Kakav ocaj je Sevilla.
Odavno je nisam gledao i odlucih veceras da gledam mec,mada je prvenstveno tome kumovala cinjenica da igraju protiv Sociedada koji me par puta odusevio svojom igrom inace bi moja paznja bila usmerena ka mecevima italijanske lige koji su igrani.
Zaista losu,izuzetno losu utakmicu su odigrali,pa iako je bilo malo cudjenja zbog lose pozicije na tabeli ove sezone,ova utakmica mi je resila sve nedoumice.Igra bez ikakvog sistema,igra gde svako svoju politiku vodi,Manu na levoj,Navas na desnoj kad dodju do lopte ne daju je rodjenoj kevi a ne saigracima.

Donekle je dojam popravljao stoperski tandem Fazio i Cala koji je vecinu lopti uspeo da pokupi u 16,ali su eto dva puta i oni morali da pokleknu.
Utakmica sama po sebi dosta zivahna,kakvu sam i ocekivao,ali bez nekih velikih prilika u nekoj znacajnijoj meri.Najbolje 2 prilike osim gola imao Sociedad(a ko bi drugi),prvo je Vela cini mi se na jednu odlicnu prizemnnu loptu sa desne strane na 3-4 metra od gola odlicno reagovao ali Palop to briljantno skida i cuva svoju mrezu.Drugu priliku je imao Griezmanm nakon sto je usao umesto Agirretxea kada je desnom stranom izbio sam pred Palopa,odbrana Seville samo gledala,ali Palop fantasticno brani i spasava Sevillu blamaze.
Sociedad dosao do golova vrlo lepo.Prvo je sa desne strane centrirao Aranburu,Agirretxe malo dirao loptu a na drugoj stativi Vela hvata loptu i dovodi domace u vodstvo.2:0 je bilo svega par trenutaka posle,Vela je zadrzao loptu,sacekao Parda otpozadi i ostavio je a ovaj sjajnim sutem sa 17-18 metara prekrasno pogodio desne raslje Palopovog gola.
Apsolutno zasluzena pobeda Sociedada,a Sevilli ostaje da nesta znacajno uradi na reorganizaciji jer ovako evidentno ne ide.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))