Rafa Nadal za sve njegove fanove
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Rafa Nadal za sve njegove fanove
Pojeo ga Nadal, bravo...
- brzitesanj
- Kontakt:
Koja pobjeda (OCEKIVANO) ali ne ovako ubjedljiva SVAKA CAST... Jednostavno Rafa je nesavladiv u Monte-Carlu od 2005.godine
----
...KRALJ SLJAKE....

----
...KRALJ SLJAKE....
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.

Nadal ce uvezati dvije titule, jer nema ko da mu stane na put na turniru u Barceloni koji pocinje sutra.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
- Kontakt:
ko igra u Barceloni ?retro je napisao/la:
Nadal ce uvezati dvije titule, jer nema ko da mu stane na put na turniru u Barceloni koji pocinje sutra.
Sad pogledao, nisam ni znao da ce igrati Andy.
Murray, Ferrer, Berdych...
Opet to nista ne mijenja, Nadal uzima bez problema.

Murray, Ferrer, Berdych...
Opet to nista ne mijenja, Nadal uzima bez problema.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
- Kontakt:
Jak nas turnir očekuje u Barceloni ali mislim da je pobjednik izvjestan. Rafa majstore, najveći si
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- brzitesanj
- Kontakt:
Rutinska pobjeda Rafe Nadala nad Tipsarevicem 6-2 / 6-2
CESTITKE ZA RAFU
Slijedeci protivnik Verdasco inace 9 nositelj turnira u Barcaloni
CESTITKE ZA RAFU

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
-
- Kontakt:
To će biti još jedna rutinska pobjedabrzitesanj je napisao/la:Rutinska pobjeda Rafe Nadala nad Tipsarevicem 6-2 / 6-2
CESTITKE ZA RAFU![]()
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- MirzaGunner
- Kontakt:
Rafa ce to da samelje.SirAlexFerguson je napisao/la:To će biti još jedna rutinska pobjedabrzitesanj je napisao/la:Rutinska pobjeda Rafe Nadala nad Tipsarevicem 6-2 / 6-2
CESTITKE ZA RAFU![]()

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
-
- Kontakt:
Očekivano mljevenje Verdasca, sutra finale protiv Ferrera, sve osim drugog naslova u tjedan dana bilo bi iznenađenje
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
Nova titula za Kralja, samo gazi
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Sjajan su meč odigrali Ferrer i Nadal, odavno nisam gledao bolji. Drago mi je što je Ferrer bio na nivou, tako da je izvlačio maksimum od Rafe, a kada se to desi - dobar tenis je zagarantovan. Imao je Ferrer svoju šansu, ali onaj promašaj kod servisa za set ga je debelo koštao. Dobro, i Rafa je odlično odreagovao, ali Ferrer je ono morao zabiti.
Na 9:03.
[youtube][/youtube]
Na 9:03.
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kada je Federer dominirao na tvrdoj podlozi prognozirao sam prekid te dominacije i to se desilo, Rafa je te godine osvojio sve i poceo je on da dominira. Prosle godine sam prognozirao da ce Novak dominirati i opet se to desilo. Ove godine prognoziram Rafinu dominaciju. Znaci, neovisno od podloge na kraju sezone imace bolji skor od Novaka. Nadam se da ce mu to biti dovoljno za povratak na 1.mjesto. Volim ga samo jer je uporan k'o bik i bez obzira na svu stecenu slavu jos uvijek je gladan uspjeha.
Mi nikada odustati necemo...
-
- Kontakt:
Naravno da će biti dovoljno za 1.mjesto10.Skoro je napisao/la:Kada je Federer dominirao na tvrdoj podlozi prognozirao sam prekid te dominacije i to se desilo, Rafa je te godine osvojio sve i poceo je on da dominira. Prosle godine sam prognozirao da ce Novak dominirati i opet se to desilo. Ove godine prognoziram Rafinu dominaciju. Znaci, neovisno od podloge na kraju sezone imace bolji skor od Novaka. Nadam se da ce mu to biti dovoljno za povratak na 1.mjesto. Volim ga samo jer je uporan k'o bik i bez obzira na svu stecenu slavu jos uvijek je gladan uspjeha.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
Znate i sami kolki sam fan Rafe Nadala ali tesko da ce se vratiti na prvo mjesto ove sezone.Ova sezona mi vise smrdi na povratak Rogera na br1, Novak pada na br 3 a Rafa ostaje na br2.Ako se tako desi sumnjam da bi duze trajalo i mislim da bi se onda pocetkom sljedece sezone Rafa mogao vratiti na br1.SirAlexFerguson je napisao/la:Naravno da će biti dovoljno za 1.mjesto10.Skoro je napisao/la:Kada je Federer dominirao na tvrdoj podlozi prognozirao sam prekid te dominacije i to se desilo, Rafa je te godine osvojio sve i poceo je on da dominira. Prosle godine sam prognozirao da ce Novak dominirati i opet se to desilo. Ove godine prognoziram Rafinu dominaciju. Znaci, neovisno od podloge na kraju sezone imace bolji skor od Novaka. Nadam se da ce mu to biti dovoljno za povratak na 1.mjesto. Volim ga samo jer je uporan k'o bik i bez obzira na svu stecenu slavu jos uvijek je gladan uspjeha.
Kljuc Nadalove sezone ce biti RG koji mora osvojiti sto radi odbrane bodova sto radi samopouzdanja i izostanak povreda da bi mogao najspremniji docekati Wimbledon i OI u London.
edit:
Jedno pitanje.
Ako jedne godine osvojis jedan GS a sljedece izgubis u finalu koliko bodova gubis ?
-
- Kontakt:
Ako Rafa osvoji sljedeća 2 Masters turnira prije Roland Garrosa biti će u plusu 1000 bodova, a ako u finalu oba puta porazi Novaka ovaj će biti u minusu 1000 bodova i to je smanjenje za 2000 bodova. Vjerujem u povratak na vrh tako oko US Opena
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
A kolike su mu šanse da osvoji oba mastersa i Roland Garos ? I kad je mladji bio i kad mu ni Novak ni Roger nisu mogli nista na sljaci rjetko je uvezivo ta 3 turnira zaredom...SirAlexFerguson je napisao/la:Ako Rafa osvoji sljedeća 2 Masters turnira prije Roland Garrosa biti će u plusu 1000 bodova, a ako u finalu oba puta porazi Novaka ovaj će biti u minusu 1000 bodova i to je smanjenje za 2000 bodova. Vjerujem u povratak na vrh tako oko US Opena
Ja mislim da igrac osvaja/gubi samo razliku u odnosu na proslu godinu. Npr. Novak ako izgubi finale Madrida koji je osvojio prosle godine gubi razliku izmedju 1000 bodova i onoliko bodova koliko se dobije za ulazak u finale (lupam npr.800 je finale, u tom slucaju gubi 200), a Nadal dobija istu tu razliku jer je bas on igrao finale. Nisam siguran ali mislim da je tako.SirAlexFerguson je napisao/la:Ako Rafa osvoji sljedeća 2 Masters turnira prije Roland Garrosa biti će u plusu 1000 bodova, a ako u finalu oba puta porazi Novaka ovaj će biti u minusu 1000 bodova i to je smanjenje za 2000 bodova. Vjerujem u povratak na vrh tako oko US Opena
Mi nikada odustati necemo...
-
- Kontakt:
Šteta zbog poraza jučer od Verdasca, evo i Novak je ispao tako da se bodovna razlika opet malo smanjila ali izgleda da Rafa pada na 3.mjesto
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
Pada ukoliko Roger osvoji, ali to onda vraca osvajanjem Rima (H)SirAlexFerguson je napisao/la:Šteta zbog poraza jučer od Verdasca, evo i Novak je ispao tako da se bodovna razlika opet malo smanjila ali izgleda da Rafa pada na 3.mjesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.