AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 13 mar 2012, 18:07

Michel Telo posjetio Milanello 8-)

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 13 mar 2012, 18:29

kad me srčka ne ufati, kontam bendtner potpisao za milan nedo bog :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 mar 2012, 18:39

baresi#6 je napisao/la:kad me srčka ne ufati, kontam bendtner potpisao za milan nedo bog :lol:
jooj i ja sam na prvu mislio da je Maxi L. :D

emilio
Kontakt:

Post Postao/la emilio » 13 mar 2012, 19:52

joj jes gotivna ova trenerka ,da li ko zna ima li ih kupiti ovdje u bosni?? 8-)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 mar 2012, 20:04

Alexandre Pato, slike iz života ...

- Jednog jutra, 2008. godine, Pato je rekao svom rođaku koji je bio za volanom: "Požuri, moramo na vreme da stignemo u Novaru, polažem vozački ispit". Poslušni rođak je nagazio gas i za manje od pola sata su bili na petlji Melegnano, pravac... Bolonja. Pato je morao da sačeka još mesec dana da bi dobio vozačku dozvolu.

- Sada ima svog ličnog šofera, koji ga dovozi u Milanello.

- Kada je imao deset godina, pao je sa kauča i polomio ruku. Na pregledima su mu otkrili jednu retku bolest, koja je mogla da se razvije i u tumor. Operacija je bila jedino rešenje, ali njegovi nisu imali para da je plate, pa ju je jedan prijatelj njegovog oca, doktor, uradio besplatno. Spasio mu je ruku, karijeru, a možda i život.

- Pato je najmlađi najbolji strelac na nekom zvaničnom FIFA-inom takmičenju (17 godina i 102 dana). Pre njega, rekord je bio u vlasništvu "izvesnog" Pelea.

- Njegov prvi prijatelj u Italiji, bio je Cafu-ov sin, sa kojim je isto godište. Na terenu je igrao sa ocem, a kod kuće se igrao sa njegovim sinom.

- Kada je bio mali, na PlayStation-u je uvek u svoje timove stavljao Del Piera, svog omiljenog fudbalera.

- U vreme američke predsedničke izborne kampanje, pošto se u svlačionici mnogo pričalo o njemu, kupio je neku knjigu o Baracku Obami. Posle deset minuta čitanja je zaspao.

- Njegov prvi ormančić u svlačionici Milana, nalazio se pored Maldinijevog. Pato je kapitena Milana kopirao u svemu, čak i u načinu na koji vezuje pertle na kopačkama. Međutim, već na prvom treningu ga je predriblao i ostavio ga iza sebe.

- U jednom restoranu u Jokohami, zidovi su u potpunosti prekriveni njegovim fotografijama, snimljenim 2006. godine.

- Prvo što je pojeo u Italiji, bio je sendvič u restoranu na auto-putu.

- Na prvom ručku u Milanellu, naručio je testeninu u raznim varijantama, pa je trener Ancelotti bio prinuđen da mu na licu mesta održi skraćeni kurs o italijanskoj kuhinji.

- Obožava "spaghetti alla carbonara". Četiri puta nedeljno ih jede.

- Lud je za sladoledima i, u tajnosti, pojede po dva komada pre svakog treninga ili utakmice.

- Od kada je stigao u Italiju, porastao je za 8 cm i povećao svoju težinu za 8 kg.

- Kada se venčavao sa Stephany Brito, u hotelu "Copacabana Palace" u Riu, svakome gostu je bila na raspolaganju soba (od 600 evra) i privatni automobil.

- Balotelli mu je prijatelj. Iz "diplomatskih razloga" se u Milanu nisu zajedno javno pojavljivali, ali su često jedan drugome slali SMS poruke sa čestitkama i podrškom.

- U prva dva dana svog boravka u Italiji, posetio je Veronu i očaran dugo gledao Romeov i Julijin balkon.

- Pre nego što je sa Barbarom otišao u "Scala di Milano", ne poznajući opersku umetnost, malo je proučavao "libretto", knjižicu koja se inače dobija na ulazu, pre početka predstave (u njoj su tekstovi arija).

- Patov san je da za sebe kupi jedno ostrvo.

- Njegov omiljeni gol: centaršut, on je leđima okrenut ka golu, ali makazicama preko glave šalje loptu u rašlje. Jednom je nekom novinaru napravio i crtež, koji je dan kasnije video u jednom sportskom dnevnom listu. Nije mu se to dopalo: "Lični snovi ne treba da se prodaju na kiosku", rekao je Pato.

- Od prve zarade, kupio je roditeljima novu kuću i automobil.

- Opsednut je vremenom, preteruje sa tačnošću.

- Nema nijednu tetovažu.

- Obožava kuglanje: dobro nišani, ali kuglu ne baca dovoljno jako.

- Kada sa ekipom putuje avionom, uvek bira mesto sa leve strane, pored prozora. Pre poletanja, stavi slušalice u uši, DVD u lap-top i... odleprša.

