FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 29 apr 2012, 01:27

MrHc je napisao/la:Cestitke na tituli iz Zenice 8-)

aBd od srca vam zelim grupnu fazu lige prvaka !!!!
Samo da je izbjec jevreje, da nas sreca jednom poslouzi. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 apr 2012, 09:44

bagrcavi je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:Željo ima više pobjeda nego Kozara bodova.
Adilović je dao više golova od Kozare i Slobode.
Željina gol razlika (+43) je veća od broja postignutih golova kod svih ostalih ekipa.
Željo nije primio gol 12 utakmica zaredom, što je više od broja pobjeda svih ekipa od 6. mjesta pa nadalje!
Željo ima više gostujućih pobjeda nego ukupan broj pobjeda Kozara, Slavija, Sloboda, Gošk, Travnik, Velež, Leotar, Čelik.
Željo je dao 25 golova u gostima, što je više od svih gol razlika u ligi, i više od ukupnog broja postignutih golova:
Kozare, Slavije, Slobode, Goška, Veleža, Rudara i Leotara. (iz Banjaluke sam računao samo jedan gol)
Željo daje 2,2 gola po utakmici, sljedeći klub koji najviše daje po utakmici golova je Sarajevo: 1,66 golova po utakmici.
Željo prima 0,41 gol po utakmici, sljedeći koji prima najmanje je Široki Brijeg: 0,54.
Željo je dao 20 golova u proljetnom dijelu sezone (nije primio nijedan) a to je isto kao Gošk, Sloboda i Kozara zajedno u drugoj polusezoni.
Željo je u tri utakmice (Čelik, Rudar i Sloboda) dao više golova nego Sarajevo cijeli proljetni dio sezone.

par statističkih podataka :mrgreen: :mrgreen:

postavljamo standarde !
a vala i komplekse nabijamo :lol:

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 29 apr 2012, 10:03

Elegant je napisao/la:

ma da mi je jednu utakmicu odigrati u evropi :D

da se fino moze i otici na utakmicu
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 29 apr 2012, 10:07

ljiljan89 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

ma da mi je jednu utakmicu odigrati u evropi :D

da se fino moze i otici na utakmicu
Uh da je neke poljake izvuci, kakvo bi to gostovanje bilo :lol:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

titanik
Kontakt:

Post Postao/la titanik » 29 apr 2012, 10:16

joj dosadna nedlja a ja gledam ove rekorde pa sve smo ove sezone oborili ljudi nam gola nemogu dat a ovi pricaju o stimanjima majko moja pa jesul svjesni kolko smo superiorni u odnosu na ostale

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 29 apr 2012, 10:19

Ovu temu treba preimenovati u Bayern :lol:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 apr 2012, 10:22

Prijedor je napisao/la:Ovu temu treba preimenovati u Bayern :lol:
Sta ti je bolan... temu Bayern treba preimenovati u ŽELJEZNIČAR

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 29 apr 2012, 10:23

nime_tm87 je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Ovu temu treba preimenovati u Bayern :lol:
Sta ti je bolan... temu Bayern treba preimenovati u ŽELJEZNIČAR
Eee da :mrgreen:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 29 apr 2012, 10:31

Sarajlijc@ je napisao/la:Jel neko pravio kalkulacije jeste nosioci u drugom pretkolu ?
Ne znam jesmo li ove ali znam da se povlacilo po novinama da smo bili prosle godine prvaci da bi bili nosioci,a borac koliko se sjecam nije ako grijesim neka me neko ispravi bio!
AMAR OSIM!!!

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 29 apr 2012, 10:36

titanik je napisao/la:joj dosadna nedlja a ja gledam ove rekorde pa sve smo ove sezone oborili ljudi nam gola nemogu dat a ovi pricaju o stimanjima majko moja pa jesul svjesni kolko smo superiorni u odnosu na ostale
Hahahahahahhaa, o kakvoj superiornosti govoriš??? U Šaban ligi??? Lako je tuć Slobodu koja igra za karton pilića ili Gošk i sl. pokušaje ekipa. Premijer liga BiH?? Kako imaš snage pratiti komediju od lige?? Vidjećemo snagu "lokomotive" kada u pretkolu naleti na predstavnike Finske ili Kipra :ugeek: Vratiće vas ljudi gdje vam je mjesto, na pašnjake BiH "premijer" lige :mrgreen:

