Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ova tekma protiv CSKA je prejaka bila. Koliko trke, brizine, preciznih pasova, joj svršio sam gledajući.
Jedina stvar koja me nervira jeste Arbeloa. Samo da on hoće otić, il' se povrijedit samo da ne igra da ga ne gledam više. Lik fkt isto da zablokira kad dobije loptu, ne zna šta će s njom. Gubi se u odbrani, o napadu da ne pričam. Kloc teški.
Da,ali koga umjesto njegaSPY je napisao/la:Ova tekma protiv CSKA je prejaka bila. Koliko trke, brizine, preciznih pasova, joj svršio sam gledajući.Jedina stvar koja me nervira jeste Arbeloa. Samo da on hoće otić, il' se povrijedit samo da ne igra da ga ne gledam više. Lik fkt isto da zablokira kad dobije loptu, ne zna šta će s njom. Gubi se u odbrani, o napadu da ne pričam. Kloc teški.
+1SPY je napisao/la:Ova tekma protiv CSKA je prejaka bila. Koliko trke, brizine, preciznih pasova, joj svršio sam gledajući.Jedina stvar koja me nervira jeste Arbeloa. Samo da on hoće otić, il' se povrijedit samo da ne igra da ga ne gledam više. Lik fkt isto da zablokira kad dobije loptu, ne zna šta će s njom. Gubi se u odbrani, o napadu da ne pričam. Kloc teški.
isto vazi i za Albiola.
@Feco-Lass
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Nail for Real
- Kontakt:
Rutinski odradjena utakmica, nema se tu mnogo pricat'. Xabi - Khedira doktorski.
Sto se tice protivnika u 1/4 finalu, jedino bih Barcu volio da izbjegnemo, za ostale ne brinem puno(ne sad).
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zbog toga i kazem ,bođe bođeL-Train je napisao/la:+1SPY je napisao/la:Ova tekma protiv CSKA je prejaka bila. Koliko trke, brizine, preciznih pasova, joj svršio sam gledajući.Jedina stvar koja me nervira jeste Arbeloa. Samo da on hoće otić, il' se povrijedit samo da ne igra da ga ne gledam više. Lik fkt isto da zablokira kad dobije loptu, ne zna šta će s njom. Gubi se u odbrani, o napadu da ne pričam. Kloc teški.
isto vazi i za Albiola.
@Feco-Lass
A Lass hmmm .. mislis da bi upalilo ?
Da,svakako.Momak je beton u defanzivnim zadacim ,a Inace uz to je i dobar tehnicar i prije nego sto je dosao u Real igrao je desnog beka.
- Nail for Real
- Kontakt:
U kojoj je to ekipi Lass igrao desnog beka?L-Train je napisao/la:Da,svakako.Momak je beton u defanzivnim zadacim ,a Inace uz to je i dobar tehnicar i prije nego sto je dosao u Real igrao je desnog beka.
Arbeloa ima turbulencije u igri, ali radi se o odlicnom beku ne zavaravajte se losim utakmicama cijele odbrane i teret odgovornosti poslije stavljate na jednog covjeka. Arbeloa ce i dalje biti nas prvi desni bek, osim ako ne bude nekih nepredvidjenih stvari.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
u Chelseau,a i u Portsmouthu po potrebi.Igrao je i za nas nekoliko tekmi kao desni bek i pokazao se i vise nego odlicnoNail for Real je napisao/la:U kojoj je to ekipi Lass igrao desnog beka?L-Train je napisao/la:Da,svakako.Momak je beton u defanzivnim zadacim ,a Inace uz to je i dobar tehnicar i prije nego sto je dosao u Real igrao je desnog beka.
Arbeloa ima turbulencije u igri, ali radi se o odlicnom beku ne zavaravajte se losim utakmicama cijele odbrane i teret odgovornosti poslije stavljate na jednog covjeka. Arbeloa ce i dalje biti nas prvi desni bek, osim ako ne bude nekih nepredvidjenih stvari.
Sta ja znam,mozda nebi bilo lose ni kad bi dosao onaj malac iz Bilbao(ubi me ako se sjecam imena)al bilo je price o tome ,bek s jakim ofanzivnim sposobnostimaL-Train je napisao/la:u Chelseau,a i u Portsmouthu po potrebi.Igrao je i za nekoliko dosta tekmi kao desni bek i pokazao se i vise nego odlicnoNail for Real je napisao/la:U kojoj je to ekipi Lass igrao desnog beka?L-Train je napisao/la:Da,svakako.Momak je beton u defanzivnim zadacim ,a Inace uz to je i dobar tehnicar i prije nego sto je dosao u Real igrao je desnog beka.
hmm ne znam na koga mislis,ja znam samo da se sa nama iz Bilbaoa povezuje Martinez ali on je stoper/defanzivni vezni,inace bio bi presretan kad bi njega doveli 
igro je u svakoj ekipi po potrebi al ne postoji ekipa u kojoj je igro beka, to pokusava lik da ti kaze cini mi se
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tyler durden
- Kontakt:
ZNA LI IKO , kad se vraca Di Maria ?? 
Tesko stvarno da APOEL moze do jos jednog iznenadjenja. Izbacili su ionako indisponirani Lyon te sada nasuprot imaju, po meni, prvog favorita za osvajanje Lige prvaka. Ovdje se Kiparska bajka zavrsava.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Apoel, ako prodjemo dalje igramo s' boljim iz duela marsej - bayern. 
prilika za ronalda da se pokuša približiti messiju, nije nemoguće ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- anonymousHD
- Kontakt:
Prelepo! Nije moglo bolje! 
-
nanek
Sve nam se ali bas sve poklopilo hvala bogu
Igramo sada sa apoelom prolazimo naravno,najvjerovatnije nas ceka Bajern u polufinalu sa kojim igramo prvu tekmu kod njih tamo znaci i tu prolazimo i finale ako sugavci uspiju tamo da prodju celsi i milan sa malom farsom 
HALA MADRID rekao sam i stojim iza tog !
LP i spanska primera su nase!
HALA MADRID rekao sam i stojim iza tog !
LP i spanska primera su nase!
Ovo izvlacenje je nebitno za Real.. Ionako se moraju pobjediti najbolji da bi se osvojila LP,prije ili kasnije svejedno je..
HALA MADRID
HALA MADRID
Odlicno Apoel,pa onda Bayern
ono sto moze biti vrlo bitno je to da smo domacini u uzvratnim utakmicama.Znaci Barcu u finalu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.