Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
idemo na Wembley 3X u jednoj sezoni
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Prosli smo.. Al na guzove 
Ali idemo po jos jedan trofej

Ali idemo po jos jedan trofej

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- Red Assassin
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Newcastle vama Carrolla i Enriquea, vi njima 40+ miliona funti i Europa League.
Hvala u ime svih simpatizera Newcastlea.
Ja mislim da Liverpool moze platio bi 50 miliona da ne ucestvuje u EL jer to nije bas atraktivno takmicenje za klub nase klase.. Ako vec ne mozemo da izborimo LP bolje da se ne takmicimo u EL..
Andynator. 

Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
Red Assassin je napisao/la:Monolog je napisao/la:Newcastle vama Carrolla i Enriquea, vi njima 40+ miliona funti i Europa League.
Hvala u ime svih simpatizera Newcastlea.
Ja mislim da Liverpool moze platio bi 50 miliona da ne ucestvuje u EL jer to nije bas atraktivno takmicenje za klub nase klase.. Ako vec ne mozemo da izborimo LP bolje da se ne takmicimo u EL..

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ma pravamoj uzor-S.G je napisao/la:Masinerijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()

Otkaz Kingu pod hitno uz par sočnih psovki. Jedva čekam komentare onih što se javljaju samo kada izgubimo

Long live the King

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
zasutite na trenutak i poslusajte pjesmu od andy carrolla Let's all go to Wembley (or Let's all go to be tall, and score many goals
)

Walk on, with hope in your hearts.
Eto nek' je Torres masinerijaQUARESMA 18<<< je napisao/la:glupostnanek je napisao/la:
Al Dzeko je za njeg masinerija sto jest jest![]()

imal ko highlights

Kako pricas @Henderson reklo bi se LFC razvalio Evertona, a ne proso' na guzove. Ako je ovo ta igra koju ti ocekujes od LFC-a onda KD-u svaka cast. Ali s ovakom igrom LFC je samo prosjek ne samo Europskog nego i Engleskog nogometa 

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- the scouser
- Kontakt:
Odlično
Pobjeda na guzove, ali poklonjenom konju se u zube ne gleda.

Pobjeda na guzove, ali poklonjenom konju se u zube ne gleda.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- reds_forever
- Kontakt:
Bellamy, Suarez i Carroll su konacno nesto uradili kako valja. Everton nije mogao napada napravit nakon Carrollovog gola...
Kakva atmosfera na stadionu
Hvala Bogu pa izborismo finale, ovo je jedini nacin da se sezona popravi
Kakva atmosfera na stadionu

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Henry je napisao/la:Koji flop tezak 35 miliona.![]()

Haman sve pogođeno.reds je napisao/la:Biće gusto sutra. Nadam se ovoj postavi: Jones, Glen, Agger, Skrtel, Enrique, Spearing, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez i Carroll. A opet nije isključeno da zaigra i Kuyt umjesto Carrolla. Nadam se pobjedi od 2:1 i prolasku u finale FA kupa.

Moram reći da mi je prije svega neopisivo drago rado Jonesa. Onaj njegov osmijeh na kraju utakmice je sve rekao. Naravno i radi Carrolla. Nadam se da će mu ovaj gol dodatno pomoći. 2 tekme, 2 gola.

Drugo poluvrijeme Liverpool je bio bolji, zasluženo došao do poravanja zahvaljujući poklonu Distina (1 za 1). Onda prelijep centaršut Bellamya (za njega nekarakterističan, obično ide niska, jaka lopta) i fenomenalan pogodak Carrolla. Bilo je tu još par finih šansi za Andya i za Maxia koji je pogodio stativu, ali nisu se najbolje snašli.
Za mene definitivno MOTM je Suarez. Kakva partija u drugom poluvremenu, sa koliko borbe i želje.

Sada opet na Wembley. Nadam da će i ovaj put preko puta stajati ekipa u plavim dresovima.

FK Pjetlovi
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ma đesi ti meni.Henry je napisao/la:Koji flop tezak 35 miliona.![]()

Đesi i ti.bimbrlica je napisao/la:gdje su ovi KD-oljupci da nam objasne njegove fantasticne takticke zamisli u ovom mecu ?

Istina ,ona greška Distina je sve preokrenula ,ali i oni su dali gol iz naše greške.

Kasnije nešto duži post ,sada ne mogu

@narin naravno da je mašinerija ,kakav samo gol glavom ,ono može samo ANDY CARROL.
Reći ću još nešto da se zna:
KING JE ČOVJEK ZA TROFEJE.
You'll never walk alone.
Tebi ocito treba zabraniti ulazak na ovaj forum, covjece pa ubili smo everton, likovi su imali jedan jedini sut i to nakon nase greske. Kad pogledas sta smo sve profulali, moglo je bit 3-0 bez problema.bimbrlica je napisao/la:Kako pricas @Henderson reklo bi se LFC razvalio Evertona, a ne proso' na guzove. Ako je ovo ta igra koju ti ocekujes od LFC-a onda KD-u svaka cast. Ali s ovakom igrom LFC je samo prosjek ne samo Europskog nego i Engleskog nogometa
Walk on, with hope in your hearts.
Svaka vam cast na prolazu,drago mi je zbog Jonesa.
Carroll jeste zabio gol,ali prije toga promasio ono sto bi 99% napadaca pogodilo,Suarez je bio daleko najbolji igrac na terenu po meni..
Carroll jeste zabio gol,ali prije toga promasio ono sto bi 99% napadaca pogodilo,Suarez je bio daleko najbolji igrac na terenu po meni..
- Paraglajder
- Kontakt:
Sjajan osjećaj, počeli smo očajno i mislio sam da nam se sprema katastrofa i brukanje, ipak iskustvo je presudilo sigurno, konačno nas je i sreća pomilovala sa onom greškom Distina. Carroll nije loše odigrao, čak šta više odlično, mislio sam da to nikad neću reći ali dočekao sam i ovo.
Svaka čast momcima (osim Karageru i Hendi) na požrtvovanosti i strpljenju, još jednom smo pokazali da smo velika ekipa za ovakve utakmice...

Svaka čast momcima (osim Karageru i Hendi) na požrtvovanosti i strpljenju, još jednom smo pokazali da smo velika ekipa za ovakve utakmice...
YNWA
Sta se raspravljas sa tim idolom bgt ^^artemis77 je napisao/la:Tebi ocito treba zabraniti ulazak na ovaj forum, covjece pa ubili smo everton, likovi su imali jedan jedini sut i to nakon nase greske. Kad pogledas sta smo sve profulali, moglo je bit 3-0 bez problema.bimbrlica je napisao/la:Kako pricas @Henderson reklo bi se LFC razvalio Evertona, a ne proso' na guzove. Ako je ovo ta igra koju ti ocekujes od LFC-a onda KD-u svaka cast. Ali s ovakom igrom LFC je samo prosjek ne samo Europskog nego i Engleskog nogometa
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Henderson u 2.poluvremenu ono što je odigrao po mom mišljenju je bio jako dobar.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.