Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
ako nista bar vise nakon gola ne gledamo uspavanku na terenu
You are someone else I am still right here
- Paraglajder
- Kontakt:
Carragher vani - Enrique unutra
Henderson vani - Craig unutra
Carroll vani - Kuyt unutra
Na sve ili ništa pa nek' ide sve u pm. Preloše je ovo.
Henderson vani - Craig unutra
Carroll vani - Kuyt unutra
Na sve ili ništa pa nek' ide sve u pm. Preloše je ovo.
YNWA
Kad ne možete Evertona dobiti, to znači da je velika kriza rezultata u pitanju ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ovo rade Heitinga vs Suarez

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vidjet ćeš nakraju kad se zagrlelegenda reala je napisao/la:Šta ovo rade Heitinga vs Suarez![]()

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- the scouser
- Kontakt:
Patetično. Valjda ćemo preokrenuti nekako, neki korner ili glavomet. Uigranom akcijom sigurno nećemo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
@Carlo, je l' ofsajd?
Samo dvije riječi: Jelavić zvijer. Kakva glad za golovima. Bravo za genija Moyesa ali i genija Kennya, za izvanredno postavljanje Hendersona na desnu stranu. Valjda konta da je desni bek i desni vezni isto.

Samo dvije riječi: Jelavić zvijer. Kakva glad za golovima. Bravo za genija Moyesa ali i genija Kennya, za izvanredno postavljanje Hendersona na desnu stranu. Valjda konta da je desni bek i desni vezni isto.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Daglish ima 45minuta da se spasi od prijevremene penzije. 

Nad nama nebo ima da gori!
vole selegenda reala je napisao/la:Šta ovo rade Heitinga vs Suarez![]()
- mighty_reds
- Kontakt:
Možda bi bilo dobro uvesti Maxija umjesto Hendersona. Ne postojimo preko njegove strane nikakvi prodori još je Maxi opasniji po gol Evertona.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Opće poznata stvar.the scouser je napisao/la:Patetično. Valjda ćemo preokrenuti nekako, neki korner ili glavomet. Uigranom akcijom sigurno nećemo.

Dosadna utakmica, da ne bi gola zaspao bih (dodouše nisam se ni naspavao da budem iskren). King je polupao lončiće definitivno. Pa slijep čovjek bi vidio da Henderson ne može adekvatno odgovoriti na zadatke koje imaju krilni igrači, ali jok on tjera neki svoj inat koji će ga na kraju doći glave.
Enrique na klupi? Zašto? Ruku na srce u zadnje vrijeme je očajan, ali ja čim sam vidim Carraghera u timu znao sam da neće na dobro. Agger ne može probiti po lijevoj strani niti uputiti kvalitetan centaršut. A i on se izgriješio u prvom dijelu. Dakle, Enrique -> Carragher. U veznom redu neka promjena je neophodna. Hendersona maknuti sa krila, ubaciti Bellamya, Kuyta ili Maxia.
Ako ništa bar je na terenu Suarez koji me održava budnim.

Zadnja izmjena: reds, dana/u 14 apr 2012, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
Šta reći, ako ovako ostane, Dalglish odlazi.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
gdje su ovi KD-oljupci da nam objasne njegove fantasticne takticke zamisli u ovom mecu ?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Nikad važnu utakmicu nismo dobili normalno, čisto sumnjam da će se i ova završiti ovako normalno. Nadati se da je ovo ista utakmica kao i sa Cardiffom.
Ništa ni Agger nije bolji od Carre, napravio je dva nepotrebna prekršaja iz kojih smo vrlo lahko mogli primiti go ( doduše ovaj drugi je sviran nakon Skrtelovog starta ).
Svi su nakon Ville govorili da je bolje da Agger igra umjesto Enriqea jer smo bolje igrali kada je ta izmjena izvršena, a sada vidimo da je suprotno. Da se ja pitam ne bi mi ni Agger ni Carra igrali, nego Coates i Enirqe.
Carra out - Enriqe in,
Hendo out - Bellamy in.
Ništa ni Agger nije bolji od Carre, napravio je dva nepotrebna prekršaja iz kojih smo vrlo lahko mogli primiti go ( doduše ovaj drugi je sviran nakon Skrtelovog starta ).
Svi su nakon Ville govorili da je bolje da Agger igra umjesto Enriqea jer smo bolje igrali kada je ta izmjena izvršena, a sada vidimo da je suprotno. Da se ja pitam ne bi mi ni Agger ni Carra igrali, nego Coates i Enirqe.
Carra out - Enriqe in,
Hendo out - Bellamy in.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Koji flop tezak 35 miliona.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Andy 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Paraglajder
- Kontakt:
- Paraglajder
- Kontakt:
ovaj komentator na sportklubu je pravo ****
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.