- Obožava akcione filmove, a naročito one u kojima igraju Bruce Willice i Will Smith.

- Loš je plesač i svi ga u svlačionici zavitlavaju zbog toga. Kažu da je jedini Brazilac koji nema osećaj za ritam. Čuven je njegov "nastup" u vozu sa Robinhom i Thiago Silvom, uz zvuke pesme "Ai seu te pego".

- Pato :"Najbolji defanzivac protiv koga sam igrao je Fabiano Santacroce", koji, tek da se zna, trenutno greje klupu u Parmi.

- "Ovo mi je najlepši dan u životu", rekao je na dan kada je sa Milanom osvojio "scudetto".

- "Ovo mi je najlepši dan u životu", rekao posle utakmice na "Bernabeu", kada je dao gol Realu.

- "Ovo mi je najlepši dan u životu", rekao je pošto je na "Camp Nou" dao gol Barceloni.

- Bicikl, specijalno napravljen za njega, vozi po ulici Vincenzo Monti u Milanu, nedaleko od kuće u kojoj stanuje.

- Obožava decu, naročito svojih timskih drugova. Naročito se sprijateljio sa Antoninijevom ćerkom. Jednom joj je po ocu poslao nekoliko crteža specijalno za nju napravljenih.

- Pre nego što je stigao u Italiju, nije ni znao šta je to Formula 1. Postao je njen ljubitelj posle jedne trke u Monci, koju je gledao uživo.

- Kupio je Ferrari metalik-crne boje, ali ga je posle nekoliko meseci prefarbao (opet u crno, ali bez sjaja). Kažu da je to uradio jer baš takav Ferrari ima jedna američka zvezda, čiji ukus Pato veoma ceni, kada se radi o stilu.

- Pre par godina ga je na auto-putu zaustavila policija, jer su stakla na njegovom automobilu bila zatamnjena. Platio je kaznu zbog toga.

- Posle prvog treninga sa Milanom, Carlo Ancelotti je rekao o njemu: "Ovaj će da osvoji 'Zlatnu Loptu'."

- "Igranje sa njim je ostvarenje sna", rekao je kada je igrao sa Kakom.

- "Igranje sa njim je ostvarenje sna", rekao je kada je igrao sa Ronaldom.

- "Igranje sa njim je ostvarenje sna", rekao je kada je igrao sa Ronaldinhom.

- Pata je, kada je imao 15 godina, primetio Gianni Di Marzio. Gledao ga je dok je za Internacional Porto Alegre igrao na omladinskom turniru "Coppa San Paolo". Dopao mu se i preporučio ga je Juventusu.

- Iako je u Češkoj protiv Viktorije Plzen dao dva gola na meču, u povratku se povukao od svih i nije ni sa kim razgovarao, jer ga je Allegri u svlačionici dobro "izribao", zbog nekih grešaka počinjenih na utakmici.

- Smatraju ga najboljim poznavaocem mode među brazilskim fudbalerima. Vrlo pažljivo bira ono što će da obuče.

- 3. februar 2008. Fiorentina-Milan. Pato daje pobedonosni gol, ali povređuje članak na nozi. Ništa ozbiljno, ali to je bila prva povreda u njegovoj karijeri. Saigrači su ga zatekli kako plače u svlačionici, više iz straha, nego od bola. Jedan po jedan, pokušavali su da ga ohrabre i uteše, ali nisu uspeli u tome.

- Decembar 2008. Beckham se pridružio Milanu u Dubaiju. Nakon prvog zajedničkog treninga, izjavio je o Patu: "Ovakvog igača još nisam video".

- Kada su pregovori o njegovom prelasku u Paris Saint-Germain već bili u završnoj fazi, rešio je da ipak ostane u Milanu. Iz svlačionice je Gallianija pozvao mobilnim telefonom i saopštio mu tu svoju odluku.

- Saigrači u Milanu često zbijaju šale na račun njegove kovrdžave i neukrotive kose. Jednom mu je Gattuso u svlačionici rekao: "Jesi li se to češljao ispred ventilatora?"

- Veoma je rasejan. Jednom je na gostovanje u Ligi Šampiona pošao bez pasoša.

- Voli sledeće muzičare: Usher, Rihanna, Jovanotti, Eminem, Tiziano Ferro, Eros Ramazzotti... Omiljena pesma mu je "Sweet Dreams" od Beyonce.

- Carlos Dunga, bivši selektor Brazila, upoređivao ga je sa Ronaldom, ali se Pato kod njega nije naigrao. Bolje mu ide sa Mano Menezesom: 7 utakmica i 2 gola, za sada.

- Nadimak Pato ("Patak"), potiče od njegovog rodnog mesta, koje se zove Pato Branco.

- Stigao je u Italiju 2. avgusta 2007. sa samo 17 godina, ali da bi zaigrao, morao je da sačeka 2008-mu.

- Milan ga je platio 22 miliona evra. To je rekordna suma novca plaćena za jednog maloletnog fudbalera.

