New York Knicks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Carlo
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la Carlo » 11 mar 2012, 19:31

melo karna, d'antoni karna, smith karna i po... čovjek fuli dva polaganja u trenucima kada smo imali kakvu takvu šansu da ih stignemo... dao Bog da ne odemo u play-off i da bude ebena čista u ovoj ekipi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 mar 2012, 19:56

od igraca su vam podbacili samo amare i smith, unistile su vas izgubljene lopte (al na to se vec trebate naviknut) i trener koji je vjerovatno najgluplji trener u citavoj nba, to je to
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 mar 2012, 20:03

Sto ne spominjete igru Lina,5-18 sut iz igre i opet 6TO.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 mar 2012, 20:07

L-Train je napisao/la:Sto ne spominjete igru Lina,5-18 sut iz igre i opet 6TO.
zato što mu je ovo prva utakmica poslije mjesec dana da ima više od 5 turnovera dok melo i smith iz utakmice u utakmicu koče tim.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 mar 2012, 20:11

kako ti melo koci tim? lik ubaci 11, cini mi se, poena u prvoj odma i ovaj dok je jos utakmica u egalu i dok treba da gradi prednost baca ga na klupu i van svega, jesi ti svjestan sta pises? amare je nula klasicna ove godine, smjesno je kako igra, kakav je bio igrac a na sta je sad spao, bas tuzno i zalosno, takodje ako imas ikakvog pojma o kosarci i nba u kao takvom trebo si da znas kako je smith igrac trenutka, taj il zabljesne il bude los, nema sredine nikakve, uleti onako ko zamjena, ako ubode poene onda digne ekipu i ona krene igrat, ako ne uspije onda nikom nista i to je to na kraju krajeva :D

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 mar 2012, 20:14

Carlo je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Sto ne spominjete igru Lina,5-18 sut iz igre i opet 6TO.
zato što mu je ovo prva utakmica poslije mjesec dana da ima više od 5 turnovera dok melo i smith iz utakmice u utakmicu koče tim.
za Mela se zna da je najgori,ali i Lin je veceras lose odigrao pa reko red je da se spomene.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 mar 2012, 20:16

LenBias je napisao/la:kako ti melo koci tim? lik ubaci 11, cini mi se, poena u prvoj odma i ovaj dok je jos utakmica u egalu i dok treba da gradi prednost baca ga na klupu i van svega, jesi ti svjestan sta pises? amare je nula klasicna ove godine, smjesno je kako igra, kakav je bio igrac a na sta je sad spao, bas tuzno i zalosno, takodje ako imas ikakvog pojma o kosarci i nba u kao takvom trebo si da znas kako je smith igrac trenutka, taj il zabljesne il bude los, nema sredine nikakve, uleti onako ko zamjena, ako ubode poene onda digne ekipu i ona krene igrat, ako ne uspije onda nikom nista i to je to na kraju krajeva :D
od kako se melo vratio knicksi imaju samo jednu pobjedu iz 8 utakmica i ko je onda ovdje lud? ne znam jesi li gledao zadnjih 5-6 utakmica knicksa, ako jesi onda znaš o čemu pričam, ako ne onda je tvoja stvar da misliš kako hoćeš.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 mar 2012, 20:18

vidio bi ti kako bi ova ekipa igrala kad bi na cetvorku neko spacan doso a ne amare ovaj raspali

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 mar 2012, 20:22

LenBias je napisao/la:kako ti melo koci tim? lik ubaci 11, cini mi se, poena u prvoj odma i ovaj dok je jos utakmica u egalu i dok treba da gradi prednost baca ga na klupu i van svega, jesi ti svjestan sta pises? amare je nula klasicna ove godine, smjesno je kako igra, kakav je bio igrac a na sta je sad spao, bas tuzno i zalosno, takodje ako imas ikakvog pojma o kosarci i nba u kao takvom trebo si da znas kako je smith igrac trenutka, taj il zabljesne il bude los, nema sredine nikakve, uleti onako ko zamjena, ako ubode poene onda digne ekipu i ona krene igrat, ako ne uspije onda nikom nista i to je to na kraju krajeva :D
Brat bratu Melo cini sve igrace losim oko sebe,dok njega nije bilo i Lin i Amaree su bili puno bolji i Knicksi su dolazili do pobjeda.Melo treba da se ugleda na LeBrona ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 mar 2012, 20:23

to ti je do trenera lave + ne mozes poredit klasicnog skorera i dzejmsa koji sve radi skoro odlicno, nije ok :D

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 mar 2012, 20:24

LenBias je napisao/la:vidio bi ti kako bi ova ekipa igrala kad bi na cetvorku neko spacan doso a ne amare ovaj raspali
ajde bolan poolako,jedan ti forumas dvolican,za drugog se pitas ima li pojma o kosarci,mi ovdje dugo pisemo i znamo se i prepucavat malo ali ne moras bit toliko ostar.
Ove Knickse koci neuigranost ko je kriv trener ili neko drugi ne znam.Previse su igraca doveli.Melo i Amare se ponasaju kako hoce.Dok je ovaj tim vodio Lin oni su dobijali,Ne zato sto je Lin klasa vec sto su se borili i ginuli jedan za drugog.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 mar 2012, 20:26

