To mu nije ni imeZenichanin je napisao/la:Puno srece danas i da prodete u finale!
Robbery pokazi kristini (koliko ga mrzim necu ni ime da mu pisem velikim slovom) kako se igra fudbal
![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- KapioFootball
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
HALA MADRID!!!
- brzitesanj
- Kontakt:
Nikad se nisam ovako osjecao ne bar pred meceve Bayerna imam neki osjecaj cudan neopisiv...
SPORO PROLAZE SATI,MINUTI,SEKUNDE...

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- anonymousHD
- Kontakt:
Baš sporo prolaze, probudio sam se kontam 15h, ali ono 12... Aaaaa, nikad početi. Ono želim da gledam baš pravi Clash of the Titans, pa ko god prođe, samo neka bude dobra utakmica. Sretno vam!brzitesanj je napisao/la:Nikad se nisam ovako osjecao ne bar pred meceve Bayerna imam neki osjecaj cudan neopisiv...
- bavaraccccc
- Kontakt:
Nikako docekati 20:45,toliko je emocija u ovoj tekmi da se to ne moze opisati,Bilal je izuzetno motivisan,nadam se da ce i Arjen veceras konacno zasjati,odavno cekamo jednu njegovu brilijantnu partiju i "zavijusu" u protivnicku mrezu
Ne treba da budu optereceni sa zutima svi koji ga imaju u Bayi j.ebo kalkulisanje ovo je polufinale LP idemo noge lomiti i sebi i njima,samo da se dode do finala pa cemo onda vidjeti kako sta,krucijalno je veceras izdrzati prvi nalet Reala,onda stabilizirati igru i traziti Bilala i Arjena,jel zna neko pocinje li Ivica ili Mario??
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Sa jednim bliskim prijateljem (nažalost vatrenim navijačem Jedinstva iz Mančestera) koji je ubijeđen u glat prolaz Reala, kladio sam se na prolaz Bayerna, a ulog je profilna slika na fb mjesec dana .
Ta pobjeda imala bi, da kažem, snažnu simboličku vrijednost za mene, i rado bih mu zagorčao život i ogadio fb odgovarajućim fotografijama. Već imam pripremljene dvije, jednu Riberijevu, i onu na kojoj se Mancini blaženo smiješi nakon rezultata znamo već kojeg
. (Dogovorili smo se da može više fotki u toku mjesec dana, da se mijenjaju).
Dok traje nervoza i brojimo minute do utakmice, ako ste već besposleni, dajte molim vas predložite mi par fotki kojima ću mu ogaditi život i fudbal. Hvala!
Ta pobjeda imala bi, da kažem, snažnu simboličku vrijednost za mene, i rado bih mu zagorčao život i ogadio fb odgovarajućim fotografijama. Već imam pripremljene dvije, jednu Riberijevu, i onu na kojoj se Mancini blaženo smiješi nakon rezultata znamo već kojeg
Dok traje nervoza i brojimo minute do utakmice, ako ste već besposleni, dajte molim vas predložite mi par fotki kojima ću mu ogaditi život i fudbal. Hvala!
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nemate razloga za brigu moji dragi Bavarci, Bayern osvaja Ligu Prvaka to je jasno k'o dan.Eh sada veceras imamo priliku uzivati u jos jednoj fantasticnoj utakmici to zaista vrijedi cekati.
@ Bavarac
Gomez ce igrati.
@ Bavarac
Gomez ce igrati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- bavaraccccc
- Kontakt:
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... to_cl_news" onclick="window.open(this.href);return false;
dobar tekst o Juppu!
dobar tekst o Juppu!
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Uz vas smo večeras
Evo podrške i od naših igrača
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno!

Evo podrške i od naših igrača
Sretno!

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Rekoh ja da je Semir bvb dobar i pošten navijač. Hvala!Semir bvb je napisao/la:Uz vas smo večeras![]()
Evo podrške i od naših igrača![]()
Sretno!
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
Hebote mene od jutro pravo spucala nervoza.
Moram se kontrolisati da ne budu na kraju trajne posljedice.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Vidim svi pisete, pa moram i ja
AAAAAAAAAAAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Pa onda veceras, nakon pobjede (prolaza):
[youtube][/youtube]

AAAAAAAAAAAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Pa onda veceras, nakon pobjede (prolaza):
[youtube][/youtube]
Kako se podcijenjuje Jednog Bayerna, pa to je strasno, a tu smo i najjaci!
Inace citam izjavu Murinja kako Real zasluzuje finale, a posto nije vjerovati medijima necu nista ni komentarisati, samo ne mozemo ni naslutiti sta ce nocas gad sve ispljunuti ukoliko...
Ovaj rekordmeister ima nik kakav je u potpisu imao jedan od moderatora, i halo nasao se pravdati kao nije to, halo eto ne znamo te.

Ps:a ja cu se i dalje nastaviti pretvarati kao da sam stvarno otisao put Rusije.
Inace citam izjavu Murinja kako Real zasluzuje finale, a posto nije vjerovati medijima necu nista ni komentarisati, samo ne mozemo ni naslutiti sta ce nocas gad sve ispljunuti ukoliko...
Ovaj rekordmeister ima nik kakav je u potpisu imao jedan od moderatora, i halo nasao se pravdati kao nije to, halo eto ne znamo te.
Ps:a ja cu se i dalje nastaviti pretvarati kao da sam stvarno otisao put Rusije.
jedva cekam da i to vidimBundesliga je napisao/la:Nemate razloga za brigu moji dragi Bavarci, Bayern osvaja Ligu Prvaka to je jasno k'o dan.Eh sada veceras imamo priliku uzivati u jos jednoj fantasticnoj utakmici to zaista vrijedi cekati.
@ Bavarac
Gomez ce igrati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
jao, jesam vas zarazio sa onim aaaaajjjjmmmmooooooooooooo
majku mu, bas je zarazno.
strah me je vecerasnje utakmice kao nijedne do sada, ali ne zbog realovog igrackog kadra.
strah me je murinja i hejnkesa. prvog zato sto je trenutno najbolji trener koji lahko moze naci formulu za prolaz protiv svakog kluba na svijetu, a drugog zato sto je flop. da, covjek je jednostavno flop.
i dragi Bog zna da je bayern trenutno jaci od reala koji se u minhenu nije mogao sastavit´ s loptom i koji je trebao biti raskovan. morali smo pobijediti sa 2 gola razlike i onda rahat na revans, ali
dakle, ako bi veceras ispali, necu da cujem nijednu ruznu na racun igraca inace cu da vas bijem na gomile ko cigo famiiiiiiliju
sad loma pozitive
na ovom sugavom dunjaluku nema tima kojem bayern ne bi mogao zabiti barem jedan golcic.
osim toga, igraci reala nece moci pratiti visoki tempo jer su prije par dana odigrali tesku i pretesku tekmu protiv barce. zavisno od rezultata, najkasnije od 70. min. nas dragi bayo ce ih nabiti u njihov kazneni.
dakle, moglo bi biti kao protiv jedinstva iz mancestera koje smo gotovo citavo drugo pv zakucali u njihov kazneni.
majku mu, nervozan sam ko nikad, al nek to bude na hajr.
sretno nam i
aaaaaaaaaaaaaajjjjjmmmmmmooooooooooooooooooooooooooooooooo
bbbaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooooooo
i bez ovog teksta sam znao da se radi o flopini najveceg kalibra.bavaraccccc je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... to_cl_news
dobar tekst o Juppu!
strah me je vecerasnje utakmice kao nijedne do sada, ali ne zbog realovog igrackog kadra.
strah me je murinja i hejnkesa. prvog zato sto je trenutno najbolji trener koji lahko moze naci formulu za prolaz protiv svakog kluba na svijetu, a drugog zato sto je flop. da, covjek je jednostavno flop.
i dragi Bog zna da je bayern trenutno jaci od reala koji se u minhenu nije mogao sastavit´ s loptom i koji je trebao biti raskovan. morali smo pobijediti sa 2 gola razlike i onda rahat na revans, ali
dakle, ako bi veceras ispali, necu da cujem nijednu ruznu na racun igraca inace cu da vas bijem na gomile ko cigo famiiiiiiliju
sad loma pozitive
na ovom sugavom dunjaluku nema tima kojem bayern ne bi mogao zabiti barem jedan golcic.
osim toga, igraci reala nece moci pratiti visoki tempo jer su prije par dana odigrali tesku i pretesku tekmu protiv barce. zavisno od rezultata, najkasnije od 70. min. nas dragi bayo ce ih nabiti u njihov kazneni.
dakle, moglo bi biti kao protiv jedinstva iz mancestera koje smo gotovo citavo drugo pv zakucali u njihov kazneni.
majku mu, nervozan sam ko nikad, al nek to bude na hajr.
sretno nam i
aaaaaaaaaaaaaajjjjjmmmmmmooooooooooooooooooooooooooooooooo
bbbaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooooooo
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
A jeste nas raskovali vala nemam riječi.secer je napisao/la: i dragi Bog zna da je bayern trenutno jaci od reala koji se u minhenu nije mogao sastavit´ s loptom i koji je trebao biti raskovan. morali smo pobijediti sa 2 gola razlike i onda rahat na revans, ali![]()
Večeras idemo srušiti snove onom lipicaneru Mourinhu.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
dobro, jesu li ucinili da vas dragi rona izgleda grdje nego mesi protiv celzija?SPY je napisao/la:A jeste nas raskovali vala nemam riječi.
karim nevidljiv, di marijica takodje. bayern je dominirao terenom kako je htio.
ps.
znas li ti cika saliha, poznatijeg po nadimku sale?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Karim imao prvi priliku na utakmici, odbranio mu golman. Niste vi bili dobri koliko smo mi loši bili. Između ostalog, vi ste svakako morali napast na vašem stadionu. Ako je ono sve što možete, onda..secer je napisao/la:dobro, jesu li ucinili da vas dragi rona izgleda grdje nego mesi protiv celzija?SPY je napisao/la:A jeste nas raskovali vala nemam riječi.
karim nevidljiv, di marijica takodje. bayern je dominirao terenom kako je htio.
ps.
znas li ti cika saliha, poznatijeg po nadimku sale?
Di Maria tek zaigrao poslije povrede, nije ni cudo sto je malo zašteko. Nadoknadit će na ESB.
Zadnja izmjena: SPY, dana/u 25 apr 2012, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Real Madrid je bio malo bolji.........SPY je napisao/la:A jeste nas raskovali vala nemam riječi.secer je napisao/la: i dragi Bog zna da je bayern trenutno jaci od reala koji se u minhenu nije mogao sastavit´ s loptom i koji je trebao biti raskovan. morali smo pobijediti sa 2 gola razlike i onda rahat na revans, ali![]()

u kartonima naravno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.