To nije samo jedna utakmica njegove predstave u čitavoj sezoni su mizerne s obzirom koliko je plaćen.Njegova statistika je poražavajuća 10 golova u Primeri i 2 u Ligi prvaka.mandraX je napisao/la:Nisam zadovoljan njegovom igrom VEČERAS...jedna utakmica definitivno nije razlog da napišeš kako je kloc! To samo dovoljno govori o tebi kao osobi koja više godina prati fudbal.Saurman je napisao/la:
Izvini, ti si očito zadovoljan igrom Sancheza.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja sam zadovoljan Sanchezom u ovoj sezoni , istina danas je promasio pobjedu ili minimalno remi , ali sta je tu .
Oduzit ce se on vec u El Clasicu i u revansu protiv Chelsea .
Oduzit ce se on vec u El Clasicu i u revansu protiv Chelsea .
Računajuči da mu je ovo prva sezona u Barci, on je pružio zasad dobre partije.Saurman je napisao/la:To nije samo jedna utakmica njegove predstave u čitavoj sezoni su mizerne s obzirom koliko je plaćen.Njegova statistika je poražavajuća 10 golova u Primeri i 2 u Ligi prvaka.mandraX je napisao/la:Nisam zadovoljan njegovom igrom VEČERAS...jedna utakmica definitivno nije razlog da napišeš kako je kloc! To samo dovoljno govori o tebi kao osobi koja više godina prati fudbal.Saurman je napisao/la:
Izvini, ti si očito zadovoljan igrom Sancheza.
Još je dva mjeseca bio i povrijeđen.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Joj Grcke i Eura...
Barca je večeras fulala, ono što rijetko kad fula i eto još se na to dodalo da prime gol iz jednog šuta koji je upučen prema njihovom golu. A Chelsea jeste dobro pokrivao teren, ali imali ste šansi da zabijete bar jedan i to minimalno jedan gol, jer zaista je bilo dobrih prilika.
A Sanchez je po meni rijetko kad ubjedljiv, iako je znao dobrih utakmica odigrat, bio heroj i onog jednog El clasica...
Messi bio dobar, ali nije on čudotvorac (bar ne uvijek
) pa da uvijek on može presudit, Iniesta solidan, ali večina igrača nije mogla doći do izražaja jer su Chelseajevi igrači sjajno zgusnuli prostor, taktički sjajno bili postavljeni, ali imali kod Barcinih šansi i veliku sreću....Revanš će biti super uzbudljiv....
A Sanchez je po meni rijetko kad ubjedljiv, iako je znao dobrih utakmica odigrat, bio heroj i onog jednog El clasica...
Messi bio dobar, ali nije on čudotvorac (bar ne uvijek

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
bez ikakve provokacije
Zašto je Chelsea pobjedio?
Barcelona odmara sudije za El Clasico!
to se vrti po statusima ove nase napacene zemlje

Zašto je Chelsea pobjedio?
Barcelona odmara sudije za El Clasico!
to se vrti po statusima ove nase napacene zemlje

Thomas Müller - Fußballgott
Ne mozes nikako Alvesa izostavljati iz bilo koje konbinacije, pogotovo kad se igra 3-4-3 gdje je jedan od najvaznijih igraca. Ta formacija iziskuje nenormalno mnogo trcanja, sto je za Piquea sa svojim pivskim stomakom atomska fizika.Furymaker je napisao/la:Cesc , Iniesta , Xavi i Busquets jedino mogu upaliti ako se igra 3-4-3 , a ovakva postava ne ide nikako .
Prvo mislim da je Pep mogao ocekivati bunker Chelsea te je morao staviti 2 krilna igraca uz Messija u napadu , da se to malo rasiri , pa u zadnjih 5-10min utakmice smo bili 10x opasniji nego u ostatku utakmicu .
U revansu ocekivam otvorenu tekmu s 3-4-3 postavom , Pique - Mascherano - Puyol nazad , Busquets , Xavi , Iniesta i Cesc ispred te Alexis , Messi i Pedro u napadu . Eventualno umjesto Cesca staviti Cuencu , Adriana ili Alvesa da bi se lakse branili od kontri .
I da , mislim da sam nekako osjetio odsutnost igraca Barce danas na terenu , dodavali su okolo i petljali , mislim da su bili skoncentrisani na Real , sto je ekipa poput Chelsea uspjela iskoristiti .
Poslije pobjede protiv Realane bi trebalo biti problema sa zabijanjem golova na Camp Nou ekipi Chelsea , iako imaju ogromnog potencijala da odigraju jos 90min cistog bunkera .
Cuenca ide desno Alexis lijevo, Messi i Fabregas u sredini.
@don_burza

Don't hate what you don't understand.
Nakon jednog nesretnog poraza vi mnoge igrace ovdje pljujete ne valja vam niko a kad deru ili sad ako dernu Reala te iste igrace cete zvati Bogovima,i vi sebe nazivate navijacima Barse,serem se ja u vase navijanje ili ako vec hocete u vasu ljubav prema toj istoj ekipi,vidi se da navijate za Barsu otkad je dosao Messi pa niste navikli na poraze pa vam sad niko ne valja,pola vas nije ni pratilo Barsu a da ne kazem volilo prije jedno deset godina kada smo u zadnjem kolu izborili plasman Barse u kvalifikacije lige prvaka.Sada svi navijate za tu Barsu zato sto je najaca,da nam se desi ta sezona kada smo jedva izborili ligu prvaka kada smo jedva pobjedjivali niko od vas ne volio Blaugranu,to je najveca istina.Mnogi od vas vole Barsu zato sto je najbolja,kad to ne budu mogu se zakleti da pola vas ce reci da niste nikada navijali za pomenuti klub,kako god pozdrav svim pravim navijacima Blaugrane kada su uz ovaj klub i kada ne ide i kada ide
VISCA BARSA
VISCA BARSA
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- adriano_leite
- Kontakt:
Svaka cast, pogodio si srz. Vec u subotu ako pobijedimo ako Bog da, bit ce druga prica.Manuel je napisao/la:Nakon jednog nesretnog poraza vi mnoge igrace ovdje pljujete ne valja vam niko a kad deru ili sad ako dernu Reala te iste igrace cete zvati Bogovima,i vi sebe nazivate navijacima Barse,serem se ja u vase navijanje ili ako vec hocete u vasu ljubav prema toj istoj ekipi,vidi se da navijate za Barsu otkad je dosao Messi pa niste navikli na poraze pa vam sad niko ne valja,pola vas nije ni pratilo Barsu a da ne kazem volilo prije jedno deset godina kada smo u zadnjem kolu izborili plasman Barse u kvalifikacije lige prvaka.Sada svi navijate za tu Barsu zato sto je najaca,da nam se desi ta sezona kada smo jedva izborili ligu prvaka kada smo jedva pobjedjivali niko od vas ne volio Blaugranu,to je najveca istina.Mnogi od vas vole Barsu zato sto je najbolja,kad to ne budu mogu se zakleti da pola vas ce reci da niste nikada navijali za pomenuti klub,kako god pozdrav svim pravim navijacima Blaugrane kada su uz ovaj klub i kada ne ide i kada ide
VISCA BARSA
Visca el Barca para siempre!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la:Svaka cast, pogodio si srz. Vec u subotu ako pobijedimo ako Bog da, bit ce druga prica.Manuel je napisao/la:Nakon jednog nesretnog poraza vi mnoge igrace ovdje pljujete ne valja vam niko a kad deru ili sad ako dernu Reala te iste igrace cete zvati Bogovima,i vi sebe nazivate navijacima Barse,serem se ja u vase navijanje ili ako vec hocete u vasu ljubav prema toj istoj ekipi,vidi se da navijate za Barsu otkad je dosao Messi pa niste navikli na poraze pa vam sad niko ne valja,pola vas nije ni pratilo Barsu a da ne kazem volilo prije jedno deset godina kada smo u zadnjem kolu izborili plasman Barse u kvalifikacije lige prvaka.Sada svi navijate za tu Barsu zato sto je najaca,da nam se desi ta sezona kada smo jedva izborili ligu prvaka kada smo jedva pobjedjivali niko od vas ne volio Blaugranu,to je najveca istina.Mnogi od vas vole Barsu zato sto je najbolja,kad to ne budu mogu se zakleti da pola vas ce reci da niste nikada navijali za pomenuti klub,kako god pozdrav svim pravim navijacima Blaugrane kada su uz ovaj klub i kada ne ide i kada ide
VISCA BARSA
Samo usporedi ove veceras price i one poslije tekme sa Realom ako ih zgazimo bit ce ti sve jasno
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa naravno da je tako, zbog toga sam rijetko kada i pisao ovdje, radi takvih. Pa kada smo bili na -10, to su trebale da se vrse totalne promjene, smjene trenera, prodaja igraca, dovodjenje novih itd. itd.Manuel je napisao/la:Samo usporedi ove veceras price i one poslije tekme sa Realom ako ih zgazimo bit ce ti sve jasnoadriano_leite je napisao/la: Svaka cast, pogodio si srz. Vec u subotu ako pobijedimo ako Bog da, bit ce druga prica.
Kada smo prisli na -4, eh onda ponovo imamo u ekipi bogove. Pa cak u toku utakmice kada igramo lose, treba mijenjati ekipu, a onda kada dobijemo tu tekmu, bravo majstori. Zalosno jbg, ali tako je to.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
E da su samo pratili Barsu pocetkom ovog stoljeca sta bi onda samo pricali hehehe,ma to su ti takvi likovi,navijaju za klubove koji tada haraju,cim ih nema nigdje tad niko ne navija za njih,evo sada niko ne navija za Liverpool a kad su osvojili ligu sampiona svi su volili taj klub sad ih niko i ne spominjeadriano_leite je napisao/la:Pa naravno da je tako, zbog toga sam rijetko kada i pisao ovdje, radi takvih. Pa kada smo bili na -10, to su trebale da se vrse totalne promjene, smjene trenera, prodaja igraca, dovodjenje novih itd. itd.Manuel je napisao/la:Samo usporedi ove veceras price i one poslije tekme sa Realom ako ih zgazimo bit ce ti sve jasnoadriano_leite je napisao/la: Svaka cast, pogodio si srz. Vec u subotu ako pobijedimo ako Bog da, bit ce druga prica.
Kada smo prisli na -4, eh onda ponovo imamo u ekipi bogove. Pa cak u toku utakmice kada igramo lose, treba mijenjati ekipu, a onda kada dobijemo tu tekmu, bravo majstori. Zalosno jbg, ali tako je to.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
To su @gloryhunteri drugovi
Uspjeh,velicanje do Boga
Neuspjeh,mijenjanje tima
Takvi vecinom pripadaju uzrasnoj dobi od 10-17 godina

Uspjeh,velicanje do Boga

Takvi vecinom pripadaju uzrasnoj dobi od 10-17 godina

Chelsea F.C.
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Pozdrav.
Dominacija Barce je bila neizbjezna na terenu,ko god malo razumi taktiku fudbala mora shvatiti da ne moze svako igrati kao Barca.
Vec sam pisao da Chelsea mora igrati kontra igru,sto znaci cekati i braniti se,Chelsea da se prilagodio igri Barce to bih bilo demoliranje.Nije vise fudbal sto je nekad bio pa da se igra na ljepotu i ljubav prema tom sportu,sad ima tu mnogo vise faktora.Chelsea je morao igrati defanzivno(ruzno za oko)al' najbitniji faktor fudbala je pobjeda,ima jos jedna utakmica tako da nista jos nije gotovo.
Mislim da nije korektno pisati da je Drogba folirant i padavicar,covjeku je 34.godine,i igra jos u zavidnoj formi,imati postovanje nije nista cudesno nego samo tvoj licni odgoj.
Dominacija Barce je bila neizbjezna na terenu,ko god malo razumi taktiku fudbala mora shvatiti da ne moze svako igrati kao Barca.
Vec sam pisao da Chelsea mora igrati kontra igru,sto znaci cekati i braniti se,Chelsea da se prilagodio igri Barce to bih bilo demoliranje.Nije vise fudbal sto je nekad bio pa da se igra na ljepotu i ljubav prema tom sportu,sad ima tu mnogo vise faktora.Chelsea je morao igrati defanzivno(ruzno za oko)al' najbitniji faktor fudbala je pobjeda,ima jos jedna utakmica tako da nista jos nije gotovo.
Mislim da nije korektno pisati da je Drogba folirant i padavicar,covjeku je 34.godine,i igra jos u zavidnoj formi,imati postovanje nije nista cudesno nego samo tvoj licni odgoj.

