Nama je definitivno bod sasvim dovoljan za prvo mjesto, dakle, mislim da je cilj ostvaren a to je povratak u društvo najboljih, gdje nam je i mjesto. A što se tiče bilo koga od nas pojedinačno, to nije bitno, bitna je timska igra koja je evo i dala rezultat. Mislim da smo sva trojica odigrali jako dobru sezonu, što se može vidjeti i prema broju datih golova, gdje smo svi tu negdje.Omerbavarac je napisao/la:Moji Fanaticosti u najgorem slucaju uzimaju bod i u tom slucaju vjerovatno osvajamo titulu, naravno ako neko od pratioca ne poludi pa razvali svoje protivnike.![]()
No name je odradio savrsenu sezonu, mislim najbolju do sada i na tome mu upucujem iskrene cestitke.
Harrya takodjer ne smijem zaboraviti, postigao je dosta golova, a neki su bili od krucijalne vaznosti.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- NoName
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Po trenutnim rezultatima novi prvaj je Blue Train dok 1.ligu napustaju Jedinstvo i Grizliji.U baraz za prvu ligu idu Delfini
.
U drugoj ligi je sledece stanje.
U prvu ligu idu:Fanatikosi i Green Dragonsi.U baraz za prvu ligu idu Ljuta Kraina.
U 3. ligu ispadaju:Spamm i Kljusinari a u baraz za drugu ligu idu Gromovi.
Treca liga.U drugu ligu direktno ulaze:S.Hercegovina i Garaze a Formula ide u baraz za drugu ligu.
Naravno ima jos vremena za preokret jer mnogima jedan gol mijenja komplet situaciju.
Nadam se da Delfini mogu do boda i tako izbore opstanak u 1.ligi.
U prvu ligu idu:Fanatikosi i Green Dragonsi.U baraz za prvu ligu idu Ljuta Kraina.
Treca liga.U drugu ligu direktno ulaze:S.Hercegovina i Garaze a Formula ide u baraz za drugu ligu.
Naravno ima jos vremena za preokret jer mnogima jedan gol mijenja komplet situaciju.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Nemojte samo remi da bude, nama odgovara samo pobjeda u tom mecu(bilo koje ekipe123456 je napisao/la:Nadam se da Delfini mogu do boda i tako izbore opstanak u 1.ligi.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Na Kockare mozete odigrati (kad bi se igralo xd) 0-2 gola prolazi 98%. Druga smo ekipa sa najmanje datih ali i 3. ekipa sa najmanje primljenih golova u sve 3 lige 
SAMO ČELIK !
Čuj zadnje kolo, nisam ni znao123456 je napisao/la:Po trenutnim rezultatima novi prval je Blue Train
Kup nam je pobjeg'o, neće valjda i Liga.
Čelik Zenica 1945
Druga liga se smijesi.123456 je napisao/la:Po trenutnim rezultatima novi prvaj je Blue Train dok 1.ligu napustaju Jedinstvo i Grizliji.U baraz za prvu ligu idu Delfini![]()
.
EDIT: cim ja napisem komentar odmah nam se posreci. Izgleda cemo izjednacit.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- King Kenny
- Kontakt:
Travari vode 1-0 ,bravo momci,idemo po titulu
.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
J*bem ti Bolton i kad prime u 123. minuti

