Sudija kaki momački. Koliko sam ja vidio dva su nepostojeća ofsajda svirana.Bundesliga je napisao/la:Malo je rec' da je sudija debil.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sve ono sto je ulazilo u prethodnim utakmicama veceras ne ulazi. Stativa, sreca i cudesni Ter Stegen su zasluzni za nulu koja stoji na Gladbachovoj strani.
Nekoliko odlicnih prilika, konkretno ona Robbenova kada je sa samo nekoliko metara prebacio gol. I Gladbasi su imali svoje prilike ali ne toliko izrazite kao u Bayernovom slucaju.
Sto se tice igre, bolji smo i ne dopustamo im da se mnogo razmahuju kao sto inace znaju.
Nekoliko odlicnih prilika, konkretno ona Robbenova kada je sa samo nekoliko metara prebacio gol. I Gladbasi su imali svoje prilike ali ne toliko izrazite kao u Bayernovom slucaju.
Sto se tice igre, bolji smo i ne dopustamo im da se mnogo razmahuju kao sto inace znaju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Arsenalisation
- Kontakt:
GOMEZ KRETENU 
edit:Sad vam zelim da ispanete...
Invalidi... 
edit:Sad vam zelim da ispanete...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Joj Effenberga na Sky-u sto navija za M`Gladbach, a Reif po obicaju samo se.re.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Petersena na posudbu u Fortunu hitno. Fuj yebo sebe smotana!

24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
Petersenu trebaju stake izgleda da ravnotezu drzi.
Penale odavno gledali nismo.
Penale odavno gledali nismo.
Po prikazanoj igri Bayern je zasluzio finale, ali vidjecemo hoce li Favre-ove ekipe na penalima opet imati srece i hoce li Gladbach proci u finale nakon 1996.godine (ja mislim).
Dante za transfer u Bayern pucao 
Bravo Neuner
Bravo Neuner
Cestitike na zasluzenom finalu iako ste morali strahovati do samog kraja. Bit ce spektakl u Berlinu.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Znao sam da ce Dante fulati
Zasluženo idemo u Berlin 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Omerbavarac
- Kontakt:
TOOOOOOOOOO!!!!
Hvala Bayern, hvala Dante.
Zasluzeno idemo u finale.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anton 1983
- Kontakt:
FINALLLEEEEEEEEEEEEE OOOOOOOOOOOOOOOOO!!! FINALEEEEEEEEEEEE OOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Sasvim zasluženo idemo u finale bili smo bolji tokom čitave utakmice iako je i Gladbach imao par šansi.Večeras se Robben propisno ispromašivao
Hvala ti Manu
idemo Domuz isprašiti 
Hvala ti Manu
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Svaka cast Bayernu na zasluzenom finalu , Gladbach se specijalizirao za taj bunker kada igraju protiv Bayerna, usavrsili su ga svaka im cast.Medjutim bilo je tu ipak mnogo stopostotnih prilika za Bayern, fulali su . Posebno me dojmio promasaj P.eDersena, kada je neometan promasio cijelu loptu. Inace Kroos je bio slab u 2 poluvremenu gubio je dosta lopti , Gustavo pokazuje da ce biti igracina, kako samo momak smireno igra strasno.Znaci finale Bayern-Borussia.D bit ce to veliki spektakl, jos jedan u nizu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Bundesliga
- Kontakt:
A sto je najveca ironija, Dante pred pucanje penala lozi svoje saigrace i na kraju lik promasi penalOmerbavarac je napisao/la:TOOOOOOOOOO!!!!
I am not yet born; O hear me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zavaravanje, obmanjivanje javnosti, navijaca i suigraca.Bundesliga je napisao/la:
A sto je najveca ironija, Dante pred pucanje penala lozi svoje saigrace i na kraju lik promasi penal
On je od sutra vjerovatno vec novi stanovnik Minhena, pa mu ovaj promasaj nece bas tesko pasti.
- bistrikboy
- Kontakt:
Sto bi svabe rekle "Traumfinale",dvije najbolje ekipe drzave u finalu,jedva cekam!Inace Bayern veceras mnogo bolji od Gladbacha.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovih dodatnih pola sata nam nije uopste trebalo, ali eto vrijedilo je igrati jer smo na kraju uspjeli doci do vrijedne pobjede.
Inace, na terenu smo svih 120 minuta stojali dosta dobro, bez nekih vecih padova u igri, jos smo pred sam kraj stvorili jedan odlican pritisak ali nismo uspjeli poentirati.
Nevjerovatno je kakvog golmana imamo, Manu je veceras odradio fantastican posao, sa nekoliko odlicnih odbrana, narocito ona kod prilike Reusa 1 na 1.
Jos bih izdvojio Badstubera, koji iz utakmice u utakmicu izrasta u masinu (bravo Effe
). Odigrao je na jednom izuzetno visokom nivou, fakticki bez greske.
Nekad davno smo tri puta izgubili u sezoni tako da bi bilo nerealno da se to ponovilo, s obzirom kakav imamo tim i sa kakvim potencijalom raspolazemo, iako Gladbachu treba odati cast, momci su ginuli na terenu. Ogromna je buducnost pred njima, narocito pred Ter Stegenom, Hermannom, Reusom...
P.S. Kinhoferu ebem zenu!
Inace, na terenu smo svih 120 minuta stojali dosta dobro, bez nekih vecih padova u igri, jos smo pred sam kraj stvorili jedan odlican pritisak ali nismo uspjeli poentirati.
Nevjerovatno je kakvog golmana imamo, Manu je veceras odradio fantastican posao, sa nekoliko odlicnih odbrana, narocito ona kod prilike Reusa 1 na 1.
Jos bih izdvojio Badstubera, koji iz utakmice u utakmicu izrasta u masinu (bravo Effe
Nekad davno smo tri puta izgubili u sezoni tako da bi bilo nerealno da se to ponovilo, s obzirom kakav imamo tim i sa kakvim potencijalom raspolazemo, iako Gladbachu treba odati cast, momci su ginuli na terenu. Ogromna je buducnost pred njima, narocito pred Ter Stegenom, Hermannom, Reusom...
P.S. Kinhoferu ebem zenu!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Red bi bio da se to opet kaze:
Baci zute da se igramooo, igramoooo, igramooooo!
Nego ljudi, pratite li vi ovog Neuera. Dobar momak, jel' de?
Robben se ispromasivao, sudija nas guzio cijelu utakmicu, al' na kraju sve dobro ispalo. Imamo mi svog covjeka u protivnickim redovima.
Petersena na posudbu, ako se to vec nije planiralo. Ili posudba, ili prodaja, trece opcije nema.
Nije on jos spreman za ovaj nivo.
Badstuber.
Klasa, klasa, klasa.

Baci zute da se igramooo, igramoooo, igramooooo!
Nego ljudi, pratite li vi ovog Neuera. Dobar momak, jel' de?
Robben se ispromasivao, sudija nas guzio cijelu utakmicu, al' na kraju sve dobro ispalo. Imamo mi svog covjeka u protivnickim redovima.
Petersena na posudbu, ako se to vec nije planiralo. Ili posudba, ili prodaja, trece opcije nema.
Nije on jos spreman za ovaj nivo.
Badstuber.
Klasa, klasa, klasa.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
extra cestitke momcima,et nek smo skinuli i to prokletstvo Gladbacha sa kuxxa. sad slijedi isti tempo isto sve u Buli i nadat se da im Podolski koji go zabije da rahat putujemo na Westfalen,pardon Signal Iduna park.
Domuzi jos uvijek igraju pod tim imenom...
Domuzi jos uvijek igraju pod tim imenom...
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.