Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 05 apr 2012, 00:51

nanek je napisao/la:Dominiramo! Kakvu mi samo klupu imamo to nismo svjesni izgleda :) Ali hvala bogu kako sam i rekao Nasa liga,i nasa liga prvaka! hvala cao prijatno!
Vasa - ko da ste njivu uzorali a ne nastimani Apoel. Sad imate po prvi put pravu ekipu. Dolazi vam maconja Bayern pa se odvagajte. Al nemoj da bude okliznuli se. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 apr 2012, 00:52

Zeka je napisao/la:Zaboravih da Vi slavite nerješeno protiv Barce kao pobjedu,iako je Barca igrala na prolaz a ne na pobjedu.Ipak,moja greška. :cry: :cry:
Ja i dalje stojim iza toga da Real ima malo jakih utakmica i jos manje pobjeda u istim.Eto od silnih utakmica slavili ste 2 ili 3. A kolko ste ih igrali,Bog zna.
Dok je za razliku od Vas dosadna Barcelona se poigravala sa Realom,Arsenalom,Unitedom,ove sezone Milanom,Realom itd itd...
Barcelona se ove sezone ni s kim nije poigravala.Jedva su dobili Milana jbt.Reala su u jednoj tekmi rasturili,ali to je općenito loš dan bio sve ostale su bile neizvjesne.
Saurman je napisao/la:Real je uspio napokon izvući remi protiv Barce.Messi i društvo su posao već završili u prvoj tekmi tako da.... 8-)
Samo što su se povukli u svoj šesnesterac zadnjih 15-ak minuta da odbrane rezultat.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 apr 2012, 00:52

bparena je napisao/la:
nanek je napisao/la:Dominiramo! Kakvu mi samo klupu imamo to nismo svjesni izgleda :) Ali hvala bogu kako sam i rekao Nasa liga,i nasa liga prvaka! hvala cao prijatno!
Vasa - ko da ste njivu uzorali a ne nastimani Apoel. Sad imate poprvi put pravu ekipu. Dolazi vam maconja Bayern pa se odvagajte. Al nemoj da bude okliznuli se. ;)
:lol: :lol: :lol:

Uh, @bparena vam došao, ne trebam vam više ja :mrgreen: laHku noć :lol: :twisted:
LBJ MVP je napisao/la: Samo što su se povukli u svoj šesnesterac zadnjih 15-ak minuta da odbrane rezultat.
Eno ga de, pa opet se hvatate situacija u kojima ste donji :mrgreen: ...pa Real se u zadnjih 10 tekmi brani, ne izlazi iz 16...osim te zadnje tekme kad su skontali da smiju polu preć' :mrgreen:
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 05 apr 2012, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 apr 2012, 00:53

Lahku noc mandrax :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nanek

Post Postao/la nanek » 05 apr 2012, 00:54

Real Madrid je zabio 751 golova u istoriji Lige Prvaka,dok nijedan drugi klub nije stigao još uvijek zabit ni 500 golova.

Lijep i zanimljiv podatak :)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 05 apr 2012, 00:55

nanek je napisao/la:Real Madrid je zabio 751 golova u istoriji Lige Prvaka,dok nijedan drugi klub nije stigao još uvijek zabit ni 500 golova.

Lijep podatak, nema sta!
Ali mi cemo ga jos vise uljepsat za 13 dana!!!
Stern des Südens

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 05 apr 2012, 00:56

Nail for Real je napisao/la:I opet trebaju sudije da ovjeravaju njihove pobjede. Bizi bre :lol: .
I opet sve u krug,uefa,sudije,bogovi...
Jednostavno,znate samo to reći.Baš kao što ste i Vi sada prvi u Primeri zbog sudija,samo što se o tome manje priča,jer Guardiola se pojavi na presu i kaže oštećeni smo,idemo dalje,za razliku od pojedinaca.Pa kad se pogledaju izjave Mourinha i Alegrija nakon tekme,pitam se koje tu trener Milana,a ko Reala.Ali nećemo više o tome,Realu sretno protiv Bayerna i daj Bože da vidimo to finale između Barce i Reala.
@LBJ MVP-Ja sam upravo to i rekao. Barca nije išla na pobjedu,već na PROLAZ.Odbranom ili napadom,išla je na prolaz.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 apr 2012, 00:56