- Otkrio ga je Leonardo, a od trenera se najviše sprijateljio sa Ancelottijem.

- 2006. je sa 16 godina debitovao za prvi tim Internacionala iz Porto Alegre-a. Ostao je tamo jednu godinu. Ukupno je odigrao 27 utakmica i postigao 12 golova.

- Za Milan je odigrao 142 meča i postigao je 61 gol.

- Za mlađe selekcijame Brazila, nastupio je 18 puta (10 golova), a isto toliko puta i za seniorski tim (6 golova).

Izvor: "GQ" magazin (broj 150), Prevod: Ulični Muzičar

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 mar 2012, 01:02

Za Milan je odigrao 142 meča i postigao je 61 gol. :!:

svaka čast autoru baš zanimljiv članak. ja sam za to da pato ostane, ako bogda on će ozdraviti i pokazati zašto su rekli da je ronaldov nasljednik.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 14 mar 2012, 09:40

Ma i Allegri uzeo sebi jeb*t mater, cuj dao dva gola i on mu nesto prica. De nek Ibri sta kaze, izbo bi ga cojk.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 mar 2012, 09:44

Hvala njemu, 3 godine je isto od kako je dosao ,ko' da je od stakla..
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 mar 2012, 15:03

:shock: :shock: :lol:

slika

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 14 mar 2012, 16:03

IlPrincipe je napisao/la::shock: :shock: :lol:

slika
hahahhah a ja i haver ima par mjeseci se zajebavamo za Robinha i Emanuelsona kako su isti ko da su braca hhahaahahahahahahahahaahha.al evo i ova dvojica upadose ja cirksua majko draga hahahaha

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 mar 2012, 18:29

robinho je stradao na treningu. dobio je udarac u nogu ali nije na sreću ništa strašno, nema ništa oficijelno ali mogao bi biti spreman već za parmu. ako ništa ima el shaarawy da ga zamjeni.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 mar 2012, 19:33

Sta mislite koga cemo izvuci u cetvrtfinalu LP,ja prizeljkujem ili Benficu ili Apoel ili Marseilie :mrgreen: je li zdrijeb ono u petak cini mi se samo da li neko zna u koliko sati :?:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 mar 2012, 19:38

Oko 13h ja mislim ... btw malo prčoladije :lol: :lol:

Maximilian Ibrahimovic - Jermaine Boateng - Vincent Ibrahimovic

slika

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 mar 2012, 19:40

Ja mislim da cemo,ako prodje veceras izvuci ekipu Napolija.. tak da mislim da ce bit: Real - Barsa, Milan - Napoli, Bayern - Apoel, Marseille - Benfica.. Et moja prognoza.. ;) ;) ;)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 mar 2012, 19:40

meho-medo je napisao/la:Sta mislite koga cemo izvuci u cetvrtfinalu LP,ja prizeljkujem ili Benficu ili Apoel ili Marseilie :mrgreen: je li zdrijeb ono u petak cini mi se samo da li neko zna u koliko sati :?:

U 11:45 h slika 1
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 mar 2012, 19:42

muha milanez je napisao/la:Ja mislim da cemo,ako prodje veceras izvuci ekipu Napolija.. tak da mislim da ce bit: Real - Barsa, Milan - Napoli, Bayern - Apoel, Marseille - Benfica.. Et moja prognoza.. ;) ;) ;)
Ne mozemo dobiti Napoli u cetvrtfinalu, njih tek mozemo u polufinalu..

isto tako ne mogu ni Barca-Real.M
-RIVALDO-

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 mar 2012, 19:45

Mislim da vise nema takvih ogranicenja ( od ovog kruga), sad moze dobiti svako svakoga :? , iako ne bi volio da se sastanu Napoli i Milan.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 14 mar 2012, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 mar 2012, 19:45

senad_flamin je napisao/la:
muha milanez je napisao/la:Ja mislim da cemo,ako prodje veceras izvuci ekipu Napolija.. tak da mislim da ce bit: Real - Barsa, Milan - Napoli, Bayern - Apoel, Marseille - Benfica.. Et moja prognoza.. ;) ;) ;)
Ne mozemo dobiti Napoli u cetvrtfinalu, njih tek mozemo u polufinalu..

isto tako ne mogu ni Barca-Real.M
jesi siguran??
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 mar 2012, 19:47

Nisam baš siguran, ali znam da se nije mogao dobiti klub iz iste lige do polufinala , tako je nesto bilo i za klubove koji su bili zajedno u grupi..
-RIVALDO-

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 mar 2012, 19:49

senad_flamin je napisao/la:Nisam baš siguran, ali znam da se nije mogao dobiti klub iz iste lige do polufinala , tako je nesto bilo i za klubove koji su bili zajedno u grupi..
Nije tako u grupi se ne mogu sastati timovi iz iste drzave, i mislim u 1/16, a poslije toga nema nikakvih ogranicenja.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.