LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Izgleda da ce veceras u posljednjoj utakmici Kingsa u Sacramentu biti kako sam ocekivao. Brwon ce odmarati vecinu igraca - tacnije Bynuma, Gasola, Barnesa i Sessionsa - i jedini koji ce igrati je Bryant. Veceras ocekujem dosta ubjedljiv poraz jer ce biti one man show i ukoliko do kraja trece cetvrtine ne bude blizu brojke od 37 koseva onda ga treba izvuci iz igre - jer ima nesto vaznije od titule najbolje strijelca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Veceras Kobe sam rjesava Kingse
Kvota 2,50 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Super jos samo ostaje da se vidi ko ce nam biti protivnik. Nadam se da ce biti termin od 21.30 h pa da gledamo utakmicu u sto vecem broju, a @neno#4 ti u zoru nadji neku drugu zanimaciju.The Lakers will open their playoff campaign at home this SUNDAY.

Ono cega sam se bojao a to je da ce utakmica da bude u nedjeljuamerosm je napisao/la:Super jos samo ostaje da se vidi ko ce nam biti protivnik. Nadam se da ce biti termin od 21.30 h pa da gledamo utakmicu u sto vecem broju, a @neno#4 ti u zoru nadji neku drugu zanimaciju.The Lakers will open their playoff campaign at home this SUNDAY.![]()

I ispunilo se. Prvu fulam znaci. Necu biti do srijede kuci nikako.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Izgleda da Kobe ipak preskače večerešnju utakmicu. Rekao je da ga titula najboljeg strijelca ne interesuje, nego samo ona "prava" titula.Edin TM87 je napisao/la:Veceras Kobe sam rjesava KingseKvota 2,50

" onclick="window.open(this.href);return false;
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
@ neno#4
hebiga zao mi je sto neces biti u mogucnosti da gledas utakmicu, ali nadam se kada se vratis da cemo u seriji vec imati prednost od 2-0 - ja mislim drugu igramo sa Utorka na Srijedu.
Odlicno je sto i Bryant nece igrati, jer nek se lijepo svi pripreme za PO, ovom utakmicom nista ne mozemo dobiti, a nek se Kingsi pobjedom oproste od svojih navijaca u Sacramentu.
hebiga zao mi je sto neces biti u mogucnosti da gledas utakmicu, ali nadam se kada se vratis da cemo u seriji vec imati prednost od 2-0 - ja mislim drugu igramo sa Utorka na Srijedu.
Odlicno je sto i Bryant nece igrati, jer nek se lijepo svi pripreme za PO, ovom utakmicom nista ne mozemo dobiti, a nek se Kingsi pobjedom oproste od svojih navijaca u Sacramentu.
Ma možda će i Kingsi kalkulisati sa porazom, kako bi dobili što bolju situaciju pred draft.amerosm je napisao/la:... a nek se Kingsi pobjedom oproste od svojih navijaca u Sacramentu.
Mislim da bih trebao u kasnim satima u utorak navece da se vratim, ako uspijem gledat cu ja to, bez obzira na umoramerosm je napisao/la:@ neno#4

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Mislim da ce igrati na pobjedu jer se sigurno zele dostojanstveno oprostiti od Sacramenta i navijaca. Evo malo prije je izasao nas zvanici sastav i Sessions ce igratijose je napisao/la:Ma možda će i Kingsi kalkulisati sa porazom, kako bi dobili što bolju situaciju pred draft.amerosm je napisao/la:... a nek se Kingsi pobjedom oproste od svojih navijaca u Sacramentu.

Ko ga Vi prizeljkujete u prvom krugu doigravanja ?
@ neno#4
jedna utakmica nce biti problem, a i sam znas da nam vise ovaj Nedeljni termin odgovara i da smo svi na okupu i cak @adnan24

