RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ra1981
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ra1981 » 05 mar 2012, 14:13

fukara87 je napisao/la:VELEZ kao klub sa tradicijom gotivim u uvjek cu vas gotivit i bice te mi dragi ali da jedan igrac kao sto je DEMIC poigra se sa upravom VELEZA i sa Darkom Vojvodicem to mi nije jasnoo, on uopste ne zassluzuje da igra u klubu kao sto je VELEZ da se razumijemo ne zasluzuje da igra ni u Slobodi jer Sloboda je vece ime od njegovog. ja mu zelim sve najgore u karijeri i da se nikad ne naigra u Velezu.
Jednostavno smeće od čovjeka.Ja mu ne bih dao primirisat klubu!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 05 mar 2012, 14:21

ra1981 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:VELEZ kao klub sa tradicijom gotivim u uvjek cu vas gotivit i bice te mi dragi ali da jedan igrac kao sto je DEMIC poigra se sa upravom VELEZA i sa Darkom Vojvodicem to mi nije jasnoo, on uopste ne zassluzuje da igra u klubu kao sto je VELEZ da se razumijemo ne zasluzuje da igra ni u Slobodi jer Sloboda je vece ime od njegovog. ja mu zelim sve najgore u karijeri i da se nikad ne naigra u Velezu.
Jednostavno smeće od čovjeka.Ja mu ne bih dao primirisat klubu!
To stvarno nekontam jer covjek dodje u Slobodu, pa onda tek tako ode mislim da nije fino ni posteno sa njegove strane, moje misljenje pozz veliki od HZ! :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 mar 2012, 14:29

nakon ove sezone treba naše igrače podvrgnuti slijedećim vidovima testa:

- alkotest
- test protiv teških ili lakih droga
- psihotest
- test koji provjerava moždane funkcije.

Nakon izvršenih testova, slijede razgovori s socilozima i psiholozima u posebnim komorama koje se nalaze u vojnim bazama NATO -a u Brisselu. Po potrebi pojedine neposlušne igrače podrvgnuti lakšim ili težim vidovima mučenja tipa struja ili udaranje bičem.. :lol: :lol: :lol:

Ko ovo preživi može ostati u VELEŽU..... :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 05 mar 2012, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 mar 2012, 14:36

AlemC85 je napisao/la:nakon ove sezone treba naše igrače podvrgnuti slijedećim vidovima testa:

- alkotest
- test protiv teških ili lakih droga
- psihotest
- test koji provjerava moždane funkcije.

Nakon izvršenih testova, slijede razgovori s socilozima i psiholozima u posebnim komorama koje se nalaze u vojnim bazama NATO -a u Brisselu. Po potrebi pojedine neposlušne igralče podrvgnuti lakšim ili težim vidovima mučenja tipa struja ili udaranje bičem.. :lol: :lol: :lol:

Ko ovbo preživi može ostati u VELEŽU..... :lol: :lol: :lol:
pa jednostavno im zabranit da izlaze iz kuce osim kad su treninzi i utakmice :lol: :lol: :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 mar 2012, 14:38

evo jedne zajedničke izjave igrača VELEŽA:
" Mi ne znamo šta se dešava s nama, kao da ona stvar odlučuje umjesto nas". :lol: :lol: :lol:

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 05 mar 2012, 14:43

Danas Demic u artu na kafi :D :lol: :lol:
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 mar 2012, 16:08

Ovo je stvarno hebo lud zbunjenog. Demic je prvo rekao da ce ici samo u inostranstvo. Nije nigdje otisao vani, dogovorio se s Velezom. Zatim je otisao za parama(obecanim), nije ih dobio. Iz Veleza su ga opet kontaktirali i on je pristao. Rijad Demic je izigrao Velez i tesko ce se iskupiti. Iskreno, najradije ga ne bih gledao u crvenom dresu, ali sta je tu je. Na nama je da grizemo prste od muke, a na njemu da se iskupi i da zajedno sa ostalim igracima odvede Velez u finale Kupa.