Zadnja izmjena: SiggiSmallz, dana/u 19 apr 2012, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma ja se ponosim sto sam volio Barcu i kada je bila losija i sada kada je po mnogima najbolja ekipa. Isti slucaj je sa Cavsima u NBA, navijao za njih prije, navijam i sada kada su dno dna, kada su mnogi prestali za njih da navijaju kada je James otisao. Isti slucaj je i sa Sarajevom, navijao sam za Sarajevo i kada su bili prvi i kada im nije islo.Manuel je napisao/la: E da su samo pratili Barsu pocetkom ovog stoljeca sta bi onda samo pricali hehehe,ma to su ti takvi likovi,navijaju za klubove koji tada haraju,cim ih nema nigdje tad niko ne navija za njih,evo sada niko ne navija za Liverpool a kad su osvojili ligu sampiona svi su volili taj klub sad ih niko i ne spominje
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Iniesta: ''Nismo iskoristili šanse koje smo imali, Chelsea se odlično branio. Sljedeće sedmice ćemo imati priliku na našem stadionu.''
Guardiola: "Ovo je manje-više bila utakmica kakvu smo očekivali. Stvorili smo više šansi nego što smo mislili da ćemo stvoriti, ali nismo na kraju postigli pogodak."
Guardiola: "Razlika u posjedu lopte? Nogomet ne podrazumijeva biti bolji u posjedu lopte, inače bi vjerovatno slavili u svakom meču. Golovi se broje."
Guardiola: "Ovo je manje-više bila utakmica kakvu smo očekivali. Stvorili smo više šansi nego što smo mislili da ćemo stvoriti, ali nismo na kraju postigli pogodak."
Guardiola: "Razlika u posjedu lopte? Nogomet ne podrazumijeva biti bolji u posjedu lopte, inače bi vjerovatno slavili u svakom meču. Golovi se broje."
- adriano_leite
- Kontakt:
Da je Guardiola Mourinho, rekao bi kako nas je sudija ostetio jer nije sviran penal nad Iniestom, ili da je Pedro bezveze dobio zuti jer nije pipnuo covjeka. Da je Iniesta Ronaldo, rekao bi nekom saigracu kako je bio povucen i da je bio penal, a onda neki nas igrac bi to rekao novinarima. Sreca da nisu kao oni, sreca! Visca el Barca!tech je napisao/la:Iniesta: ''Nismo iskoristili šanse koje smo imali, Chelsea se odlično branio. Sljedeće sedmice ćemo imati priliku na našem stadionu.''
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
E to ja postujem brate navijam i za Barsu od 2000-te,nisam gotovo ni jednu tekmu propsutio do sad i onda mi dodje lik koji prati njih dvije godine i pocne soliti pamet a navija za njih zato sto su najaci,veze nema sta prica,takvih je bilo i veceras ali nisam mogao da se svadjam sa njima,vec kad si spomenuo NBA isti je slusaj navijam za Filu od akd je igrao Iverson i navijat cu uvijek za njih a sad mnogi navijaju za Miami zbog Le Brona a prije nisu ni znali da postoji ta ekipa,nema mi nista mrze nego to,navijaj za jednu ekipu nemoj svake godine gledati koja je najaca i na osnovu toga odredjivati koga ces simpatisatiadriano_leite je napisao/la:Ma ja se ponosim sto sam volio Barcu i kada je bila losija i sada kada je po mnogima najbolja ekipa. Isti slucaj je sa Cavsima u NBA, navijao za njih prije, navijam i sada kada su dno dna, kada su mnogi prestali za njih da navijaju kada je James otisao. Isti slucaj je i sa Sarajevom, navijao sam za Sarajevo i kada su bili prvi i kada im nije islo.Manuel je napisao/la: E da su samo pratili Barsu pocetkom ovog stoljeca sta bi onda samo pricali hehehe,ma to su ti takvi likovi,navijaju za klubove koji tada haraju,cim ih nema nigdje tad niko ne navija za njih,evo sada niko ne navija za Liverpool a kad su osvojili ligu sampiona svi su volili taj klub sad ih niko i ne spominje
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Meni se cini da zelis reci da je to sve tacno ili ipak ne ?adriano_leite je napisao/la:Da je Guardiola Mourinho, rekao bi kako nas je sudija ostetio jer nije sviran penal nad Iniestom, ili da je Pedro bezveze dobio zuti jer nije pipnuo covjeka. Da je Iniesta Ronaldo, rekao bi nekom saigracu kako je bio povucen i da je bio penal, a onda neki nas igrac bi to rekao novinarima. Sreca da nisu kao oni, sreca! Visca el Barca!tech je napisao/la:Iniesta: ''Nismo iskoristili šanse koje smo imali, Chelsea se odlično branio. Sljedeće sedmice ćemo imati priliku na našem stadionu.''

Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
Po meni, suđenje je bilo sasvim OK. A tome je doprinijelo i odlicno sportsko i fair play ponašanje igraca oba tima. Što je dosta cudno i neocekivano za ovako bitnu utakmicuadriano_leite je napisao/la:Da je Guardiola Mourinho, rekao bi kako nas je sudija ostetio jer nije sviran penal nad Iniestom, ili da je Pedro bezveze dobio zuti jer nije pipnuo covjeka. Da je Iniesta Ronaldo, rekao bi nekom saigracu kako je bio povucen i da je bio penal, a onda neki nas igrac bi to rekao novinarima. Sreca da nismo oni, sreca! Visca el Barca!tech je napisao/la:Iniesta: ''Nismo iskoristili šanse koje smo imali, Chelsea se odlično branio. Sljedeće sedmice ćemo imati priliku na našem stadionu.''