vodio su puni motivacije,maste,(primjenjuje sve elemente skole fudbala za taj uzrast)Ovo vam odgovorno tvrdim jer sam vrlo cesto sa tim ljudima u kontaktu jer i moj sin trenira u NK Zvijezdi i gore navedeni osim Sulje su trenirali mog sina.Respekt svima!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 02 mar 2012, 10:29

bekimcolic je napisao/la:pozdrav svima,ja mislim da se poznajemo,u vezi trenera u omladinskom pogonu nema se sto lose reci,ja ih licno poznajem sve.Amir Durgutovic je osnivac skole fudbala u gradaccu,izvrstan strucnjak,pedagog,Denisa Taletovica poznajem takodje i ne sumnjam u njegove kvalitete jer to je momak koji je uvijek spreman pomoci nasoj djeci koji je spreman prenijeti znanje na jedan adekvatan i ispravan nacin.Ruzno je komentarisati Amira Klopica na takav nacin jer njegovi treninzi su fantasticni,realan ima znanje i vrijedan trener(licno sam posmatrao treninge)
Esef Jasarevic je bas legenda,a ne samo to nego je strucnjak jer ono sto sam ja vidjeo kako radi sa djecom je profesionalno.Sulju Avdicevica poznajem i njegovi treninzi sto sam ja gledao su za uzrast koji je on vodio su puni motivacije,maste,(primjenjuje sve elemente skole fudbala za taj uzrast)Ovo vam odgovorno tvrdim jer sam vrlo cesto sa tim ljudima u kontaktu jer i moj sin trenira u NK Zvijezdi i gore navedeni osim Sulje su trenirali mog sina.Respekt svima!

čitajući tvoj post, čovjek stiče dojam da je Zvijezdina škola jača od Ajaksove i da je Zvijezdin prvi tim pun igrača poniklih u toj školi, a ne obrnuto, tu nešto ne štima ili si ti u krivu što se tiče trenera (jer nisi gledao treninge drugih škola fudbala koje vode pravi stručnjaci, pa ne možeš uporediti) ili su nam djeca antitalenti iz godine u dodinu pa je uzaludan svaki rad sa njima

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 mar 2012, 11:02

ja bi se slozio sa sevenom,po meni u omladinske selekcije se moraju dovesti strucnjaci sa strane uloziti pare a te pare bi se u odredenom periodu sigurno visestruko vratile.nezamislivo je kako mi u proteklih deset godina nemamo ni jednog igraca koji ista vrijedi talenata imamo samo treba neko ko ce to sve posloziti.uzecu samo primjer banovica koji sigurno sa manjim parama od nas lansiraju godisnje par solidnih igraca. primjer je i mladi visca koji ce ubrzo u ligu petice :) od ove godine vjerujem da ce omki biti prvi igrac koji ce se ustaliti u prvi tim i koji ce nam donijeti pare u narednom periodu ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

bekimcolic
Kontakt:

Post Postao/la bekimcolic » 02 mar 2012, 11:57

seven je napisao/la:
bekimcolic je napisao/la:pozdrav svima,ja mislim da se poznajemo,u vezi trenera u omladinskom pogonu nema se sto lose reci,ja ih licno poznajem sve.Amir Durgutovic je osnivac skole fudbala u gradaccu,izvrstan strucnjak,pedagog,Denisa Taletovica poznajem takodje i ne sumnjam u njegove kvalitete jer to je momak koji je uvijek spreman pomoci nasoj djeci koji je spreman prenijeti znanje na jedan adekvatan i ispravan nacin.Ruzno je komentarisati Amira Klopica na takav nacin jer njegovi treninzi su fantasticni,realan ima znanje i vrijedan trener(licno sam posmatrao treninge)

čitajući tvoj post, čovjek stiče dojam da je Zvijezdina škola jača od Ajaksove i da je Zvijezdin prvi tim pun igrača poniklih u toj školi, a ne obrnuto, tu nešto ne štima ili si ti u krivu što se tiče trenera (jer nisi gledao treninge drugih škola fudbala koje vode pravi stručnjaci, pa ne možeš uporediti) ili su nam djeca antitalenti iz godine u dodinu pa je uzaludan svaki rad sa njima
Prijatelju ja sam 3-4x godisnje u Dinamo Zagrebu,znaci sto se tice poznavanja drugih skola nogometa ja mislim da je ova dovoljna,(Igor Cvitanovic,Sinisa Orescanin,Fabijan Komljenovic)a djeca nasa nisu antitalenti,jer uzmi da jedan Dinamo ZG vrsi selekciju interkontinentalnu,(USA,Australia,EU,BiH),a uzmi nas koji imamo na lokalnom nivou selekciju,i kada uzmes samo tu cinjenicu bit ce ti jasnije,i ulaganja u omladinski pogon su ogromna.a nas klub je jos u razvoju,zato kazem i tvrdim da su nasi treneri ok!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 02 mar 2012, 11:58

Generalna proba
Zvijezda u subotu dočekuje Gradinu
U subotu, 3. marta, Zvijezda će na Banja Ilidži ugostiti Gradinu iz Srebrenika u prijateljskoj utakmici.
Sedam dana prije početka proljetnog dijela sezone, Zmajevi će odraditi generalnu probu sa prvoligašem iz Srebrenika.
Bit će to posljednja provjera za gradačačku momčad, a ujedno i prva utakmica na svom stadionu nakon okončanja jesenjeg dijela prvenstva.
Iz NK Zvijezda su saopćili kako će se ulaz na stadion naplaćivati i to po cijeni od 5 KM, čime će svaki navijač koji kupi ulaznicu doprinijeti izgradnji stadiona.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 02 mar 2012, 12:03

bekimcolic je napisao/la:
seven je napisao/la:

Prijatelju ja sam 3-4x godisnje u Dinamo Zagrebu,znaci sto se tice poznavanja drugih skola nogometa ja mislim da je ova dovoljna,(Igor Cvitanovic,Sinisa Orescanin,Fabijan Komljenovic)a djeca nasa nisu antitalenti,jer uzmi da jedan Dinamo ZG vrsi selekciju interkontinentalnu,(USA,Australia,EU,BiH),a uzmi nas koji imamo na lokalnom nivou selekciju,i kada uzmes samo tu cinjenicu bit ce ti jasnije,i ulaganja u omladinski pogon su ogromna.a nas klub je jos u razvoju,zato kazem i tvrdim da su nasi treneri ok!

svejedno, nešto ne štima ili treneri ili djeca ja se ne mogu sjetiti nekog trećeg razloga, upoređivati Dinamo i Zvijezdu je pretjerano jer mi tražimo igrače za PL a ne Za CL kao Dinamo

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 02 mar 2012, 12:43

bondich je napisao/la:Generalna proba
Zvijezda u subotu dočekuje Gradinu
U subotu, 3. marta, Zvijezda će na Banja Ilidži ugostiti Gradinu iz Srebrenika u prijateljskoj utakmici.
Sedam dana prije početka proljetnog dijela sezone, Zmajevi će odraditi generalnu probu sa prvoligašem iz Srebrenika.
Bit će to posljednja provjera za gradačačku momčad, a ujedno i prva utakmica na svom stadionu nakon okončanja jesenjeg dijela prvenstva.
Iz NK Zvijezda su saopćili kako će se ulaz na stadion naplaćivati i to po cijeni od 5 KM, čime će svaki navijač koji kupi ulaznicu doprinijeti izgradnji stadiona.
Hocemo li placati i mi koji smo cistili snijeg,ili koji imaju godisnje i polugodisnje ulaznice?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.