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 29 apr 2012, 10:38

stomaklija je napisao/la:
titanik je napisao/la:joj dosadna nedlja a ja gledam ove rekorde pa sve smo ove sezone oborili ljudi nam gola nemogu dat a ovi pricaju o stimanjima majko moja pa jesul svjesni kolko smo superiorni u odnosu na ostale
Hahahahahahhaa, o kakvoj superiornosti govoriš??? U Šaban ligi??? Lako je tuć Slobodu koja igra za karton pilića ili Gošk i sl. pokušaje ekipa. Premijer liga BiH?? Kako imaš snage pratiti komediju od lige?? Vidjećemo snagu "lokomotive" kada u pretkolu naleti na predstavnike Finske ili Kipra :ugeek: Vratiće vas ljudi gdje vam je mjesto, na pašnjake BiH "premijer" lige :mrgreen:
Vratiti ce nas i sta cemo sad,ima danas dobrih tekmi na telki pa uzivaj,pusti nas da se rahat patimo!
AMAR OSIM!!!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 29 apr 2012, 10:38

Šta ti sereš, id prati barseceloni is iti **** te oni u šupak.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 29 apr 2012, 10:46

Kakva god da je nasa je liga i naravno trenutno dominiramo,to sto ti ocekujes da ce Zeljo igrat k'o Barca,Bajern itd itd nije nasa stvar budi malo realan do prije par godina nisi znao sta je pobjeda u gostima sad kad haras "saban ligom" ne valja pa ja ne znam sta hoce vise raja!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 apr 2012, 11:03

Sta se javljas hibridu idi prati real i ostale klubove tamo odnekle iz pm ...nebi im stadion vidio da nema televizije... a nas pusti da uzivamo u apsolutnoj dominaciji jednog jedinog strasnog ŽELJEZNIČARA!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 29 apr 2012, 11:05

To je današnja omladina (a ima i starijih mudonja) koji su naučili poslije rata gledati lige petice i onda ljudi očekuju preslikanu igru ovdje kod nas u BiH, nema veze, što se u tamo vrte milijarde eura, što su im uslovi svemirski spram naših..Bitno je doći i kakiti kako su ovdje kod nas ''pašnjaci'', kako igrači nemaju pojma..Ja više volim svog Želju neka igra najgore u Evropi, ali znam da je to moj klub, klub sa kojim se mogu identificirati, klub gdje igraju ljudi koje znam, klub iz moje zemlje...a ko uživa da prati Bayern, Barcelonu, Real slobodno (i sam gledam utakmice lige petice) ali da sada kada spominjem Bayer kažem ''MI'', ''Joj šta smo uradili Realu'' ispao bih sam sebi smiješan.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 29 apr 2012, 11:18

Imamo već 58 bodova. Sarajevo je titulu 2006/07 i Zrinjski 2008/09 osvojio sa 57 bodova, a Modriča 2007/08 sa 55 bodova. Naravno, ovo su bodovi osvojeni u ligi koja broji 16 klubova, a ona je stratala od sezone 2003/04.

Ostalo je još 6 kola do kraja i nadam se da će Željo osvojiti rekordan broj bodova, koji za sada drži Borac iz prethodne sezone sa 64 boda.

Porušili smo mnoge rekorde, tako da bi trebali i ovaj srušiti. @tm84 vodi te statistike i nadam se da će nas blagovremeno obavijestiti o novim.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 apr 2012, 11:27

avlami97 je napisao/la:Imamo već 58 bodova. Sarajevo je titulu 2006/07 i Zrinjski 2008/09 osvojio sa 57 bodova, a Modriča 2007/08 sa 55 bodova. Naravno, ovo su bodovi osvojeni u ligi koja broji 16 klubova, a ona je stratala od sezone 2003/04.

Ostalo je još 6 kola do kraja i nadam se da će Željo osvojiti rekordan broj bodova, koji za sada drži Borac iz prethodne sezone sa 64 boda.

Porušili smo mnoge rekorde, tako da bi trebali i ovaj srušiti. @tm84 vodi te statistike i nadam se da će nas blagovremeno obavijestiti o novim.
Boga mi trebali bi izvuci jos statistika... koliko smo golova dali u prvom, koliko u drugom, koliko smo puta dobili pogadjali stative, precke :D crvene, zute...
Disperzija postignutih golova (minute:golovi)
Disperzija primljenih golova (minute:golovi)

NAJČEŠĆI REZULTATI:
NAJUBJEDLJIVIJE POBJEDE:

Golovi u 16. i izvan

itd

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 apr 2012, 11:37

Pustite još Evropu, ima još dosta muke i znoja do toga, daleko smo još uvijek od duple. utakmica po utakmica. ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 apr 2012, 11:41

Samo polahko, do evrope se još trebamo popraviti, i uigrati.

Molim te Bože samo nemoj Izraelce !
DRUG NEBI TI PUNCA

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 29 apr 2012, 12:15

gusi nedostaje jos jedna utakmica tacno da predje rekord mujkica!!!

vec je prvi sa 1493 minute bez primljenog gola u domacim takmicenjima!!!

u prvenstvu je trenutno sa 1067 minuta bez primljenog gola!!!

sretno guso protiv goska!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], ristagrad, sebalos i 41 gost.