[youtube][/youtube]
eeeeeeeeeeeeeeee ŽELJO ŽELJO!
volim ovu verziju!
samo polako, nije još ništa gotovo, blizu je gotovom, al NIJE!!
meni bi bilo slatko osigurat titulu na koševu..
Zadnja izmjena: inacefindecko, dana/u 18 mar 2012, 18:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Mi uopšte nismo svjesni, šta smo postigli u tri sezone otkako je Amar tu.
Kakav napredak u klubu. Nema više amaterizma, krenuvši od najvažnije stvari, ugovora, pa nadalje, pa onda rezultati, atmosfera, disciplina, itd.
Čovjek je zaslužio spomenik na sred tribine!
dino lj je napisao/la:Ma raja treba postaviti standarde,uzeti i kup i prvenstvo a usput nabiti jos veci rekord u pobjedama.Znaci nema opustanja gazi do kraja.
Čestitke za ovog gospodina, pravog navijača i ljubitelja fudbala. Put ka tituli Vam je širom otvoren i ako je ne može uzeti moje Sarajevo, neka je uzme Željo, Velež, Čelik ... hbg ko zasluži. Hoću još ovdje da spomenem da ne mogu da povjerujem koliki je katiluk danas nekolicina forumaša s plavim predznakom pokazala na temi FKS zbog negativnog rezultata koji je zabilježio naš tim danas. Ima toga i s naše strane (al su manjina) . Pa dajte ljudi malo razuma i tolerancije. U najmanju ruku je neukusno je radovati se tuđim porazima, a da tvoj tim nije učestvovao u tekmi.
@dino lj - još jednom kralju - čestitam na novoj tituli.
Jarane hvala ti ali pravo da ti kazem ja sam jedan od onih koji kaze da nije bitno kako tabela izgleda u 5,10 ili 20 kolu vec na kraju u Maju pa cu se tek tada opustiti i ako Bog da radovati a vama puno srece u nastavku ja vjerujem da ce BiH ove godine u Evropi predstavljati tri njena najslavnija i najveca kluba to jest mi,vi i rodjeni.Pozdrav.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
Jarane hvala ti ali pravo da ti kazem ja sam jedan od onih koji kaze da nije bitno kako tabela izgleda u 5,10 ili 20 kolu vec na kraju u Maju pa cu se tek tada opustiti i ako Bog da radovati a vama puno srece u nastavku ja vjerujem da ce BiH ove godine u Evropi predstavljati tri njena najslavnija i najveca kluba to jest mi,vi i rodjeni.Pozdrav.[/quote]
Ta i Sarajeva na Koševu zgazit.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Keenan.- je napisao/la:Pitari ocito vise paze na Dynamo Dresden nego na svoj klub .
glupa ti je prica, unistavas ovu temu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Polahko ali sigurno moze staviti sampanjac da se hladi. Sarajevo i Borac su sami sebe otpisali neocekivanim porazima, dok Siroki ima neke minimalne sanse, ali za to im treba pobjeda u Banja Luci. Za mene je licno kljucna utakmica u Mostaru protiv Zrinjskog i ukoliko tu pobjedimo onda je sve gotovo sto se prvenstva tice.
Uhh kako se sve fino poslozilo ovog vikenda. Prvo mi razvalismo Rudar, zatim Borac i Pitari zijanise ubjedljivo da bi na kraju i nas glavni konkurent kiksao.
Shogun je napisao/la:Uhh kako se sve fino poslozilo ovog vikenda. Prvo mi razvalismo Rudar, zatim Borac i Pitari zijanise ubjedljivo da bi na kraju i nas glavni konkurent kiksao.