NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
Svakako.Durant možda stigne Jordana u titulama prvog strijelca
Stvarno je klasa za sve ostale u NBA trenutno.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
covek odskace pa pogledaj mu sut sa toliko godina i jedan majk jordan se nije toliko oslanjao na sut kao durant zelim reci da covek je toliko samouveren u svoj sutLBJ MVP je napisao/la:Svakako.Durant možda stigne Jordana u titulama prvog strijelcaStvarno je klasa za sve ostale u NBA trenutno.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ako Westbrook ovako nastavi i u playoff-u bit ce nezgodni
Ali Durant ima strava skok sut , bolji i od Jordana i Bryanta u prime-u
Mislim nema ofanzivnog skila ni blizu njih dvojca u prime-u , pricam samo o skok sutu i naskoku i brzom izbacaju , neznam kazu da je logo J.West imao isto strava sut , ali ovo je po meni vrh
Ali Durant ima strava skok sut , bolji i od Jordana i Bryanta u prime-u
Mislim nema ofanzivnog skila ni blizu njih dvojca u prime-u , pricam samo o skok sutu i naskoku i brzom izbacaju , neznam kazu da je logo J.West imao isto strava sut , ali ovo je po meni vrh
Nek on ima sut i "clutch gen",ostalo ce lakse srediti.
vidimo i ove godine kako bolje barata sa loptom i sve lakse sa trojke se dokopa obruca.
ma strasan,dodati igru na postu i halali huso materi.
vidimo i ove godine kako bolje barata sa loptom i sve lakse sa trojke se dokopa obruca.
ma strasan,dodati igru na postu i halali huso materi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jaka je Oklahoma, nema šta..
Durant 10/13
Westbrook 9/16
Durant 10/13
Westbrook 9/16
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 01 apr 2012, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
U playoffu ce to sve biti drugcije, drugari moji. Rekao sam jednom samo double team na Duranta i pusti Westbrooka da divlja i rjesen posao. Samo im 2 igraca igraju, to ce treneri na zapadu kao Popovich lagano sredit. Mene uopste nisu odusevili, nema tu timske neke igre, cista invidualnost, krenulo ih veceras sve, pogotovo sut.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne moraju tebe ni oduševiti. Priznato ili ne, oni su legitimni kandidati za naslov. Nego, čudi me što do sada (eto makar iz zajebancije) niko nije tako zaustavio Oklahomu kao što ti govoriš.
Pukim udvajanjem Duranta.
I šta onda? Westbrook zabije 35+, Durant opet dođe do nekih 20+ i šta si dobio? Ništa. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa niko ne sprema taktiku za utakmicu regularne sezone covjece, nema treninga nikako ove sezone.Monolog je napisao/la:Ne moraju tebe ni oduševiti. Priznato ili ne, oni su legitimni kandidati za naslov. Nego, čudi me što do sada (eto makar iz zajebancije) niko nije tako zaustavio Oklahomu kao što ti govoriš.Pukim udvajanjem Duranta.
I šta onda? Westbrook zabije 35+, Durant opet dođe do nekih 20+ i šta si dobio? Ništa.
Vidjeces u playoffu kad se Westbrook izgubi, kako ce Oklahoma izgledat.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Aha, pa tako reci.
Čudi me što onda svi ne ulaze u PO sa nekih 55% pobjeda. Jbg, pusti igrače da igraju kako hoće, ne treba ti nikakva taktika, nema potrebe da ispituješ slabosti protivnika prije PO utakmica, nema potrebe da vidiš svoje slabosti prije PO...
Da se razumijemo, ja ne kažem da će oni osvojiti, ali ih i ne otpisujem tek tako. Ljudi igraju, razvaljuju i ko sam sad ja da napišem kako je to ništa i kako će ih se lako dobiti pukim udvajanjem Duranta?!
Čudi me što onda svi ne ulaze u PO sa nekih 55% pobjeda. Jbg, pusti igrače da igraju kako hoće, ne treba ti nikakva taktika, nema potrebe da ispituješ slabosti protivnika prije PO utakmica, nema potrebe da vidiš svoje slabosti prije PO...
Da se razumijemo, ja ne kažem da će oni osvojiti, ali ih i ne otpisujem tek tako. Ljudi igraju, razvaljuju i ko sam sad ja da napišem kako je to ništa i kako će ih se lako dobiti pukim udvajanjem Duranta?!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ako ko bude imao link za boston v miami bilo bi lijepo da shareuje sa svima nama. hvala unaprijed 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
http://www.rojadirecta.me/goto/eventosp ... anal-1.php" onclick="window.open(this.href);return false;BernardBarnjak je napisao/la:ako ko bude imao link za boston v miami bilo bi lijepo da shareuje sa svima nama. hvala unaprijed
Hajmo King, za prvi april rekonstrujisi Boston. 
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- BernardBarnjak
- Kontakt:
hvala!Carlo je napisao/la:http://www.rojadirecta.me/goto/eventosp ... anal-1.php" onclick="window.open(this.href);return false;BernardBarnjak je napisao/la:ako ko bude imao link za boston v miami bilo bi lijepo da shareuje sa svima nama. hvala unaprijed
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ovo bi Miami trebao dobiti danas i ako ne treba Boston otpisati ipak ovo su utkamice gdje se drugacije ulazi u utakmicu ...ocekujem tvrdu tekmu i pobjedu Miamia i ako se nadam da ce Boston dobiti 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- BernardBarnjak
- Kontakt:
We shall see...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo link samo za prave KelteCarlo je napisao/la:http://www.rojadirecta.me/goto/eventosp ... anal-1.php" onclick="window.open(this.href);return false;BernardBarnjak je napisao/la:ako ko bude imao link za boston v miami bilo bi lijepo da shareuje sa svima nama. hvala unaprijed
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
brada, hvala i tebi!
Time out: boston vodi 9:4...
Time out: boston vodi 9:4...
Rondo zasad siluje Heat.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
3/3, tri ofanzivna skoka... veoma dobar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.