I samo jedno pitanje, ukoliko mi budemo igrali finale Kupa sa Zeljom i izgubimo, a Zeljo osvoji i ligu, da li mi idemo u Evropu, ili ide ko je najbolje rangiran na tabeli, a nije izborio plasman u Evropu? (opklada je u pitanju)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 mar 2012, 16:15

karaiskakis je napisao/la:Puno se neistina iznosi ovdje i neosnovanih optužbi od totalno neupućenih likova. riki jeste dogovorio sa veležom nastavak saradnje u slkučaju da mu propadne angažman vani. on je nekad u januaru otišao u spartu i nakon deset dana se vratio u mostar. nakon toga ga niko iz kluba nije kontaktirao jer su imali popunjen tim. zovnula ga je sloboda i on je otišao. u tuzli mu ništa nije ispoštovano, za to je saznao varešanović i s obzirom na manjak igrača zbog povreda pozvao ga da se vrati. to je jedina i prava istina. mrkva ga sigurno ne bi zvao da ga je mali nekad izradio, isto ko ni ostali članovi uprave...
Prvo, to sto si rekao je Riki negirao u svom intervjuu juce jer je rekao da je "odbio" Velez pa otisao u Slobodu - to su njegove rijeci.

Drugo, evo i da si u pravu i da se Riki vratio i niko ga iz Veleza nije zvao jer je mjesto bilo popunjeno u timu (to je bilo u Januaru/Februaru) - pa objasni mi onda koji se to igrac koji igra Rikijevu poziciju povrijedio bas u tom periodu pa da se odjednom sada otvorilo mjesto u timu?

I trece, ako je tacno to sto govoris da je tim bio popunjen pa Riki nije imo mjesta u timu, kako onda da Riki govori da je bio u kontaktu s Varesanovicem svo to vrijeme i cekao da vidi hoce li se stvari sredit u Slobodi?

Ne druze. Nisi u pravu. Optuzbe nisu nit neosnovane a niti tako velike - sve sto Riki treba da uradi je izjavi "ja se stvarno izvinjavam - ono ponasanje nije bilo fino s moje strane. Malo sam bio ljut. Malo sam bio emotivan. Sve je ok i nece se vise ponovit." Riki da to kaze sve ce biti ok... ali nemojmo se lagat da su stvari dobre s Rikijem kad nisu i nemojmo izmisljat povrede igraca kad ih nema i neke zatvorene timove prije mjesec dana i sad odjednom otvorene timove.

Riki je ovde postupio ruzno.

Ali ono sto me sada jako zabrinjava je ponasanje uprave i tako lezeran prestup preko Rikijevog ponasanja. Stvarno su kod mene izgubili kredibilitet ako 'tek tako' Rikija prime nazad - jer njihov je posao da cuvaju obraz Velezu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 05 mar 2012, 16:21

Jedna samo ispravka Demic je dobio para, da je covjek vratio bi sto je dobio. Ponio se ko zadnji klosar sa sms-om kako mu Mostar i roditelji nedostaju. Nemojte pisati da nije dobio , kada jeste i to na ruke pare, plus kada pocne prvenstvo imao je zagarantovanu platu. Zivio je u stanu predsjednika, a jedino zasto je on trosio svoje pare bilo je ispijanje kafa.
Zadnja izmjena: Sunderland, dana/u 05 mar 2012, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda je moja nacija

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 05 mar 2012, 16:44

ja cisto sumnjam da bi tana i mrkva vratili nekoga ko ih je prevario. povrijedili su se hasanovic i merzic majstore. u timu nema plejmejkera koliko se ja razumijem u fudbal. uostalom, okić je priošle zime pod ugovorom otišo u čelik, odradio pripreme i minut do 12 se vratio. i ? ujeo vuk kenjca, nisi se bunio tad na forumu. nisi ni kad je velikodušno vraćen hasanović koji nas je ostavio kad je bilo najteže i otišo u čelik. gore nije igrao pa se na ljeto vratio u mostar i opet? opet ujeo vuk kenjca. ti nisi upoznat sa situacijom oko svega a ponašaš se kao da sve znaš. nemoj da širiš negativnu energiju i huškački se postavljaš prema momku.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 mar 2012, 17:02

Prvo, opet netacno govoris a tvrdis da ja neznam o cemu se radi - i Hasanovic i Merzic su se povrijedili mnogo prije nego se ovo sve desilo sa Demicem - znaci prazno mjesto je postojalo u momentu kad je Demic odbio Velez, a ne nakon toga. Tako da tvoja prica da je Velez odbio Demica jer nije bilo mjesta u timu - je netacna i jer je nelogicna a i jer sam Demic je priznao da nije tako (procitaj intervju juce). Nista protiv tebe licno - uz sav respekt - samo mislim da nije to tako kako se pokusava okarakterisat (ne okrivljujem tebe).

Dalje, ni Hasanovic ni Okic nisu igraci koji su odrasli u Velezu nit su igraci koji su duzni Velezu ista. Oni su prakticno receno, Velezu duzni samo ono sto stoji u ugovoru. A Velez je pustio Okica da ide jer je Velez prekrsio ugovor s Okicem ne plativsi mu platu na vrijeme. Tako da je oprost duga bila odsteta - ako je Velez ok s tim, i ja sam. A da li je ta odluka bila ispravna - sudicemo kad bude prilika za to (skupstina na primjer).

A Demic je nesto sasvim drugo od Hasanovica i Okica. Demic je igrac iz Velezovog pogona i igrac fudbala prvenstvno zahvaljujuci Velezu koji ga je naucio kako se zaradjuje hljeb u fudbalu - i on to mora svatiti da je tako. I to ne znaci da Demic nema pravo otici gdje je bolje za njega niti da Demic nema pravo zaradit pare svojim radom - ali znaci da nema pravo lagat onom ko ga je napravio, isto ko sto niko od nas nema pravo lagat svojim roditeljima.

Demicu je Velez sto se tice fudbalskog zanata i babo i majka - i njegovo ponasanje prema tom istom Velezu, njegove izjave protiv Veleza i njegov manjak respekta prema onom odakle je potekao je u najmanju ruku porazavajuce.

Nije ovo sirenje negativnosti niti huskanje - sirenje negativnosti je negiranje napretka kluba i izmisljanje na ljude u klubu da rade nesto za sta nema dokaza. Ovo nije sirenje negativnosti jer ja ne lazem ni nakoga niti bilo sta izmisljam - cinjenica jeste da je klub izjavio da je Demic Velezu slagao a sad ga vracaju u klub teka tako nakon svega sto se desilo (bez izvinjenja Demica koje je u najmanju ruku nuzno u ovom trenutku) - i to je sve kontradiktorno. I bez obzira sto ja ne sirim kritike na upravu olako - ko sto su me mnogi ovdje okrivili ranije - ali ovakvo ponasanje uprave me zabrinjava i ljuti jer je nelogicno i stetno Velezu i jer uprava samu sebe kontradiktira prvo govoreci da ih je Demic slagao pa onda "nikom nista".

Demic se najblaze receno mora izvinuti javno. A uprava u najmanju ruku treba opravdat zasto ova citava epizoda i sad odjednom "mir mir, niko nije kriv". Ne trazim od uprave da budu supermeni i da ispravljaju krive Drine i da nam stvore i stadion i titulu i svasta nesta za jednu sezonu - ne trazim nemoguce, ali ovo sto se desilo je definitivno van svake pameti i zasluzuje objasnjenje.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 mar 2012, 17:24

toliko sra.nja oko demica ko da je messi :lol:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 mar 2012, 17:26

Ma on ovdje uopste nije ni bitan - bitan je princip da se po Velezu nemoze srat i da ni on ni uprava nema pravo da omalovazava klub.

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 05 mar 2012, 17:28

ja nigdje nisam procitao da je neko iz kluba prije ovoga nesto rekao na njega ili na zolja ili na djanu. ti ako jesi reci gdje da i ja procitam. ne znam sta je momak slagao? rekao je da ce se vratit ako ne uspije vani. nije uspio a onda ga niko iz kluba nije zvao da se prikljuci. ako mislis da bi on izmedju veleza i slobode otisao u slobodu onda si glup. i ovo za okica ne znam odkud ti ovako precizne informacije posto si u amerci. to niko ovdje pojma nije imao. mozda su i rikiju nesto duzni, ne vjerujem da mu je bas sve bilo isplaceno. ako je demic vise velezu duzan nego okic i hasanovic kao sto kazes onda bi po nekoj logici i velez vise trebao postovati demica nego njih dvojicu, a ja mislim da to nije bio slucaj. posto vidim da si dobro upucen i da sve znas raspitaj se kakav ugovor i platu ima okic a kakav demic. osim toga uporedi minutazu jednog i drugog jesenas, pa i konkretan ucinak na terenu...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 mar 2012, 17:40

