nanek je napisao/la:Devil je napisao/la:Ima mnogo boljih resenja od Net Tv plusa samo se malo vise pozabavi tom tematikom i videces.

Mogo si me prosvjetlit malo devile druze

Nisam bas nesto strucan

Jedino ako si mislio na Satelitsku Antenu tj.tanjir, i dream box i sad ti neko liniju proslijedi.Eh nisam bas sada u mogucnosti za to (duga prica) .Znaci treba mi nesto sto ce ici preko racunara i s tim da net plus daje i preko iphona,ps3,imaju i oni nake dream boxove ali u mom slucaju samo preko pca

Zasto ti uopste zelis da placas nesta ?
Imas na netu milion likova koji se bave provaljivanjem kljuceva i otvaranjem novih kanala sasvim besplatno.Od obicnih lokalnih televizija pa sve do najjacih poput Eurosporta,SKY-a,Al Jazeere i ostalih.Tvoje je samo da te kanale ubacis u neki od playera(najbolji VLC) i da uzivas u gledanju.Pogotovo su u poslednje vreme krenuli da probijaju HD kanale tako da je uzivanje potpuno.
Ja imam par hiljada kanala i sasvim sam zadovoljan tim,niti placam,niti ista,kvalitet varira od programa do programa,ali veliki broj je onih koji su isti kao i na telki.Ali nemoj traziti od mene da ti ih dam jer to ne mogu.

Mogu ti samo na PP ako hoces pomoci malo oko toga.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))