Mancini je napisao/la:Kaže novinar sa tekme Olimpic-Zrinjski da je drugi gol za Olimpic dao Harbaš,nisu prikazali treći gol,sve traje minutu,više su izjave trenera trajale.
Koliko sam ja vidio bile su 4 kamere na stadionu, zar je moguće da nijedna nije snimila onu golčinu?ivan.balic je napisao/la:Mancini je napisao/la:Kaže novinar sa tekme Olimpic-Zrinjski da je drugi gol za Olimpic dao Harbaš,nisu prikazali treći gol,sve traje minutu,više su izjave trenera trajale.
Stvarno neprofesionalno. Valjda kamerman negdje žurio. Žao mi je što taj gol ljudi nisu vidjeli, jer tvrdim da je to jedan od ljepših golova koji su u našoj ligi postignuti u posljednje vrijeme.
Stvarno prilog sa Otoke je bio kriminalan,nisu uspjeli ni sve golove prikazati,ni jednu sansu nisu prikazali,izjave trenera su bile i to je to,zalosno fakat kakav odnos drzavna tv kuca ima prema ovoj ligi i nekim klubovima.Takodjer iz Tuzle nije snimljen drugi gol,zalosno.Mancini je napisao/la:Kaže novinar sa tekme Olimpic-Zrinjski da je drugi gol za Olimpic dao Harbaš,nisu prikazali treći gol,sve traje minutu,više su izjave trenera trajale.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 31 gost.