PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Campagnaro
Maxwell
Beck
Gago
Petrov
Eliseu
Stoch
Joaquin
Suarez
Ako bi se moglo kako dogovoriti za Giovinca, ako te zanima neki od ovi igraca?
Maxwell
Beck
Gago
Petrov
Eliseu
Stoch
Joaquin
Suarez
Ako bi se moglo kako dogovoriti za Giovinca, ako te zanima neki od ovi igraca?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Dogovor postignutDesimaL je napisao/la:Joaquin + 1.000.000 za Giovinca

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Sretnojuventus 0244 je napisao/la:Dogovor postignutDesimaL je napisao/la:Joaquin + 1.000.000 za Giovinca

Visca el Barça ! Mes que un club !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Van Nisterloy?DesimaL je napisao/la:Atletico Madrid
Svi na transfer listi osim Reusa i De Jonga
Hajmo navalite
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sta nudis ?Bosniacum Lilium je napisao/la:Van Nisterloy?DesimaL je napisao/la:Atletico Madrid
Svi na transfer listi osim Reusa i De Jonga
Hajmo navalite
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Djorou, Jallet, Fuchs, Fletcher, Nilmar, Van der Vaart 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ocel iko kupit Pastore-a,zjapi mi na klupi.Il možda Ballotelli-a ? 
Kakav je Balonja?Zeka je napisao/la:Ocel iko kupit Pastore-a,zjapi mi na klupi.Il možda Ballotelli-a ?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
crnLBJ MVP je napisao/la:Kakav je Balonja?Zeka je napisao/la:Ocel iko kupit Pastore-a,zjapi mi na klupi.Il možda Ballotelli-a ?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Šuti ti s tobom imam dogovoren transferKK_Bosna je napisao/la:crnLBJ MVP je napisao/la:Kakav je Balonja?Zeka je napisao/la:Ocel iko kupit Pastore-a,zjapi mi na klupi.Il možda Ballotelli-a ?
Zeka hoćeš Songa za Balonju
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mozel ikako Balloteli-Falcao ? Song mi ne treba.
I bil mjenjo,Ja tebi Kuyta(14mil.) za Kranjcara(8mil).
Zadnja izmjena: Zeka, dana/u 23 mar 2012, 16:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Očito da neki ne čitaju pravila ili ne žele da čitaju, tako da prve opomene idu pesmasteru, Senaidu L.F.C , samiru_tm87 i black_64.
3.6 Transfer treba imati vrijednost minimalno 50% od ukupne vrijednosti igraca.
, znači odraditi ove transfere bolje.
Da upozorim nemojte editovati ove postove, nego kad se dogovoriti napišite nove postove, znači ovo je ujedno opomena i za ostale, od sada ukoliko neko prekrši pravilo slijedi kazna.
Znači bez ova 3 mil može, a ovako ne može.Senaid L.F.C je napisao/la:Lahm(Liverpool)+Sagna(Liverpool)+3.000.000<------->Jesus Navas(Wigan)
Vas dvojica kao da je sezona darivanjapesmaster je napisao/la:2.000.000 € ( AC Milan ) <------------> Lennon ( UC Samdoria )
Green (AC Milan) <--------------> Lloris ( UC Samdoria)
Da upozorim nemojte editovati ove postove, nego kad se dogovoriti napišite nove postove, znači ovo je ujedno opomena i za ostale, od sada ukoliko neko prekrši pravilo slijedi kazna.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ja sam cito pravila ali nemamo tabelu da vidimo vrijednost igraca da je imalo ja ne bih trazio ovih 3 mil (ili ne bih trazio sangu xD) stavite nam tabele sa vrijednosti igraca pa da se mozemo orijentisat !juventus 0244 je napisao/la:Očito da neki ne čitaju pravila ili ne žele da čitaju, tako da prve opomene idu pesmasteru, Senaidu L.F.C , samiru_tm87 i black_64.
Znači bez ova 3 mil može, a ovako ne može.Senaid L.F.C je napisao/la:Lahm(Liverpool)+Sagna(Liverpool)+3.000.000<------->Jesus Navas(Wigan)
- Goalgetter
- Kontakt:
@black64
Download liste od obje lige je postavljen na temi Transferi, i na obje stoje igracki kadar i vrijednosti igraca
.
Download liste od obje lige je postavljen na temi Transferi, i na obje stoje igracki kadar i vrijednosti igraca
hvalaGoalgetter je napisao/la:@black64
Download liste od obje lige je postavljen na temi Transferi, i na obje stoje igracki kadar i vrijednosti igraca.
Mislim da je to malo glupo,da moras za nekog igraca dati 50 %od njefove cijene
Neka svako cijeni svog igraca kako zeli.
I meni je to glupo , tj. preglupo jer ja cijenjim piattia više od 8 milja , a po tim nekim pravilima ne mogu dobit puno za njega ...DesimaL je napisao/la:Mislim da je to malo glupo,da moras za nekog igraca dati 50 %od njefove cijene
Sloboda Tuzla !!!
Može Balonja-Falcao,Kuyt mi ne trebaZeka je napisao/la:Mozel ikako Balloteli-Falcao ? Song mi ne treba.
Idem jos u po miliona minusa,al nema veze hajde,dogovoreno. Stavi tamo u onu temu da je zavšren transferLBJ MVP je napisao/la:Može Balonja-Falcao,Kuyt mi ne trebaZeka je napisao/la:Mozel ikako Balloteli-Falcao ? Song mi ne treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.