Duque-Marino M. (Col)----Johansson M. (Fra) 2
Barthel M. (Ger) -----Goerges J. (Ger) 1
Arvidsson S. (Swe) - McHale C. (Usa) 2
Errani S. (Ita) - Vesnina E. (Rus) H1
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prosla jucer oba.Tritolone je napisao/la:Kalmar - Gais 3+ , mozda cak i vise od 3. Nemam sta puno pisat, ove 2 ekipe u zadnjih 15 susreta su samo 2 puta imali manje od 3 gola. Mislim da vrijedi danas to odigrat. Kvota je 1.9.
Norfolk - Connecticut - 1 - kvota 1.8. Norfolk bio najbolji u regularnom dijelu natjecanja, jedno vrijeme imao i 10-ak pobjeda za redom. Igraju drugu utakmicu 1/4 finala AHL-a, prvu su izgubili kod kuce tijesno i danas jednostavno nesmiju kiksat.
dobar tip moram reci - Keln je prosle godine sa Bajernom odigrao 2/1 kvota (budibogzna kolika bila) dakle okrenuo Bajern iz 0:2 u pobjedu - tako da obzirom na zadnjih nekoliko meceva mislim da vlada neka prijateljska atmosfera pa bi danas mogla da bude i cista jedinica.Tritolone je napisao/la:Prosla jucer oba.Tritolone je napisao/la:Kalmar - Gais 3+ , mozda cak i vise od 3. Nemam sta puno pisat, ove 2 ekipe u zadnjih 15 susreta su samo 2 puta imali manje od 3 gola. Mislim da vrijedi danas to odigrat. Kvota je 1.9.
Norfolk - Connecticut - 1 - kvota 1.8. Norfolk bio najbolji u regularnom dijelu natjecanja, jedno vrijeme imao i 10-ak pobjeda za redom. Igraju drugu utakmicu 1/4 finala AHL-a, prvu su izgubili kod kuce tijesno i danas jednostavno nesmiju kiksat.
Danas vrijedi probat jedno iznenađenje Koln - Bayern pol ili kraj 1 - kvota 2.8. Bayernu netreba dok se Koln mora spasavat. To mi ovako prvo upada u oci.
Rekoh ja Leytone,Cilke je zayeban,al et,valjda Hass dodje do igre,kakvu je pokazivao prethodnih dana..I ja sam ga igrao..Leyton je napisao/la:Jucer proslo sve,danas nesto nije uredu sa Hassom,valjda se probudiLeyton je napisao/la:Nemojte Nalbandiana bezveze stavljat,**** vas kvota 1,10,a zna se da on nekada na meceve dodje potpuno nezainteresovan,cak i na masterse,a kamoli Beograd.Jedino na Davis Cupu ide maximalno,imate na temi ATP TOUR formancea,pa nek vam objasni![]()
Danas na ogroman ulog singl Hass-Baghtadis
A na srednji:Hass-Baghtadis-1
Vagnozi-Marai 1
Dasnier-Martin 1
Vinolas-Sousa 1
Edit-Adoxe,svaka cast za analizu
Leytone sta mislis za Ungura,Craybas i Parmentier???Leyton je napisao/la:Halalite svi koji ste prepisali.I meni su otisle velike pare,al eto,Hass je odigrao ne lose,nego katastrofalno,pogotovo na riternu,servis je takodje bio ocajan,nekoliko ''double fault'' s druge strane Cilic odlicno servirao i zasluzeno ce u finale.
Danas probati na Feliciano Lopeza,dobra kvota,a i ovaj Del Bonis bi morao dobit,i Del Potro
nanek je napisao/la:Jel moze del bonis,f lopez del potro, i erani ? Na velike pare ? Ali bas ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.