FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 20 apr 2012, 22:38

zaboljisportuBiH je napisao/la:Moram se i ja malo javiti. Nadam se da neću biti opširan:)
Prvi put se ne slažem sa Amarom vezano za termin tekme (ako je istina ovo što je Ligata pisao). Mislim da je bolji termin u 17h. Amar kaže raja radi, ali subotom raja radi kraće ali sutra ima i škola. Ja ipak mislim da će dosta više raje ostati kući da gleda i uživa u Clasicu i u Želji u isto vrijeme nego da dođe da se smrzava ili kisne na stadionu.
NIje sad bitno ko voli a ko ne voli Želju. Ja ću doći na tekmu ali mene kao zaljubljenika u sport (a takvih nas je puno koji navijamo za Želju) su uskratili da gledam jednu veliku utakmicu tj najveću na svijetu trenutno. E o tome se radi a ne o tome ko voli a ko ne Želju. Ovako raja ima mogućnost da gleda i svog Želju a i najveću tekmu na svijetu a pogotovo se to odnosi na porodične ljude.

P.S. @Boccacio jeli istina to za kamp Bubamare (mislim da si ti napisao) da treba pripasti savezu? Nije mi jasno što ako se pravi kamp u Zenici.
Pisao sam u vezi toga,ali u smislu da je savez,odnosno komitet bio zainteresovana strana.To je bilo u pocetku.Pisao sam to odgovarajuci na temu o tome kako neke mudre glave razmisljaju nebulozno o naklonosti Ivice Osima prema nama.On je objektivno vidio siri interes za repku,i razmisljao je tako,dok je Zeljo imao u cilju da to kupi i da ima svoj trening kamp.Iskreno ne znam dalje sta se s tim desilo i koliko je to vise aktuelno,ali mislim da na kraju tu nema nista za reprezentaciju,da li ce biti za nas ne znam.Znaci htio sam time reci da Ivica Osim i komitet generalno gledaju svoj interes ,znaci interes sportske fudbalske drzave,bez obzira na to da li je taj interes u konfrontaciji sa klubom kojeg voli.To je u sustini bilo to.I to je bilo na pocetku same price o kampu i zaista se desavalo tako.Mi smo bili vrlo zainteresovani,ali onda je uletio Ivica Osim sa komitetom i rekao da su i oni jako zainteresovani da to kupe za repku.Mislim da su oni na kraju odustali,ne znam koliko su i bili ozbiljni u svom naumu,jer da jesu,mi tu sigurno ne bi imali neke sanse.Drzava je uvijek bitnija.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 20 apr 2012, 22:42

slika
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 20 apr 2012, 22:45

Mene je samo strah da nas ne stane, mislim mora stati kad tad. Doći će i do zasičenja, forme i ostalog. Samo da izguramo još para kola i osiguramo titulu, pa nek onda tako bude. Gledam evo Bragu ima niz isto kao i mi, a sada im se smiješi i treči poraz..
Nadati se da ćemo uspjeti izgurati ovo formu i želju ..
Potpis!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 apr 2012, 22:49

Aldinn1 je napisao/la:Mene je samo strah da nas ne stane, mislim mora stati kad tad. Doći će i do zasičenja, forme i ostalog. Samo da izguramo još para kola i osiguramo titulu, pa nek onda tako bude. Gledam evo Bragu ima niz isto kao i mi, a sada im se smiješi i treči poraz..
Ma nema da nas stane ;) sad gledam bas intervju sa benjom colicem i kontam kako svi pricaju isto,usadio im je amar njemacki mentalitet i svi pricaju i razmisljaju kako im se kaze ;)
dok je brke,nema zime za nas 8-)

MEGABASS
Kontakt:

Post Postao/la MEGABASS » 20 apr 2012, 22:53

AnelZ je napisao/la:Neko je ranije pitao kakav je travnjak, mogu reci da nije previse los, jos uvijek se vide one brazde blizu aut-linije kod istoka, a i one kod zapada samo sto mislim da su one van igralista (linije jos nisu nacrtane, pa ne mogu sa sigurnoscu reci). Sve u svemu nije lose, ali naravno da moze mnogo bolje.

Evo 10 slika, pa sami presudite kako izgleda teren i juzna tribina:
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010871.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010872.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010881.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010882.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (juzna tribina)
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010884.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (juzna tribina)
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010891.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010896.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010898.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010900.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (juzna tribina)
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010904.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (ulaz na juznu tribinu)
Bilo bi fino kada bi se par stolica sa sjevera prebacilo na jug :D
TRPAJ LEVATE !
<3 1921

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 20 apr 2012, 22:54

SarajlijaTM je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:Mene je samo strah da nas ne stane, mislim mora stati kad tad. Doći će i do zasičenja, forme i ostalog. Samo da izguramo još para kola i osiguramo titulu, pa nek onda tako bude. Gledam evo Bragu ima niz isto kao i mi, a sada im se smiješi i treči poraz..
Ma nema da nas stane ;) sad gledam bas intervju sa benjom colicem i kontam kako svi pricaju isto,usadio im je amar njemacki mentalitet i svi pricaju i razmisljaju kako im se kaze ;)
Ma znam ja to sve. Ne može tu Amar ništa. Pad forme u svim ekipa je sasvim normalan i ne može se svaka pobjeđivati, evo ti primjer Olimpic.
Sreća je što imamo i nekih kvalitetnih igrača na klupi, pa nas to može izvaditi do titule.
Nadam se da će i Čolić početi igrati od početka..
Momak je pravi igrač baš..
Potpis!

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 20 apr 2012, 23:13

Aldinn1 je napisao/la:
Ma znam ja to sve. Ne može tu Amar ništa. Pad forme u svim ekipa je sasvim normalan i ne može se svaka pobjeđivati, evo ti primjer Olimpic.
Sreća je što imamo i nekih kvalitetnih igrača na klupi, pa nas to može izvaditi do titule.
tvoji me postovi smaraju al stvarno............odrasti
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 apr 2012, 23:14

Ne da imamo PAR kvalitetnih igraca,nego jos jednu kvalitetnu ekipu na klupi haman,nema tu pada forme,tu se moze samo kiks i nepaznja desiti,a ne bi smjela bar.
8-) :mrgreen:

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 20 apr 2012, 23:22

Aldinn1 je napisao/la:
Željo : Olimpic 0 : 0
Zrinjski : Željo 0 : 0
tu je kraj price o padu forme ;)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 20 apr 2012, 23:59

slika
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 21 apr 2012, 00:03

pad forme je dosao i prosao na svu srecu... ali vidjeti kako u tom padu forme, protivnici nisu u stanju da nam daju gola je nesto predivno... dominiramo ovom ligom ko dinamo u hrvatskoj... ;)

treba li jos napomenuti da drzimo skoro sve rekorde lige i bh takmicenja!!! 8-)

kur.cimo se, mozemo!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 apr 2012, 00:31

Dobar ovaj plakat... a vala nema boljeg osječaja, od onoga kad zauzmeš mjesto na tribini i uživaš...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 21 apr 2012, 08:06

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 21 apr 2012, 09:42

Jos jednom komsije sretno zelim vam od srca da ih unistite!!!
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 apr 2012, 09:59

MirzaGunner je napisao/la:Jos jednom komsije sretno zelim vam od srca da ih unistite!!!
Bio bi red da i vi Listicanje pobjedite, olaksate posao i Zelji i vama samima. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 21 apr 2012, 10:00

Veceras dati sve od sebe pa kud puklo da puklo, a nadam se da ce puknuti po AJ golu :mrgreen:
Sretno plavoj mašineriji !

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 21 apr 2012, 10:01

Elegant je napisao/la:
MirzaGunner je napisao/la:Jos jednom komsije sretno zelim vam od srca da ih unistite!!!
Bio bi red da i vi Listicanje pobjedite, olaksate posao i Zelji i vama samima. ;)
aBd ja se nadam da cemo tu uspjeti uraditi sto pa nije ŠB barca.! ;)
Ucinicemo mi to i za vas i za nas komsije nase drage. :P

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 apr 2012, 10:03

kakav je ovo lizing nastao ovdje izmedju zelje i fks,nije prije godinu dana bilo toga? :D

meni prosto neprijatno citati :D :D :D :D
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 21 apr 2012, 10:05

Armageddon2012 je napisao/la:kakav je ovo lizing nastao ovdje izmedju zelje i fks,nije prije godinu dana bilo toga? :D
Sta ces jel vam mozda to krivo :lol:
Isto kao vi i Rudar! ;)
Ako ti je neprijatno lagano odsetas sa teme i lakse tebi, a i nama! :D

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 21 apr 2012, 10:36

MirzaGunner je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
aBd ja se nadam da cemo tu uspjeti uraditi sto pa nije ŠB barca.! ;)
Ucinicemo mi to i za vas i za nas komsije nase drage. :P
Previše si emocija unio upravu je čovjek,nismo mi derpe da nam govoriš drage,ja znam da smo mi vama otac i majka ali nemoj tako emotivno nastupat vi ste naša djeca koju ne simpatišemo puno,al eto danas bi volili da bar remi izvučete potapšali bi vas po kosici koju ste predhodno obojili u bordo. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []