RK Čelik

samocelik
Kontakt:

Re: RK Čelik

Post Postao/la samocelik » 01 apr 2012, 20:04

krivajaš je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:Ipak se ispostavilo ono sto su mi rekli neki rukometasi.Da je u Zavidovicima **** publika :lol: A on meni tvrdi suprotno. :lol: I to su traume igraca haahahaha jao boze kakvih sve pacijenata ima :mrgreen:
Možete samo biti ljubomorni što nemate i niti ćete ikad imati takvu publiku! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 01 apr 2012, 20:58

nicaze_072 je napisao/la:
krivajaš je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:Ipak se ispostavilo ono sto su mi rekli neki rukometasi.Da je u Zavidovicima **** publika :lol: A on meni tvrdi suprotno. :lol: I to su traume igraca haahahaha jao boze kakvih sve pacijenata ima :mrgreen:
Možete samo biti ljubomorni što nemate i niti ćete ikad imati takvu publiku! :lol:
Bojim se da kad bi jedno 90% onih koji gotive NK Celik otislo na gostovanje Vama da bi jako mirno sjedili i posmatrali kao djeca u skoli. :lol:

Fakat ako se mislite u huliganstvu i bezmozgasima takmiciti onda ste unaprijed dobro utakmicu izgubili. Btw. Nisam znao da u Zavidovicima postoji toliki animozitet prema Zenici. Znam dosta ljudi iz Zavidovica koji su dosli ovdje da studiraju i jos nisam naisao na loseg.
Ehh kad bi,onda bi bez premca imali najbolju publiku u evropi a ne kod nas ali nema od toga ništa.Eto zašto ne dođu vaši sa nogometa,zašto su vaši igrači unaprijed govorili o našoj publici? Samim time i pred utakmice, tuđi igrači dolaze sa strahopoštovanjem i dozom bojazni jer smo na daleko poznati po dobroj atmosferi na rukometu i vatrenim navijačima i zato sam to rekao, jer nemate atmosfere kao kod nas. Razlog tome je što rukomet nije toliko popularan sport u Zenici, dok je kod nas jedini koji je uvijek na prvom mjestu, i zato je takva situacija.
A animozitet prema Zenici ne postoji, utakmica je bila fer i korektna i svim dešavanjima kumovale su sudije, vaši simpatizeri su bez problema pljeskali kod vaših golova i niko ih nije ružno pogledao.
A dokaz kakva je publika evo ti jedan neviđen primjer. U trenutku kada smo dali gol za pobjedu i sudije ga priznale, delegat poništio, najvatreniji navijači su bili istjerani i bubanj se na neki način našao kod ovih starijih ljudi, i jedna penzionisana nastavnica iz jedne osnovne škole uzela je palicu i počela lupati u bubanj što je izazvalo nevjerovatan smijeh ali i inat u ostalim navijačima, a opet ti ponavljam sve to zbog sudijskih, tačnije delegatovih odluka.
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 01 apr 2012, 21:01

Tragikomedija ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 01 apr 2012, 21:19

Kako će te onda kukati kad dođete u Goražde kad vidite naše navijače onda su oni u Zavidovćima zlatni.Robijaši su stvarno super oni neprave probleme... :D Da postavim jedno pitanje u petak na utakmoci djevojaka bio je Lipa iz saveza i kaže da će ispasti šest klubova ako nebude seha lige znal neko nešta o tome.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 01 apr 2012, 21:23

Doci cemo da vidimo kakvi ste u Gorazdu ;) ;) Nadamo se i pobjedi :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 01 apr 2012, 21:25

pa naravno da će ispasti 6 timova ako ne bude SEHA lige, a najvjerovatnije je neće biti...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 02 apr 2012, 09:17

aleksandar_veliki je napisao/la:
kaca je napisao/la:Kako će te onda kukati kad dođete u Goražde kad vidite naše navijače onda su oni u Zavidovćima zlatni.Robijaši su stvarno super oni neprave probleme... :D Da postavim jedno pitanje u petak na utakmoci djevojaka bio je Lipa iz saveza i kaže da će ispasti šest klubova ako nebude seha lige znal neko nešta o tome.
Ma ne zna se to jos, niko o tome jos ni ne razmislja. Mozda nece niko ni upasti, sest sigurno nece ispasti direktno, to bi bilo ludilo. Mozda budu 9.10.11. igrali neki turnir sa ovim sto trebaju upasti, mozda bi to bilo najidealnije jer fakat bi bilo glupo da sest ispada.
Postoji i mogućnost da ispadne 8 klubova.Liga bi se smanjila na 12 klubova, 6(PL) + 3(seha) + 3(prvaci drugih liga).
Sve je kod nas moguće...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 apr 2012, 13:19

Joj ovih, strašni navijači, grčki fanatici, smirite malo...

Sljedeća utakmica 11.04. protiv Sloge u Areni... Mislim da smo već osigurali mjesto u prva 3, jer teško da Gradačac može dobiti Slogu u gostima u zadnjem kolu...
Čelik Zenica 1945

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 10 apr 2012, 12:23

Sutra, 11.04. u 19h ARENA: Čelik - Sloga

Ajde momci dobijte to i da se osiguramo...
Čelik Zenica 1945

tigar
Kontakt:

Post Postao/la tigar » 11 apr 2012, 14:28

Veceras bi smo trebali dobiti, valjda... Mada eto citam da nam je i bod dovoljan.. Eh sada, pod pretpostavkom da se plasiramo u tu ligu za prvaka, ima li nekih indicija gdje bi se ta zavrsnica trebala igrati? Znam da je Pane nesto komentarisao da ce se zaloziti da se zavrsnica kupa ili prvenstva igra u Areni. Kada se to odlucuje? Kolike su nam sanse za organizaciju? Da nam raja malo zivne.
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 apr 2012, 14:48

Kakva završnica prvenstva :?: :?:
Zar neće igrati svak sa svakim i ko bude najbolji prvak ???
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

tigar
Kontakt:

Post Postao/la tigar » 11 apr 2012, 16:00

legenda reala je napisao/la:Kakva završnica prvenstva :?: :?:
Sorry, malo sam se zeznuo haman :) , dobro bar ce se zavrsnica kupa organizirati u jednom gradu. Zna li se gdje?
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 11 apr 2012, 16:03

Sloga dolazi opustena u Zenicu, nece igrati Pavlov, Halilbegovic, Vrazalic je bio sa reprezentacijom tako da nije sa klubom odradio mini pripreme, Medjic je od prije bio povredjen. Dugic sigurno nece da forsira igrace(nekolicina prvotimaca je tek sanirala povrede). Sve osim pobjede Celika bilo bi iznenadjenje.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 apr 2012, 16:17

po'marke je napisao/la:Sloga dolazi opustena u Zenicu, nece igrati Pavlov, Halilbegovic, Vrazalic je bio sa reprezentacijom tako da nije sa klubom odradio mini pripreme, Medjic je od prije bio povredjen. Dugic sigurno nece da forsira igrace(nekolicina prvotimaca je tek sanirala povrede). Sve osim pobjede Celika bilo bi iznenadjenje.
Znači mi prvi :mrgreen:
Vi gubite, mi tučemo Prijedor, eto nas na bod zaostatka, vama zadnje kolo dolazi Gradačac vi nezainteresovani, mi mlatnemo Čelika i prvi :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 11 apr 2012, 16:23

tigar je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Kakva završnica prvenstva :?: :?:
Sorry, malo sam se zeznuo haman :) , dobro bar ce se zavrsnica kupa organizirati u jednom gradu. Zna li se gdje?
99% u Ze jer ima 10 puta bolje uslove od svih ostalih potencijalnih "domacina"..cisto sumnjam da ce se iko osim Ze i prijavit' da to organizuje.. :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 apr 2012, 16:26

fanatic je napisao/la:
99% u Ze jer ima 10 puta bolje uslove od svih ostalih potencijalnih "domacina"..cisto sumnjam da ce se iko osim Ze i prijavit' da to organizuje.. :)
Ma prijavit će se Goražde za obje završnice i žene i muškarci ;)
Najviše smo zaslužili tu završnicu, al ima nekih drugih mutni radnja pa ko zna :lol:

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 11 apr 2012, 16:50

legenda reala je napisao/la:
fanatic je napisao/la:
Ma prijavit će se Goražde za obje završnice i žene i muškarci ;)
Najviše smo zaslužili tu završnicu, al ima nekih drugih mutni radnja pa ko zna :lol:
Dosta Gorazdu zene :mrgreen:

U pravu si za mutne radnje, jedino na taj nacin Gorazde(il' bilo koja dr grad) moze "pobijedit" zenicke dvoranske klubove kad se kandiduju za ovakve stvari..

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 11 apr 2012, 16:52

legenda reala je napisao/la:
po'marke je napisao/la:Sloga dolazi opustena u Zenicu, nece igrati Pavlov, Halilbegovic, Vrazalic je bio sa reprezentacijom tako da nije sa klubom odradio mini pripreme, Medjic je od prije bio povredjen. Dugic sigurno nece da forsira igrace(nekolicina prvotimaca je tek sanirala povrede). Sve osim pobjede Celika bilo bi iznenadjenje.
Znači mi prvi :mrgreen:
Vi gubite, mi tučemo Prijedor, eto nas na bod zaostatka, vama zadnje kolo dolazi Gradačac vi nezainteresovani, mi mlatnemo Čelika i prvi :mrgreen: :mrgreen:
Do Gradačca svi ce biti spremni, ipak ne damo prvo mjesto!!! :mrgreen:

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 11 apr 2012, 19:58

24 minute do kraja trenutni rezultat 20:20.Na poluvremenu Sloga vodila 19:15!
Nema vise :P

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 11 apr 2012, 19:59

nisam ovo ocekivao... :D javljaj rezultat! ;)

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.