L-Train je napisao/la:Brat bratu Melo cini sve igrace losim oko sebe,dok njega nije bilo i Lin i Amaree su bili puno bolji i Knicksi su dolazili do pobjeda.Melo treba da se ugleda na LeBrona ;)
upravo to
dema je napisao/la:
LenBias je napisao/la:vidio bi ti kako bi ova ekipa igrala kad bi na cetvorku neko spacan doso a ne amare ovaj raspali
ajde bolan poolako,jedan ti forumas dvolican,za drugog se pitas ima li pojma o kosarci,mi ovdje dugo pisemo i znamo se i prepucavat malo ali ne moras bit toliko ostar.
Ove Knickse koci neuigranost ko je kriv trener ili neko drugi ne znam.Previse su igraca doveli.Melo i Amare se ponasaju kako hoce.Dok je ovaj tim vodio Lin oni su dobijali,Ne zato sto je Lin klasa vec sto su se borili i ginuli jedan za drugog.
i to je tačno...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 12 mar 2012, 21:57

@Carlo se ne javlja... Prelazi za Brooklyn Netse! :D Salim se, imam neki osjecaj da bi mogl'o svasta biti nocas... Cekam 1 na kladi, al da mogu izbacio bi ga
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 12 mar 2012, 23:19

Večeras su Bullsi veliki favoriti mada Knicksi mogu iznenaditi svakoga!
Međutim s ovim trenerom i 5orkom gdje igraju Carmelo i Amare znači samo jedno da nema odbrane i nema konstante dobrih igara!
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 mar 2012, 00:51

Consigliere je napisao/la:@Carlo se ne javlja... Prelazi za Brooklyn Netse! :D Salim se, imam neki osjecaj da bi mogl'o svasta biti nocas... Cekam 1 na kladi, al da mogu izbacio bi ga
Ma kakvi drug, više sam smoren od cjelokupne situacije... Što je najgore prvo navijam za Liverpool (3 poraza zaredom, još jedna loša sezone u nizu), te Knickse (6 poraza zaredom) :mrgreen: tako da nemam neke sreće kada je sport u pitanju :lol:
SheldonCooper je napisao/la:Večeras su Bullsi veliki favoriti mada Knicksi mogu iznenaditi svakoga!
Međutim s ovim trenerom i 5orkom gdje igraju Carmelo i Amare znači samo jedno da nema odbrane i nema konstante dobrih igara!
Ma brate, ja se samo bojim da nas ljudi ne unište. Moguće da ćemo se držati do treće četvrtine, a da onda sve prospemo.... Vidjećemo, jedva čekam da ode D'antoni i po mogućnosti Anthony...

MSG Network - domaćini http://www.mirkano.es/foot/ch1.html" onclick="window.open(this.href);return false; :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 mar 2012, 01:41

25-23

Može se reći da smo odlično odbranu odigrali, posebno Chandler, Lin i Shump. Novak čim je ušao opalio je tricu, a to je ono što se i očekuje od njega, nadam se da će on napraviti razliku i povezati par trica. Također, Lin solidan u prvoj četvrtini obzirom da igra protiv najboljeg playa lige :D

Chandler - 7 poena, 3 skoka
Anthony - 5 poena, 5 skokova

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 mar 2012, 02:26

50-48

Veoma dobra druga četvrtina. Chandler veoma dobro igra, već ranije sam rekao da je on naš najbolji i najvažniji igrač. Također, Lin se mora popravio u zadnjem dijelu druge četvrtine, ali ono što mi ne ide u glavu je to što Smith konstantno promašuje polaganja, ne znam u čemu je problem.

I da, baš sad čitam članak na ESPNu da bi Mike Woodson (pomoćnik D'antonija) mogao biti trener do kraja sezone ukoliko D'antoni nareda još par poraza...

Chandler - 11 poena, 5 skokova
Lin - 8 poena, 5 asistencija
Melo - 8 poena, 6 skokova

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 mar 2012, 03:04

79-78 za Bullse

Uništavaju nas ofanzivni skokovi, Bullsi ih imaju čak 12, katastrofa... Melo opet promašuje šuteve, ne znam zašto se uopće pravi izolacija za njega kad znaju da će fuliti... I da izgubimo ima pozitive, moguće da D'antoni dobije otkaz.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 mar 2012, 03:09

Smith definitivno najgori igrač u ovoj ekipi.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 13 mar 2012, 03:13

Carlo je napisao/la:Smith definitivno najgori igrač u ovoj ekipi.
2-3 zaredom offensive rebounda dopustite. Sto je puno, puno je
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.