Pa evo, prvo da kažem u svoje ime. Srednjoškolac sam, a ne živim u periferiji da mi je daleko doći do Doline, samo me u današnjem slučaju spriječilo zdravlje i ostao sam prikovan, kako za krevet, tako i za tastaturu. A općenito mislim da je najbolja ona " Još se nije rodio ko bi narodu ugodio".Blagoje Bratić je napisao/la:Ma malo nas je bilo ne znam razlog da li vrijeme ne valja termin hladno šta već,ali sramotno malo nas je bilo ipak je derbi i Željo ima dosta navijača ja ne znam šta je problem.
Opravdano je šta kaže i jedna i druga strana..npr. ima dosta raje koja radi subotom, i kojoj je radno vrijeme do 4-5. Vjerovatno su spriječeni poslom da dođu ili slično. Opet, ima mnogo onih koji dolaze na tekme iz Živinica, Visokog, Hadžića itd.. i njima ne odgovara utakmica u kasnije vrijeme radi neredovnog(nepostojećeg) gradskog saobraćaja. A što se tiče isključivo ove današnje utakmice, mislim da je i vrijeme odigralo svoju ulogu, odnosno temperatura koja nije bila baš ugodna. A možda je bilo i onih kojima nije odgovaralo prisustvo momaka iz kopa na sjeveru pa su odlučili da ne dođu danas. Sve u svemu mislim da će se popraviti posjeta kako odmiče vrijeme, a igre su vrhunske, ipak ovoliko utakmica bez poraza..Samo treba sačekati da malo otopli, ojuži, i da Jug bude u funkciji. A što se tiče termina odigravanja, do kluba je, meni lično ne smeta niti jedan termin, a nadam se da će se posjeta uveliko popraviti. Samo da pitam u vezi ŽeljoTV, pošto sam čitao da je trebao početi sa emitovanjem na TV1 već ove sedmice, gdje je stalo, što je zapelo?