Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Oscar Tabarez (uruguay national team coach) :"i have spoken with Luis Suarez, he has very good relation with Liverpool, fans and the owners.He is staying at Liverpool"
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Brown ,Bramble ,Sessegnon and Cattermole will miss Liverpool match.
You'll never walk alone.

The defender scooped the accolade after a month in which he played a starring role in helping Liverpool end a six-year wait for silverware.
Skrtel started all four of Liverpool's matches in February and followed up a goal in the 6-1 FA Cup victory over Brighton by netting a crucial equaliser in the Carling Cup final against Cardiff at Wembley.
The Slovakia international was the overwhelming winner following a vote on this website, collecting 46 per cent of the total.
It meant he finished ahead of Dirk Kuyt, who claimed 13 per cent, and third-placed Andy Carroll (12 per cent).
Skrtel će vjerovatno ove sezone završiti u 11 najboljih EPL-a, ako ovako nastavi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Bosanac šala,bien šala.Arnelinho je napisao/la:I men' valja bacit vutru majke mi.SiggiSmallz je napisao/la:Trebam fakat prestati pusiti travu...edmundo je napisao/la:Liverpoole velik team. Vamo u Vasco ima fan utlras Liverpoole, prati se utakmica engleska ligu i navia se u kvartu Tesaocha i ja kupio dres Torresa i kad je prešo gledo ga u ChelsIJU i on nije dobar igrač. Liverpoole osvojio kup i fino je bilo gledat, u Vasco je to najveći klub iz Europa.![]()
Sidje Brazil !Ovo neka fora ?
![]()
Ludjak neki.![]()
(ne ljuti se burazeru na google translate, u pozitivnom smislu si lud)

- BeyKopites
- Kontakt:
http://elcentrocampista.com/2012/03/liv ... arca-raid/" onclick="window.open(this.href);return false;
sta je ovo ... sta je navalio na Barcine igrace
http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... -and-liver" onclick="window.open(this.href);return false;
al ev' Tella ne daju
sta je ovo ... sta je navalio na Barcine igrace

http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... -and-liver" onclick="window.open(this.href);return false;
al ev' Tella ne daju

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
LFC are close to a deal for Birmingham City winger Nathan Redmond (via @duncanjenkinsFC) Comolli was at St Andrews last night.
LIVERPOOL YNWA
Eh, eh, napokon nešto vrijedno radosti, pod uslovom da je istinito. Ubjedljivo najtalentovaniji igrač u Birminghamu i vjerovatno najtalentovaniji u Championshipu. Igra na krilu i vjerovatno će sa Chamberlainom činiti budući krilni tandem Engleske. Stvarno igrač vrijedan hvale ali bolje da prestanem. Ureknut ću sve ili još gore, otići će u neki od rivala i postati igračina.anfield je napisao/la:LFC are close to a deal for Birmingham City winger Nathan Redmond (via @duncanjenkinsFC) Comolli was at St Andrews last night.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Slažem se kolega. Meni je smiješno kada vidim da je neko napisao da mu je želja da dođe Levezzi ili Cavani ili Higuain ili Hazzard i još uz to napiše da je to realna željaEh, eh, napokon nešto vrijedno radosti, pod uslovom da je istinito. Ubjedljivo najtalentovaniji igrač u Birminghamu i vjerovatno najtalentovaniji u Championshipu. Igra na krilu i vjerovatno će sa Chamberlainom činiti budući krilni tandem Engleske. Stvarno igrač vrijedan hvale ali bolje da prestanem. Ureknut ću sve ili još gore, otići će u neki od rivala i postati igračina.

Što se mene tiče, volio bih da odu ovi igrači: Doni, Aurelio, Maxi, Kuyt, Pacheco, Aquilani i Cole. Na njihovo mjesto bih doveo:
Doni ----> vratio bih Gulascija sa posudbe i postavio ga za trećeg golmana, a naravno Jonesa za drugog golmana.
Aurelio ----> unaprijedio bih Jacka Robinsona u drugog lijevog beka a Wilsona vježbao za poziciju beka također.
Maxi ----> Kupio bih Cristiana Eriksena iz Ayaxa ( imamo dobre odnose sa tim klubom i trebali bi ih iskoristiti ).
Kuyt -----> Kupio bih realnu opciju Gastona Ramiresa iz Bologne ( Urugvajac je, lijevo krilo, mlad, talentovan, visok i naravno dobar igrač ... ). Iskoristio bih priliku i kupio bih Hoilleta ( smiješno mi je kada neko kaže da će on završiti u Arsenalu a tamo na njegovo poziciji već postoji Walcot, OX, Gervinjo, Benayun a u isto vrijeme Liverpool ima samo Downinga kao korisno krilo. Još pogotovo što se Arsenal sprema da dovede Podolskog. Hoillet je mlad igrač i pretpostavljam da želi napraviti karijeru a ne da sa 22 godine sjedi na klupi i zarađuje novac ).
Prekomandovao bih Raheema u prvi tim i Coadyija, a kupio bih ovog malog Redmonda.
Golmani: Reina, Jones, Gulasci.
Odbrana: Glen, Kelly, Flanagan, Skrtel, Agger, Coates, Carra, Enriqe, Jack i Wilson.
Sredina terena: Lucas, Spearing, Adam, Hendo, Coady, Gerard, Shelvey i Eriksen.
Krila: Raheem, Redmond, Downing i Ramirez, Downing.
Napad: Carrol, Suarez i Bellamy.
Na ove igrače ne bi Liverpool ništa potrošio ( jer bi to pokrio prodajom postojećih igrača ) i onda neka cilj pred ovom ekipom bude osvajanje Liga kupa i još jedan trofej ( EL ili Comunity Shield ako osvojimo FA Cup ili sami FA Cup ) i naravno da budu 4. na tabeli.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 07 mar 2012, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije smiješno govoriti da će Hoilett u Arsenal jer tamo već igraju Gervinho, Ox, Benayoun, Walcott. Vjerovatno će se riješiti Benayouna na kraju sezone, tako da se otvara prostor za Hoiletta. Ili će praviti greške kao Liverpool. Imaš 2 vrhunska igrača u svakoj utakmici na krilu, možeš rotirati, klupa bi bila dodano ojačana itd. 

joj kako bi ja volio vidjeti Eriksena(mada je to tesko izvodljivo) i Ramireza u dresu Liverpoola
LIVERPOOL YNWA
Malo se zna o tome koliko je prošle godine Liverpool valjao Ayaxu. Bili su u teškoj materijalnoj situaciji i Liverpool je tada kupio njihovog najboljeg igrača za 23 500 000 miliona funti i tako ( vjerovatno, tako sam čitao ) spasio Ayax od sigurnog bankrota ( nešto kao Rangeri u Škotskoj ).anfield je napisao/la:joj kako bi ja volio vidjeti Eriksena(mada je to tesko izvodljivo) i Ramireza u dresu Liverpoola
I pored kupovine njihovog najboljeg igrača, Amsterdam Arenom se orio you will never walk alone i sada su Ayaxovi navijači nosili transparente dont by S**

Što se tiče Ramiresa, tu bi nam od velike pomoći trebao biti Suarez. Ne trpi njegove nestašluke King ali i vlasnik džabe. Nešto se golemo sprema na ljeto

Da bi sve bilo savršeno još njima pridodaš Tella i Hoilleta i prava mala mlada ekipica

kad bi sve tako bilo niko sretniji od meneHenderson je napisao/la:Malo se zna o tome koliko je prošle godine Liverpool valjao Ayaxu. Bili su u teškoj materijalnoj situaciji i Liverpool je tada kupio njihovog najboljeg igrača za 23 500 000 miliona funti i tako ( vjerovatno, tako sam čitao ) spasio Ayax od sigurnog bankrota ( nešto kao Rangeri u Škotskoj ).anfield je napisao/la:joj kako bi ja volio vidjeti Eriksena(mada je to tesko izvodljivo) i Ramireza u dresu Liverpoola
I pored kupovine njihovog najboljeg igrača, Amsterdam Arenom se orio you will never walk alone i sada su Ayaxovi navijači nosili transparente dont by S**na utakmici sa Unitedom
![]()
Što se tiče Ramiresa, tu bi nam od velike pomoći trebao biti Suarez. Ne trpi njegove nestašluke King ali i vlasnik džabe. Nešto se golemo sprema na ljetoŽivi bili pa vidjeli.
Da bi sve bilo savršeno još njima pridodaš Tella i Hoilleta i prava mala mlada ekipica

LIVERPOOL YNWA
- BeyKopites
- Kontakt:
Henderson je napisao/la:Slažem se kolega. Meni je smiješno kada vidim da je neko napisao da mu je želja da dođe Levezzi ili Cavani ili Higuain ili Hazzard i još uz to napiše da je to realna željaEh, eh, napokon nešto vrijedno radosti, pod uslovom da je istinito. Ubjedljivo najtalentovaniji igrač u Birminghamu i vjerovatno najtalentovaniji u Championshipu. Igra na krilu i vjerovatno će sa Chamberlainom činiti budući krilni tandem Engleske. Stvarno igrač vrijedan hvale ali bolje da prestanem. Ureknut ću sve ili još gore, otići će u neki od rivala i postati igračina.Mislim, halOOOOO. 7. NA TABELI, EL, City, PSG, Arsenal, Chelsea ... nam konkurencija za dovođenje igrača.
Što se mene tiče, volio bih da odu ovi igrači: Doni, Aurelio, Maxi, Kuyt, Pacheco, Aquilani i Cole. Na njihovo mjesto bih doveo:
Doni ----> vratio bih Gulascija sa posudbe i postavio ga za trećeg golmana, a naravno Jonesa za drugog golmana.
Aurelio ----> unaprijedio bih Jacka Robinsona u drugog lijevog beka a Wilsona vježbao za poziciju beka također.
Maxi ----> Kupio bih Cristiana Eriksena iz Ayaxa ( imamo dobre odnose sa tim klubom i trebali bi ih iskoristiti ).
Kuyt -----> Kupio bih realnu opciju Gastona Ramiresa iz Bologne ( Urugvajac je, lijevo krilo, mlad, talentovan, visok i naravno dobar igrač ... ). Iskoristio bih priliku i kupio bih Hoilleta ( smiješno mi je kada neko kaže da će on završiti u Arsenalu a tamo na njegovo poziciji već postoji Walcot, OX, Gervinjo, Benayun a u isto vrijeme Liverpool ima samo Downinga kao korisno krilo. Još pogotovo što se Arsenal sprema da dovede Podolskog. Hoillet je mlad igrač i pretpostavljam da želi napraviti karijeru a ne da sa 22 godine sjedi na klupi i zarađuje novac ).
Prekomandovao bih Raheema u prvi tim i Coadyija, a kupio bih ovog malog Redmonda.
Golmani: Reina, Jones, Gulasci.
Odbrana: Glen, Kelly, Flanagan, Skrtel, Agger, Coates, Carra, Enriqe, Jack i Wilson.
Sredina terena: Lucas, Spearing, Adam, Hendo, Coady, Gerard, Shelvey i Eriksen.
Krila: Raheem, Redmond, Downing i Ramirez, Downing.
Napad: Carrol, Suarez i Bellamy.
Na ove igrače ne bi Liverpool ništa potrošio ( jer bi to pokrio prodajom postojećih igrača ) i onda neka cilj pred ovom ekipom bude osvajanje Liga kupa i još jedan trofej ( EL ili Comunity Shield ako osvojimo FA Cup ili sami FA Cup ) i naravno da budu 4. na tabeli.
Ja mislim da neće dovoditi vise veznih igraca tipa ( Gerrard , Henderson , Adam, Shelvey/Suso) Imamo ih dovoljno... Tako da mislim da Eriksen nece doci :/
Al' ovo je super razmisljanje @Henderson

Ja bi znaci jos samo doveo jednog napadaca eto ako nista kao backup, jer ako ode Kuyt koji moze igrati na poziciji klasicnog napadaca mi fakticki nemamo backup ...
Zato bi kupio jednog dobrog napadaca ako ostane nesto para od prodaje ovih igraca, jer Carroll mi nesto ne izgleda da ce proraditi ...
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Tottenham gubi,ako ostane ovako mislim da imamo velike sanse za FA.Samo Celsea ima od jaci,a oni su nasa stalna musterija...
Sigurno da je FA cup mnogo jaci od CC,tako da bi osvajanje bilo veliki uspjeh za nas ..
Do LP ce biti tesko,al' lopta je cudna stvarcica,tako da je sve moguce...

"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
Dade Defoe golčinu, a i većinu utakmice (do sad) je totenham vršio opsadu tako da nemoj previše očekivatiLS7 je napisao/la:Tottenham gubi,ako ostane ovako mislim da imamo velike sanse za FA.Samo Celsea ima od jaci,a oni su nasa stalna musterija...Sigurno da je FA cup mnogo jaci od CC,tako da bi osvajanje bilo veliki uspjeh za nas ..

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma morat ćemo se mi dobro pomučiti za FA cup.
Istina da su nam sad glavni konkurenti Tottenham i Chelsea, al' u cetvrt-finalu nece osim Leicestera nema championship ekipa tako da ce biti maximalno jaka konkurencija i od ostalih.
Moramo se dobro potrudit da StokU prodjemo, a za ostalo brinut poslije
Istina da su nam sad glavni konkurenti Tottenham i Chelsea, al' u cetvrt-finalu nece osim Leicestera nema championship ekipa tako da ce biti maximalno jaka konkurencija i od ostalih.
Moramo se dobro potrudit da StokU prodjemo, a za ostalo brinut poslije

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
ako je istina treba pohvaliti comollija. gledao sam redmonda par puta ove sezone, veoma je dobar igrač za svoje godine i ako se navikne na premiership upola kao chamberlain ja bih bio zadovoljan. bilo bi dobro gledati raheema na lijevom krilu, a redmonda na drugom sljedeće sezone, nebitno bila to europa liga ili premiershipBertrand je napisao/la:Eh, eh, napokon nešto vrijedno radosti, pod uslovom da je istinito. Ubjedljivo najtalentovaniji igrač u Birminghamu i vjerovatno najtalentovaniji u Championshipu. Igra na krilu i vjerovatno će sa Chamberlainom činiti budući krilni tandem Engleske. Stvarno igrač vrijedan hvale ali bolje da prestanem. Ureknut ću sve ili još gore, otići će u neki od rivala i postati igračina.anfield je napisao/la:LFC are close to a deal for Birmingham City winger Nathan Redmond (via @duncanjenkinsFC) Comolli was at St Andrews last night.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ma gledao je DC jos milion igraca pored redmonda pa on samo putuje fol gleda neke igrace i trosi pare... znajuci nasu transfer politiku ovaj decko bi ipak vrlo lako mogao kod nas zavrsiti al meni je zao sto nismo doveli proslo ljeto chamberlaina i wickhama jest da se ovaj drugi jos nije pokazao al to su igraci pred kojim je buducnost...
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I da je OX došao, vjerovatno bi samo u ponekoj kup utakmici dobio priliku - a i tu rijetko. To je ono što je meni žao, ganjamo lafo to IV mjesto, a budala vidi da ovako nigdje ne možemo 'dogurati'. Pa bar bi se trebala prilika davati mlađima. 

Radi ovakvih komentara te Fera cijenim and poštujemking je covjek za trofeje

Gerard i Glen su se vratili jutros na trening i očekuju se u sastavu kontra Sunderlanda

Očekujem ovakav sastav:
------------Reina------------
-Glen-Carra-Skrtel-Enriqe-
----Spearing----Adam------
-Suarez--Henderson-Maxi-
-------------Carrol-----------
Klupa: Doni, Kelly, Coates, Gerard, Downing, Kuyt i Bellamy.
Ovo će biti Reini 191. utakmica zaredom u startnoj postavi, zna li neko ko drži taj rekord i koliko utakmica on iznosi? Mislim da je Fridel u pitanju, ali nisam siguran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.