41.21.1.
- bistrikboy
- Kontakt:
A jesu hajvani u pycku materinuS-Y-L-A-R je napisao/la:J*bem ti Bolton i kad prime u 123. minuti![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Goalgetter
- Kontakt:
Prokleti Bolton .. 
- bistrikboy
- Kontakt:
Nakon 75 minuta igre:
Toopnici-Joint 0-1
Blue Train-Gongashi 1-0
Tabela:
Joint 31
Blue Train 30
Toopnici-Joint 0-1
Blue Train-Gongashi 1-0
Tabela:
Joint 31
Blue Train 30
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Mi maximalno možemo do boda do kraja utakmice, tako da ko god da bude sljedeći prvak (Joint_fc il' Blue Train), iskrene čestitke. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Sad lijepo u zweitu pa i kroz nju protutnjati btw.koji je najveci broj bodova koja je neka ekipa osvojila u sve 3 lige od pocetka jer ovih 40-41(max) Stolca izgleda strasno
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- samir_tm87
- Kontakt:
zmajevi uzeli, ajmo sad da ostanu svi ovakvi rezultati 
Odnesoše nam sve... Dabogda se ugasili nakon ovoga, a bili su mi simpatična ekipa.Goalgetter je napisao/la:Prokleti Bolton ..
Ništa mi se možemo pozdraviti sa elitom, naredne sezone ponovo kreće lov na Prvu ligu. Ključna nije bila ova utakmica nego ona kada smo igrali 3 na 1 i čovjek nam neriješeno izvuče, kao i protiv Dragonsa kad smo vodili 2-0 i na kraju 2-2. Ybg, baš mi je krivo.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- legenda reala
- Kontakt:
Krajina-Pivopije 1:1
Fanaticosi-Spam 2:2
Čekićari.Bilder 1:1
Kljusinari-Dragonsi 1:3
Tooooooooooo
Idemoooooo u Bundeskuuuuuuuuu, samo da ovako ostane
Danas sam ja povukao kapitenski sa dva gola + savjet za Samketov gol
Bravo momci, idemo sad pogoditi Sarajevo a ne primiti gol i uzeti i titulu ako je moguće kako
Fanaticosi-Spam 2:2
Čekićari.Bilder 1:1
Kljusinari-Dragonsi 1:3
Tooooooooooo
Idemoooooo u Bundeskuuuuuuuuu, samo da ovako ostane
Danas sam ja povukao kapitenski sa dva gola + savjet za Samketov gol
Bravo momci, idemo sad pogoditi Sarajevo a ne primiti gol i uzeti i titulu ako je moguće kako
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pjetlovi ako sam dobro vidio do kraja mogu maximalno do boda. Nažalost mi smo svoje ispucali, čekamo da vidimo hoće li Delfini zabiti gol koji bi nas kako sada stvari stoje odveo u baraž za opstanak u 1. ligi. Mislim da ne postoji mogućnost da direktno ispadnemo, ali postoji da opstanemo ukoliko Grizzliesi zabiju u gostima kod Crazy Legsa. 
FK Pjetlovi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Miky još jednom pokazao zašto važi za jednog od najboljih igrača lige.
Rutinski pogođeno s njegove strane, te se nadam da će to biti dovoljno za titulu.
Blue Train ima vodstvo protiv Gonghasa, mada bi nam tu jedan miroljubivi remi leg'o k'o budali šamar.
No, ukoliko se uzmu sva 3 boda sa ovog gostovanja, rezultat iz tog meča nam je nebitan jer bismo u tom slučaju osvojili ligu po 2. put u istoriji (ako se ne varam).

Hladi se, hladi se.
Blue Train ima vodstvo protiv Gonghasa, mada bi nam tu jedan miroljubivi remi leg'o k'o budali šamar.

Hladi se, hladi se.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Bravo za Bolton, haj da im ne treba, ali bore se za opstanak umjesto da oni imaju loptu i lagano završe utakmicu, oni prepustili WBA da igra i ljudi im zabiju u 90, ali neka smo mi ponovo naletjeli na taj par, prije par kola Soldado promaši penal u 90-tim, prošlo kolo Wolfsburg primi u 90-oj i danas ovo nas je koštalo prve lige, ali ništa idemo dalje.
Imamo minimalne šanse za prvu ligu/baraz, nakon što su i Francuzi poludjeli i nakon 20 minuta je 1:1

Imamo minimalne šanse za prvu ligu/baraz, nakon što su i Francuzi poludjeli i nakon 20 minuta je 1:1
- legenda reala
- Kontakt:
Jbg Baho žao mi je zbog tebe, valjda ćeš uspjeti baraž izboriti ima mali Ljuman 1:2 to je aktivan rez
Kad je Bolton primio 2:1, znao sam da neće ostati, na tom rez. jer će WBA napasti ili će izjednačiti ili će kontra sjevnuti.
I hvala ti za Fulham
Mi smo odigrali maestralnu utakmicu
tri gola zabili u gostima, jbg kolko smo ja i Samke samo analizirali ove parove 
Kad je Bolton primio 2:1, znao sam da neće ostati, na tom rez. jer će WBA napasti ili će izjednačiti ili će kontra sjevnuti.
I hvala ti za Fulham
Mi smo odigrali maestralnu utakmicu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.