karaiskakis je napisao/la:ja nigdje nisam procitao da je neko iz kluba prije ovoga nesto rekao na njega ili na zolja ili na djanu. ti ako jesi reci gdje da i ja procitam. ne znam sta je momak slagao? rekao je da ce se vratit ako ne uspije vani. nije uspio a onda ga niko iz kluba nije zvao da se prikljuci. ako mislis da bi on izmedju veleza i slobode otisao u slobodu onda si glup. i ovo za okica ne znam odkud ti ovako precizne informacije posto si u amerci. to niko ovdje pojma nije imao. mozda su i rikiju nesto duzni, ne vjerujem da mu je bas sve bilo isplaceno. ako je demic vise velezu duzan nego okic i hasanovic kao sto kazes onda bi po nekoj logici i velez vise trebao postovati demica nego njih dvojicu, a ja mislim da to nije bio slucaj. posto vidim da si dobro upucen i da sve znas raspitaj se kakav ugovor i platu ima okic a kakav demic. osim toga uporedi minutazu jednog i drugog jesenas, pa i konkretan ucinak na terenu...
Evo ti linkova ...

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;

A sto se tice toga "ako mislis da bi Demic izmedju Slobode i Veleza otiso u Slobodu onda sam glup" - evo ti i ovo gdje Demic sam kaze da je izmedju Slobode i Veleza otiso u Slobodu:

http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko je glup?

A za Okica -necu ti vise trazit - nadji sam. Bilo je oprost dugova za odstetu. Nema potrebe dalje trosit vrijeme na tebe, tebi covjek sta god da kaze ti ces kontru.

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 05 mar 2012, 17:46

MostaracVelezovac je napisao/la:
karaiskakis je napisao/la:ja nigdje nisam procitao da je neko iz kluba prije ovoga nesto rekao na njega ili na zolja ili na djanu. ti ako jesi reci gdje da i ja procitam. ne znam sta je momak slagao? rekao je da ce se vratit ako ne uspije vani. nije uspio a onda ga niko iz kluba nije zvao da se prikljuci. ako mislis da bi on izmedju veleza i slobode otisao u slobodu onda si glup. i ovo za okica ne znam odkud ti ovako precizne informacije posto si u amerci. to niko ovdje pojma nije imao. mozda su i rikiju nesto duzni, ne vjerujem da mu je bas sve bilo isplaceno. ako je demic vise velezu duzan nego okic i hasanovic kao sto kazes onda bi po nekoj logici i velez vise trebao postovati demica nego njih dvojicu, a ja mislim da to nije bio slucaj. posto vidim da si dobro upucen i da sve znas raspitaj se kakav ugovor i platu ima okic a kakav demic. osim toga uporedi minutazu jednog i drugog jesenas, pa i konkretan ucinak na terenu...
Evo ti linkova ...

A sto se tice toga "ako mislis da bi Demic izmedju Slobode i Veleza otiso u Slobodu onda sam glup" - evo ti i ovo gdje Demic sam kaze da je izmedju Slobode i Veleza otiso u Slobodu:

http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko je glup?

A za Okica -necu ti vise trazit - nadji sam. Bilo je oprost dugova za odstetu. Nema potrebe dalje trosit vrijeme na tebe, tebi covjek sta god da kaze ti ces kontru.
da, ali lik je rekao da ce ostat AKO ne ode vani! a administrator sluzbene je na svoju ruku potrcao pred rudu. zbog toga decko nije dosao na press. svrha pressa je bila da se on predstavi kao neko ko je produzio ugovor a on to tada nije bio ucinio jer je tr4ebao vani. a to za okica nadji mi molim te. ovaj bportal iskreno ne vjeruem. ima i ovaj

http://sportsport.ba/bh_fudbal/demic-sl ... olje/76010" onclick="window.open(this.href);return false;

kome vjerovati. ja vjerujem sportsportu

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 05 mar 2012, 17:58

Eto sutra je izvlačenje parova za Kup. Ne znam stvarno koga bih želio za protivnika, sve tri ekipe su nezgodne. :?
Who dares, wins !

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 05 mar 2012, 19:07

Ko god nema nam dalje. Nemamo mi te kvalitete realno gledano!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 mar 2012, 19:09

nem73 je napisao/la:Ko god nema nam dalje. Nemamo mi te kvalitete realno gledano!
Nažalost, slažem se ... :(
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 05 mar 2012, 19:16

el-fighter je napisao/la:I samo jedno pitanje, ukoliko mi budemo igrali finale Kupa sa Zeljom i izgubimo, a Zeljo osvoji i ligu, da li mi idemo u Evropu, ili ide ko je najbolje rangiran na tabeli, a nije izborio plasman u Evropu? (opklada je u pitanju)
Ide cetvrti iz lige , u prvo pretkolo EL .

Ja bi licno najvise volio Siroki , pa i Zelju prije Borca .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []