Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool iz godine u godinu sve losiji i losiji, krenuli su putem kao i Nottingham Forest.
Trebace dosta vremena i sredstava da se vrate medju 5-6 ekipa,a postavlja se pitanje sta da se radi sa flopovima koji su dovedeni u zadnje dvije godine i gdje da se nadju sredstva za nove igrace?
Trebace dosta vremena i sredstava da se vrate medju 5-6 ekipa,a postavlja se pitanje sta da se radi sa flopovima koji su dovedeni u zadnje dvije godine i gdje da se nadju sredstva za nove igrace?
- vedofeelgood
- Kontakt:
De mi recite koliko imate pogodjenih stativa i prečki ove sezone ? 25 minimalno 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- Liverpool8
- Kontakt:
Nema Gerrarda danas, efikasno i ucinkovito. 

- King Kenny
- Kontakt:
Upravu je ovaj Saurman,jos da nije bilo onih neocekivanih pobjeda na strani protiv Arsenala i Chelsea sad bi bili maltene u zoni ispadanja
.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
govorio je komentator o tome...30vedofeelgood je napisao/la:De mi recite koliko imate pogodjenih stativa i prečki ove sezone ? 25 minimalno

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
igman je napisao/la:Liverpool iz godine u godinu sve losiji i losiji, krenuli su putem kao i Nottingham Forest.

Pojeli wba, kao i vecinu ekipa(mozda 6-7 tekmi u cijeloj sezoni da nisu nadigrali protivnike) samo nek' fulaju ove prilike naplati se to sve sljedece sezone . A do tad cemo se morat zadovoljit duplom krunom

- the scouser
- Kontakt:
Stigao nas WBA na bod razlike. Way to go. Mislim da su potrebne dodatne promjene u stručnom štabu, ne znam ko vodi treninge šuteva, i napadačke treninge uopšteno, ali očigledno ne radi dobar posao. Promašene šanse i stative nisu samo rezultat nedostatka sreće, već i slabog psihološkog stanja među igračima, i vjerovatno nekvalitetnih gore navedenih treninga.
Inače, ove utakmice smo ponudili više maštovitosti i rješenja u napadu nego prije (kao da je bilo teško), ali to još uvijek ne donosi rezultate.
Inače, ove utakmice smo ponudili više maštovitosti i rješenja u napadu nego prije (kao da je bilo teško), ali to još uvijek ne donosi rezultate.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Govorili ste kako Jelavić nebi bio ništa bolji od Kerola..daleko najveći promašaj ovog pdf-a^^
Iduce sezone osvajamo 4 trofeja.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- peppo_owen
- Kontakt:
E jbm ti vaku srecu,haman ovi nasi "gursuzi" se ne kupaju nikako
Dobro smo igrali,lijepo za gledati,lopta je morala makar 2x prijeci gol crtu.I tako to u fudbalu biva,guzis nekog cijeli mec,silujes i onda iz nicega primis gol.Vidim neki se nerviraju pravo,relax ljudi bice bolje.Pa vi kao da od juce pratite LFC,vako je vazda bilo,samo u zadnje vrijeme ove stvari se cesce dogadjaju .
Hendo se polako oslobadja,dobro je odigrao,nekako mi najvise drago zbog njega.
Bellamy bolje da nije ni ulazio,dzaba kopacke derao,nista uradio nije.
I ostali su odigrali dobro,al nece pa nece.
Nemoj te se nervirati,cuvajte to za finale FA cupa.
YNWA

Hendo se polako oslobadja,dobro je odigrao,nekako mi najvise drago zbog njega.
Bellamy bolje da nije ni ulazio,dzaba kopacke derao,nista uradio nije.
I ostali su odigrali dobro,al nece pa nece.
Nemoj te se nervirati,cuvajte to za finale FA cupa.
YNWA
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
hajd da je nama sve u zivotu super pa da mi samo liverpool pravi problemereds_forever je napisao/la:a ne znam koji me djavo natjera da gledam ovo, samo mi pokvari raspolozenje...

nek im je na dusu svima i dalglishu i igracima svaki moj zivac koji sam izgubio na njih.
dok konkretni krivci ne budu poceli da placaju za svoje greske kod nas ce uvijek biti ovako. pa ovaj reina brani grozno vec dvije godine i danas sam prije utakmice govorio da bi volio da jos malo odmori, hajd sto on ne zna za to mu nista ne bi prigovorio nego sto nece i sto ga boli neka stvar hoce li primiti 1 ili 5 golova. glen je jedan od onih precijenjenih i preplacenih igraca koji urade tu i tamo par stvari za koje nisu zaduzeni u timu pa im ljudi oprastaju sve greske... ja da sam trener onakav igrac kao on nikad ne bi zaigrao posebno ne u odbrani.
nije nam liga bitna uopste i umjesto da se da sansa mladim igracima kod nas igraju dede neke i fol se trudimo dobiti utakmicu igrajuci u skoro najjacem sastavu pa se fino obrukamo opet.
mrzim kad igramo nedeljom jer nemam pametnijeg posla nego da se nerviram zbog liverpoola.
You are someone else I am still right here
hahahhaha pa jel stid ovog kenija vise neka dande ostavku majmuj rumeni

Ljudi moji sta vam je. Glen jeste pogrijesio, ali je daleko od toga da ga vi kritikujete. Jedan je od najboljih desnih bekova u ligi. Okrenuh slucajno na City i vidim oni 17 suteva 2 gola, a mi minimalno 28 suteva uz precku i stativu i 0 golova. Ko je krivac ? Igraci, trener, sudije, vlasnici, komentator, sluzba za odrzavanje trave, kolicina vode iz prskalica koja zalije teren ili sam Bog jer nam nije dao da 30 pogodjenih okvira gola ne udje u gol ?... Cinjenica je da nam je tim cisti prosjek i da nam je ovo 7.-8. mjesto dio tabele gdje i pripadamo sa ovim timom.
Nad nama nebo ima da gori!
- Liverpool8
- Kontakt:
Gerrard, apparently.Rolex312 je napisao/la:Ljudi moji sta vam je. Glen jeste pogrijesio, ali je daleko od toga da ga vi kritikujete. Jedan je od najboljih desnih bekova u ligi. Okrenuh slucajno na City i vidim oni 17 suteva 2 gola, a mi minimalno 28 suteva uz precku i stativu i 0 golova. Ko je krivac ? Igraci, trener, sudije, vlasnici, komentator, sluzba za odrzavanje trave, kolicina vode iz prskalica koja zalije teren ili sam Bog jer nam nije dao da 30 pogodjenih okvira gola ne udje u gol ?... Cinjenica je da nam je tim cisti prosjek i da nam je ovo 7.-8. mjesto dio tabele gdje i pripadamo sa ovim timom.
Loša politika kluba i onda ti se desi da već treću sezonu ostaneš bez Lige prvaka što je ogroman gubitak za klub.fanatic je napisao/la:igman je napisao/la:Liverpool iz godine u godinu sve losiji i losiji, krenuli su putem kao i Nottingham Forest.
Trebace dosta vremena i sredstava da se vrate medju 5-6 ekipa,a postavlja se pitanje sta da se radi sa flopovima koji su dovedeni u zadnje dvije godine i gdje da se nadju sredstva za nove igrace?![]()
![]()
Pojeli wba, kao i vecinu ekipa(mozda 6-7 tekmi u cijeloj sezoni da nisu nadigrali protivnike) samo nek' fulaju ove prilike naplati se to sve sljedece sezone . A do tad cemo se morat zadovoljit duplom krunom
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Liverpool8 falile su nam Gerardove asistencije? 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
normala treba ga otjerati odma on sve kociLiverpool8 je napisao/la:Gerrard, apparently.Rolex312 je napisao/la:Ljudi moji sta vam je. Glen jeste pogrijesio, ali je daleko od toga da ga vi kritikujete. Jedan je od najboljih desnih bekova u ligi. Okrenuh slucajno na City i vidim oni 17 suteva 2 gola, a mi minimalno 28 suteva uz precku i stativu i 0 golova. Ko je krivac ? Igraci, trener, sudije, vlasnici, komentator, sluzba za odrzavanje trave, kolicina vode iz prskalica koja zalije teren ili sam Bog jer nam nije dao da 30 pogodjenih okvira gola ne udje u gol ?... Cinjenica je da nam je tim cisti prosjek i da nam je ovo 7.-8. mjesto dio tabele gdje i pripadamo sa ovim timom.

ma nije vise ni vazno ko je kriv, svi su krivi...ja stvarno mislim da nam glen vise ne treba jer imamo kellya, flanagana i mclaughlina koji je veliki talent.
You are someone else I am still right here
- Liverpool8
- Kontakt:
Rekoh vec ranije, efikasno i ucinkovito danas.Henderson je napisao/la:Liverpool8 falile su nam Gerardove asistencije?

Pa to ti kažem, nije bilo njegovih asistencija i golova da bi bilo efikasno.Liverpool8 je napisao/la:Rekoh vec ranije, efikasno i ucinkovito danas.Henderson je napisao/la:Liverpool8 falile su nam Gerardove asistencije?

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- Liverpool8
- Kontakt:
I to sto kazes fera. Samo ne znam zasto Dalglish ne daje sansu tim mladim momcima. Odavno smo u prvenstvu propali, koja je svrha sa Kuytom i Maxijem u prvoj postavi? Ovo sto gledamo sada je ponizavajuce.fera je napisao/la: normala treba ga otjerati odma on sve koci![]()
ma nije vise ni vazno ko je kriv, svi su krivi...ja stvarno mislim da nam glen vise ne treba jer imamo kellya, flanagana i mclaughlina koji je veliki talent.
Zadnjih par kola bi stvarno trebali probati sa njima, taman bi mogli videti ko je vec za prvu postavu. Ocekivao sam Sterlinga danas, ali njega ni na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.