Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 14 apr 2012, 15:49

slika

Kakva taktika našeg uvaženog Kinga i onda fenomenalne izmjene: Bellamy asistencija, Maxi stativa. Na kraju smo utakmicu završili sa 3 napadača, evidentno je da je trener shvatio da nema potrebe da se mučimo sa produžecima 8-)
Pojeli smo karamele za desert, slaviti noćas i sutra a onda opet u nove pobjede. Sve dok je King na klupi ne treba se sikirati za trofeje.

VolimLiverpool, hvala brate što me hvališ. Trudio sam se, ali opet nije dovoljno. Popraviću se obećavam. Evo sad vježbam izvođenje auta, pa ću polahko napredovati :)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 14 apr 2012, 15:49

Zaslužena pobjeda. Liverpool odlično ušao u drugo pol. i odlično igrao što se isplatilo na kraju. Da je Caroll bio prisebniji moglo je biti i drugačije, ali i ovako je odlično. Još jedno finale, ako uspiju tu slaviti sezona se može smatrati uspješnom. Znao sam da ćemo ulaskom Bellamya dobiti novu svježinu i brzinu u igri, i odmah se isplatilo i to.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 14 apr 2012, 15:52

artemis77 je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:Kako pricas @Henderson reklo bi se LFC razvalio Evertona, a ne proso' na guzove. Ako je ovo ta igra koju ti ocekujes od LFC-a onda KD-u svaka cast. Ali s ovakom igrom LFC je samo prosjek ne samo Europskog nego i Engleskog nogometa ;)
Tebi ocito treba zabraniti ulazak na ovaj forum, covjece pa ubili smo everton, likovi su imali jedan jedini sut i to nakon nase greske. Kad pogledas sta smo sve profulali, moglo je bit 3-0 bez problema.
Ti si neki pravo zajeban cim mozes da zabranis ljudima ulazak na forum. Smijesna ekipa predvodjena smijesnim trenerom koju samo pojedini clanovi ovog foruma smatraju ozbiljnom ekipom.
@R.A. smijesan si
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 14 apr 2012, 15:58

Bombone su pale i na Wembleyu, treći put ove sezone. 8-)

Strašno loše prvo poluvrijeme, ali drugo odlično.
Jones je bio vrlo dobar, nije baš siguran u sebe, a nije ni mnogo lošiji od Reine.
Odbrana nije bila nešto posebno dobro, Glena skoro pa nisam ni vidio danas, Skrtel solidan, Carragher vrlo loš a Agger isto kao i Glen.
Spearing je odigrao fenomenalan meč, iz svakog meča se vidi zapravo koliko Spearu znači Liverpool u odnosu na neke druge igrače. Gerrard je bio loš, kao i Hendo, za njega ništa novo. :D
Downing još jednom loše.
Napad je bio odličan. :shock:
Suarez MOTM, Carroll vrlo dobar.
Također mislim da je Kenny napravio grešku što nije stavio Bellamya u početnih jedanaest.
PS. Pogodio sam rezultat. 8-)

slika
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 apr 2012, 16:22

e'o malo fotki, nadam se da neće smetat :mrgreen:

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2012, 16:35

LONG LIVE THE KING KENNY!

nema razloga da idete na temu evertona i provocirajte, neka se sami jedu go.vna koja su izasrali...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 14 apr 2012, 16:56

Carlo je napisao/la:LONG LIVE THE KING KENNY!

nema razloga da idete na temu evertona i provocirajte, neka se sami jedu go.vna koja su izasrali...
Cestitke blizu ste i drugog trofeja.Postujem kod tebe sto si uvijek uz trenera a bio poraz ili pobjeda.A ne ovi sto se mijenjaju kako vjetar duva.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 apr 2012, 16:57

Carroll je znači i definitivno probio barijeru. Neka, drago mi je zbog njega, iako sam pomalo skeptičan kada je u pitanju povratak u formu iz Newcastlea. Kako god, L'pool je prošao predzadnju prepreku, ljutog gradskog rivala, na putu ka finalu FA Cupa. Dakle, sada se malo fokusirati na ligu, spasiti šta se spasiti da, a onda sve karte u najstarije fudbalsko/nogometno takmičenje svih vremena. I Everton se također pokazao kao oštar rival, ali kasnije, nakon vodstva, su se pogubili, a Redsi su iskoristili svoje šanse i zasluženo slavili. Sretno in da final. :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 apr 2012, 17:14

Treba biti iskren pa reći da je odnos između Evertona i Liverpoola ove sezone bio ovakav:

slika
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2012, 17:14

tevezito je napisao/la:
Carlo je napisao/la:LONG LIVE THE KING KENNY!

Cestitke blizu ste i drugog trofeja.Postujem kod tebe sto si uvijek uz trenera a bio poraz ili pobjeda.A ne ovi sto se mijenjaju kako vjetar duva.
Hvala kralju. King jeste pravio greške, ali kada bolje pogledaš situaciju nije ni on kriv za sve loše što se dešavalo. Ne može on izbaciti loptu umjesto Carre ili Aggera. Smatram da je odličnu postavku spremio za ovaj meč igrajući sa tri štopera, jedan dio utakmice je igrao 4-4-2, a drugi 3-5-2 sa Johnsonom na krilu tako da je Glen stvarao dobra prostora napadačima. Također, mnogi su mislili da bi Kuyt trebao početi umjesto Andyja, ali sreća pa je King drugačije mislio :)

Andy Carroll: 'It's the best feeling ever'
http://www.espn.co.uk/football/sport/vi ... 46046.html" onclick="window.open(this.href);return false;

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 apr 2012, 17:26

Nema tu puno filozofije!

[youtube][/youtube]

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 14 apr 2012, 17:32

'Ajde fino. Mnogo bolje u drugom dijelu. Prvi gol šupački (mada je realizacija bila iznenađujuće rutinerska, s obzirom kako to inače ide ove sezone), drugi opet prekid. Da je još dočekati neku fino izgrađenu akciju... Al' eto, trud koji Andy pokazuje u posljednje vrijeme mu se napokon vraća. Još uvijek predaleko od onoga što on mora ali je ipak određeni napredak. Prolazak u finale + pobjeda nad gradskim rivalom + Carroll. 8-)

In the end, ako želimo trofej, moramo pokazati puno, puno više.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 apr 2012, 17:41

Posudite nam Carolla za sljedecu sedmicu :mrgreen:

btw. Cestitke na prolazu u finale ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2012, 17:48

Peter McDowall ‏ @Petermcdowall10
Just interviewed Brad Jones, his words moved me to tears. On his late son: "He was on my mind throughout the game. He was my biggest fan."
Linda Pizzuti ‏ @Linda_Pizzuti
Buzzing. Fantastic win, heart pounding still. May 5th, LFC will be back at Wembley again!
Rob Harris ‏ @RobHarris
Liverpool GK Brad Jones: "I might not play in the FA Cup final ... but I'm just proud to be a part of it"

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 14 apr 2012, 18:50

Mozda bi mu Dalglish baš trebao dati šansu da brani u finalu ;)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 apr 2012, 19:13

Luis Suarez : Why I joined Liverpool?
I joined Liverpool to win trophies!

Luis Suarez has revealed that he joined Liverpool for games like their FA Cup semifinal against Everton.
The Uruguay international feels he’s up for the clash with their Merseyside neighbours.
He said: “I left Ajax to fight for trophies at a big club like Liverpool. Back in Uruguay and then in Holland I watched many FA Cup finals. They were always special and now I want to taste the same incredible experience. From the very first day I arrived on Merseyside I noticed the sensational rivalry with Everton. The fans live for our derby matches. Wembley is going to be a very intense occasion. There won’t be too many chances and it could be the side that shows the most patience will reach the final. A game like this is what every professional wants. If I could, I’d give 150 per cent for Liverpool. We want to lift the trophy — it means we must beat Everton. remember the joy and satisfaction of our success with Uruguay in the World Cup. Now I want to celebrate more cup success with two glorious Wembley wins.