- Kobe Bryant
- Kontakt:
'vako posto me nece biti do iduce nedelje , propustit cu 3 sigurno tekme
, ako sta uhvatim na wireless ali tesko mozda po danu uhvatim highlits i statistiku, ali zato vi koji ce te pratiti pisite da vas citam na mobitel wireless
prognoza : lakers in 6

prognoza : lakers in 6

Raspored 1. kola:
Game 1 – Sun April 29 Denver at L.A. Lakers 12:30PM ABC
Game 2 – Tue May 1 Denver at L.A. Lakers 7:30PM FS West/TNT
Game 3 – Fri May 4 L.A. Lakers at Denver 7:30PM KCAL/ESPN
Game 4 – Sun May 6 L.A. Lakers at Denver 6:30PM KCAL/TNT
Game 5 * Tue May 8 Denver at L.A. Lakers TBD FS West/TBD
Game 6 * Thu May 10 L.A. Lakers at Denver TBD KCAL/TBD
Game 7 * Sat May 12 Denver at L.A. Lakers TBD FS West/TNT
* – if necessary
(All Times Pacific)
Napomena: dodati 9 sati, kako bi se dobilo vrijeme u našoj zoni.
Game 1 – Sun April 29 Denver at L.A. Lakers 12:30PM ABC
Game 2 – Tue May 1 Denver at L.A. Lakers 7:30PM FS West/TNT
Game 3 – Fri May 4 L.A. Lakers at Denver 7:30PM KCAL/ESPN
Game 4 – Sun May 6 L.A. Lakers at Denver 6:30PM KCAL/TNT
Game 5 * Tue May 8 Denver at L.A. Lakers TBD FS West/TBD
Game 6 * Thu May 10 L.A. Lakers at Denver TBD KCAL/TBD
Game 7 * Sat May 12 Denver at L.A. Lakers TBD FS West/TNT
* – if necessary
(All Times Pacific)
Napomena: dodati 9 sati, kako bi se dobilo vrijeme u našoj zoni.
- majestic24
- Kontakt:
Ima li koga??
Utakmica je pocela,idealan termin
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- majestic24
- Kontakt:
Savrsena 1/4
16 poena pocetne petorke,11 poena klupe (9 Blake-a).
Obrana odlicna,14 poena smo primili. Napad dobar,27 smo zabili.
Jos ako Bynum proradi u napadu (samo 20 mi treba za kladionice) biti ce vise nego dobro.
16 poena pocetne petorke,11 poena klupe (9 Blake-a).
Obrana odlicna,14 poena smo primili. Napad dobar,27 smo zabili.
Jos ako Bynum proradi u napadu (samo 20 mi treba za kladionice) biti ce vise nego dobro.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
majestic24 je napisao/la:Ima li koga??
Evo mene

Solidna 1/4 iako se vidi da oba tima jos nisu uhvatila pravi play off ritam.
Igramo odlicnu odbranu,nadam se da mozemo zadrzati ovaj defanzivni ritam tokom cijele tekme.
Blake je prelomio ovu 1/4 sa svoje 3 trojke...odlicna njegova igra
Krenuo je s "klupašima" u drugu četvrtinu i odmah gubimo ritam.
Hill dobro skače, ali Barnes ne može bazen pogoditi.
Hill dobro skače, ali Barnes ne može bazen pogoditi.
Solidno 1. poluvrijeme...bilo bi i bolje da nisu odigrali katastrofalno 3-4 minute na startu 2/4.
Dosta raznovrsno u napadu...Ebanks i Blake najucinkovitiji.Bynum-u ne daju da igra 1 na 1...stalno je udvojen.
Kobe nastavlja sa losim procentima iz igre protiv Denvera ove sezone...ako i on pocne da pogadja uzimamo ovo bez problema.
Dosta raznovrsno u napadu...Ebanks i Blake najucinkovitiji.Bynum-u ne daju da igra 1 na 1...stalno je udvojen.
Kobe nastavlja sa losim procentima iz igre protiv Denvera ove sezone...ako i on pocne da pogadja uzimamo ovo bez problema.
Bynum lijepi banane k'o lud, ima više blokada nego poena.
Sudije malo pretjeruju sa ovim tehničkim greškama, mislim da su prestrogo sudili tehničke Bryantu i Fariedu.
Sudije malo pretjeruju sa ovim tehničkim greškama, mislim da su prestrogo sudili tehničke Bryantu i Fariedu.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Bynum izjednacio rekord Abdul-Jabbara, 9 blockova u PO tekmi.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Bynum izjednacio rekord Jabbara u Playoffu sa 9 banana, vodimo ubjedljivo sa 19 razlike jos 6 minuta do kraja. Izgleda da cemo po prvi put gledati mirnu zavrsnicu mada se sa ovom ekipom nikad nezna 

- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Bynum izjednacio NBA rekord 10 blockova u Po tekmi
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.