mandraX je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Samo što su se povukli u svoj šesnesterac zadnjih 15-ak minuta da odbrane rezultat.
Eno ga de, pa opet se hvatate situacija u kojima ste donji :mrgreen: ...pa Real se u zadnjih 10 tekmi brani, ne izlazi iz 16...osim te zadnje tekme kad su skontali da smiju polu preć' :mrgreen:
Bio je i superkup dobar po nas(igrom),a i ona 1:3 kada smo iz smiješnih situacija golove primali(mada tako uvijek bude protiv vas nafakaša :lol: )
Laku noć dosta te je što jest jest :lol:
proFCB je napisao/la:
nanek je napisao/la:Real Madrid je zabio 751 golova u istoriji Lige Prvaka,dok nijedan drugi klub nije stigao još uvijek zabit ni 500 golova.

Lijep podatak, nema sta!
Vidiš kako znaš.Kad prohujamo kroz Minhen biće 760 golova na našem kontu :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 apr 2012, 00:56

Huz nekst ? :))
Bayo sljedeci pada :geek:

nanek

Post Postao/la nanek » 05 apr 2012, 00:57

proFCB je napisao/la:

Lijep podatak, nema sta!
Hocete, tako sto ce te primiti 5 komada :D :D :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 apr 2012, 00:58

heheheheh bas ce te ga propuhat u Minhenu. :D

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 05 apr 2012, 00:59

Fakat vama Madridjanima ne gode ovi kasni sati,ajte na spavanje!!!
Stern des Südens

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 apr 2012, 01:02

neznam jel bilo (vjerovatno jest), al nebitno...
[youtube][/youtube]
egomania na vrhuncuslika
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 05 apr 2012, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 apr 2012, 01:03

Bilo je. Kao sto vidis, nobody gives a fuck :lol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 apr 2012, 01:05

Nail for Real je napisao/la:Bilo je. Kao sto vidis, nobody gives a fuck :lol: .
Number of fucks we give is equal to number of goals that Barca scores without help of Platimi
valjda sam tačno napisao
:lol:

nanek

Post Postao/la nanek » 05 apr 2012, 01:13

Lijepo je doci na temu velikog Reala i vidjeti (ali bas uvijek) da goste na temi predvodi veliki spamer arena 8-) 8-) 8-)

Kompleks cuda radi :)

Laku noc i do novog potopa , :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: HALA MADRID!

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 05 apr 2012, 01:17

slika
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 apr 2012, 01:22

nanek je napisao/la:Lijepo je doci na temu velikog Reala i vidjeti (ali bas uvijek) da goste na temi predvodi veliki spamer arena 8-) 8-) 8-)

Kompleks cuda radi :)

Laku noc i do novog potopa , :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: HALA MADRID!
CRonaldo i Z.Zeba u potpisu hahahahahahah ko Tom i Jerry :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 apr 2012, 09:06

LBJ MVP je napisao/la: Bio je i superkup dobar po nas(igrom),a i ona 1:3 kada smo iz smiješnih situacija golove primali(mada tako uvijek bude protiv vas nafakaša :lol: )
Laku noć dosta te je što jest jest :lol:
Eno ga opet, sad je nafaka kriva, zadnjih 10-tak utakmica? :mrgreen: Bogami vjeruj svašta...Abidal, Afellay (Keita?) uče li uče, primaju se dove :lol: Imate i vi tamo mutevelija, al' izgleda nije im nijjet iskren :mrgreen:

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 05 apr 2012, 10:12

Ma Madridisti, pustite ih...meni je više pun kufer ovih rasprava...ako njih nije stid busat se u prsa tim "uspjesima", onda neka im... ;) Od svih tih "uspjeha", (što se Evrope tiče), bez navodnika može proći jedino ona titula 2005/06(ne računam '92). Uostalom, ako se možete radovati pomenutim uspjesima, uključujući i ovo polufinale, onda se nemojte buniti ni za utakmice: Francuska-BiH i Španija BiH, jer su se na tim utakmicama izvodile potpuno iste(po intenzitetu) predstave...Dakle, ako je tako, ako ste vi upravu, onda: ČESTITAM FRANCUZI, ČESTITAM ŠPANCI, potpuno ste zasluženo prošli. Protiv španije je Bennetu zapravo sat bio uredu, al' je čitavoj Evropi kasnio, a ono protiv horoza je bila optička varka(Laurent Blanc honorarno radi kao mađioničar)...ma dajte molim vas...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.