Ovaj čovjek nam mnogo znači u ekipi i bez obzira kakav bio, potreban nam je. Drago mi je čuti da neće ići iz kluba, makar ne još jednu sezonu, a sasvim sam siguran da ćemo naredne sezone biti mnogo jači nego ove. On i Carrol su dobar tandem, sve što je potrebno jeste više sreće nego ove sezone u realizaciji te kvalitetno desno krilo da ih pita loptama.
Imam neki osjećaj da je Carrol poslije one utakmice sa Newcastlom bio na izlaznim vratima, ali da će King poslije ove zadnje dvije tekme promjeniti odluku, pa makar naredne sezone bio treći napadač ali neka ga u klubu. U 31 utakmici je bio starter i postigao je 10 golova. Mislim da je on u stanju postići 15 golova po sezoni ( u svim takmičenjima ), dok se od Suareza očekuje barem 20 do 25.
No, današnja utakmica je definitivno pokazala da Kuyt ide na ljeto. Imam taj osjećaj, jer King bi ga ubacio u zadnje tri utakmice da misli drugačije. Mislim da mu je promašeni penal protiv Arsenala bio presudan faktor, tada je sve za njega krenulo down. Za Maxija više nisam siguran, možda ostane još jednu sezonu. Doni je onim crvenim kartonom također svoju budućnost u Liverpoolu doveo u pitanje. Aurelio je odavno prekrižen.
Ova ekipa je mlada i ima potencijala i vlasnici su učinili mnogo na čelu sa trenerom, ali ima još mnogo posla da se uradi kako bi se Liverpool izveo na pravi put. Gledam da je onaj Armero 3. asistent Serie A sa 9 asistencija, pa bi ga trebali dovesti. Ostalo svi znamo, desno krilo, kvalitetan vezni igrač koji zna igrati fudbala, te treći napadač i rezervni golman. Wolves ispada, Blackburn vjerovatno i možda Wigan. Trebali bi krenuti po Henneseya, Hoilleta i Mosesa, možda Dembseya, Armera, te tek poslije toga krenuti ka nekim ekstra igračima koji su dostupni.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 apr 2012, 19:24

Realno da je nekako osvojiti ovaj cup pa fino cistku napraviti i uozbiljit se...Da se dovedu samo provjereni igraci,dosta je engleza u ekipi okrenut se pravi talentima i igracima koji su trazeni i dokazani..Armero bi trebao biti prva meta,pa krenuti fino jedno dobro krilo(mozda Remy,Hoillet,mozda i Kalou posto mu ugovor istice itd...)
Uglavnom samo da se neponovi nesto slicno kao u ovoj sezoni,bez obzira na osvojeni kup,mozda i 2 ova sezona je katastrofalna.Toliko poraza,prosutih bodova,losih igara tone problema.......

Nadam se da ce mo bolje odraditi posao za sledecu sezonu i konkurisati za titulu na pravi nacin...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2012, 19:28

Obzirom da smo ušli u drugo finale ove sezone samim tim imamo šansu da dovedemo kvalitetnije igrače od onih što smo dovodili u prošlosti.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 apr 2012, 19:32

luda utakmica opet, sad se nadam chelseau u finalu. svaka cas i suarezu i carrollu puno smo ih kritikovali al danas su odigrali dosta dobro i downing je manje vise proigrao jos samo da hendo dođe sebi.
opet me nervirao komentator na SK pa ono treba nogama isutati... osuta jelavic 10 metara pored gola njemu je to sjajan potez ko god od nasih bilo kakvu greskicu napravi on ga momentalno ocrni kao da je ubio nekog... a sto je najgore pola raje kod nas levati pa ne koriste svoj mozak nego slusaju sta komentatori pricaju i onda kad uđes na ss.ba ili neki slican forum odma u komentarima procitas pola onog sto je komentator na.srao sa jos par klasicnih bosanskih uvreda koje autori dodaju da zamaskiraju prepisivanje i nemogucnost da sami imaju svoje misljenje...
You are someone else I am still right here

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 apr 2012, 19:32

Evo jedan Hillsborough tribute, prigodan za sutrasnji dan ;) :(

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.