istomajestic24 je napisao/la:Monroe,yebem ti porodicu uzduz i poprijeko. Od 120 koseva Detroita hajvan nije mogao zabiti 15.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
istomajestic24 je napisao/la:Monroe,yebem ti porodicu uzduz i poprijeko. Od 120 koseva Detroita hajvan nije mogao zabiti 15.
Buraz 2-0 je za Touluse pa ti vidinime_tm87 je napisao/la:Ona mi u kladari pogrijesila i stavila kec na touluse... jos jedan dan unaprijed da sam pao2,50 na touluse..
Touluse-Lyon 2-0 28'nime_tm87 je napisao/la:Ona mi u kladari pogrijesila i stavila kec na touluse... jos jedan dan unaprijed da sam pao2,50 na touluse..
j.ebem ti srecu:DCitizen-X je napisao/la:ajmo celzi na naplatu
rekoh ti ja - ne isplati se sekirat i cekat X za 1.8 razlike....vevericabimbereket je napisao/la:j.ebem ti srecu:DCitizen-X je napisao/la:ajmo celzi na naplatu
neka je sa srecom,meni bi x odgovarao,imam jos 2 dobra lista sa pik x i zp1- (proslo).
ukinuli su pola ponuda na svim lajv-ima.arelinho je napisao/la:jojjj ukidose na live da ce biti penal za barcu :S :S
cuna veverici:PCitizen-X je napisao/la:keš je leg'o sucur alahu cuna abdulahu
bori se veverice, budi prava zivurkavevericabimbereket je napisao/la:cuna veverici:PCitizen-X je napisao/la:keš je leg'o sucur alahu cuna abdulahu
dobro ima se nesto zivo,cekat cu nba po 2 para na oba,jbg:D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.