AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Van Bommelu, koji je stigao kao zamjena za Andrea Pirlu na poziciji zadnjeg veznog, ugovor ističe ovog ljeta. Na San Siru ga žele zadržati te su mu, i pored činjenice da ima 35 godina, ponudili jednogodišnje produženje.
Ostane li, nekadašnji igrač PSV-a inkasirat će dva miliona eura, pa je izvjesno da ovakvu priliku Holanđanin neće propustiti.
Mediji su ga povezivali s povratkom u Eindhoven, no sve su prilike da će do kraja iduće sezone nositi crveno-crni dres.
Je li istina ovo za van Bommela
a evo kako su novinari napravili zbrku da su navijaci Milana pokazali ovaj trasparent Srbi mogu da nam ližu dupe. Oni znaju da su niko i ništa,a pravi prevod texta je valjda ovo SRBIMA MOŽETE SAMO LIZATI DUPE I ONI ZNAJU DA STE VI NIKO I NIŠTA".
Ostane li, nekadašnji igrač PSV-a inkasirat će dva miliona eura, pa je izvjesno da ovakvu priliku Holanđanin neće propustiti.
Mediji su ga povezivali s povratkom u Eindhoven, no sve su prilike da će do kraja iduće sezone nositi crveno-crni dres.
Je li istina ovo za van Bommela
a evo kako su novinari napravili zbrku da su navijaci Milana pokazali ovaj trasparent Srbi mogu da nam ližu dupe. Oni znaju da su niko i ništa,a pravi prevod texta je valjda ovo SRBIMA MOŽETE SAMO LIZATI DUPE I ONI ZNAJU DA STE VI NIKO I NIŠTA".
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
baresi odluci se jbga ti da li bi volio da roma ostane ili noga, ne moze oboje samo jedno
sto se mene tice nebi zelio gledati abiatia na golu slijedece sezone
sto se mene tice nebi zelio gledati abiatia na golu slijedece sezone
odlučio sam se ipak je 3. golman ko ga šiša
Traore signed for Milan.
Nancy midfielder Bakaye Traore (27): "I am glad to announce that I am going to sign for Milan, one of the biggest clubs in the world!"
There is official! Traore: "I'm going to sign for Milan"
Here comes the official. Nancy midfielder Bakaye Traore has just confirmed to the microphones of RMC to be the next reinforcement of Milan: "I'm glad to finally able to announce - Traore said -. I'm going to sign for AC Milan, is an amazing feeling. I sign for one of the biggest clubs in the world. There will be great competition as is normal, but there will also be the stimulus for further growth. " Traore will take the place of one of the many senators who will leave AC Milan at the end of the contract.
milannews.it
According to the latest reports, Galliani will offer Flamini a 2-year extension with an annual salary of €1.75m. He currently earns €4.5m.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Sta je sa @tonyem, nema ga?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
dobro si to baresi prezentovo samo bi ja Astorija umjesto Ogbone jer je ipak djete Milana.
dobro si zaboravih astorija. celino je rekao da neće biti jeftin... što se ogbonne tiče najnovija vijest kaže torino ga želi zadržati pogotovo ako izbori seriju a.
interesantna izjava...AC Milan News @Milanello
Bakaye Traoré's agent: "Traoré is happy and he can't wait to start playing for Milan."
Expand
Bakaye Traoré's agent: "He has been a Milan player for 2 months now. There aren't any doubts. He will definitely join Milan."
Hernanes' agent: "Milan is one of the best teams in the world. Hernanes wants to play at the highest levels" -->
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
calciomercato.it prenosi:
The hot name in Via Turati is always to Angelo Ogbonna . Class 1988, the defender of Turin is playing a wonderful season with the top shell. Already in the national team, Ogbonna would be a big hit in the future. Not to mention that it can adapt well to left-back role he played frequently in early career.
In short, a first step would be ready to share. Everything is in the will of Milan to come to market seriously. Ogbonna would not be a deal over budget, as to snatch the Toro might suffice approximately 10 million euros.
svidja mi se sto moze igrati i lijevog beka ato nama svakako najvise treba
The Milan wants Hernanes for the midfield and, according to the Brazilian's agent, the port with the Rossoneri would be a welcome destination.
Joseph Lee , the attorney of Hernanes, Brazilian midfielder back from two seasons with Lazio jersey does not lie: "In two years in Italy has proved its value and is an automatic thing that is mounted against the big clubs - tells SpazioMilan.it - how many chances he's AC Milan to sign him? currently no concrete offer came from the Rossoneri, but it would be a welcome destination. AC Milan is one of the best teams in the world, wants to play big Hernanes levels and Lazio has hinted that can make a difference. "
There have been contacts? "Yes, Milan have shown interest in my client . He had also spoken in recent months, but it depends on prior Lazio. We are here, Lazio is the owner of the card. Milan, where wants, knows how to do ... ".
mislim da nije losa opcija Hernanes, pravi je poluspic, mogo bi biti novi kaka iako bi najvise volio vidjeti tu legendu ponovo u Rossonero dresu

The hot name in Via Turati is always to Angelo Ogbonna . Class 1988, the defender of Turin is playing a wonderful season with the top shell. Already in the national team, Ogbonna would be a big hit in the future. Not to mention that it can adapt well to left-back role he played frequently in early career.
In short, a first step would be ready to share. Everything is in the will of Milan to come to market seriously. Ogbonna would not be a deal over budget, as to snatch the Toro might suffice approximately 10 million euros.
svidja mi se sto moze igrati i lijevog beka ato nama svakako najvise treba
The Milan wants Hernanes for the midfield and, according to the Brazilian's agent, the port with the Rossoneri would be a welcome destination.
Joseph Lee , the attorney of Hernanes, Brazilian midfielder back from two seasons with Lazio jersey does not lie: "In two years in Italy has proved its value and is an automatic thing that is mounted against the big clubs - tells SpazioMilan.it - how many chances he's AC Milan to sign him? currently no concrete offer came from the Rossoneri, but it would be a welcome destination. AC Milan is one of the best teams in the world, wants to play big Hernanes levels and Lazio has hinted that can make a difference. "
There have been contacts? "Yes, Milan have shown interest in my client . He had also spoken in recent months, but it depends on prior Lazio. We are here, Lazio is the owner of the card. Milan, where wants, knows how to do ... ".
mislim da nije losa opcija Hernanes, pravi je poluspic, mogo bi biti novi kaka iako bi najvise volio vidjeti tu legendu ponovo u Rossonero dresu

Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te

Bakaye Traoré currently wears the number 12 shirt for Nancy. That number is also available at Milan.
Braida: "Barça can't sign Thiago Silva. It's simply impossible. There's no chance it will happen."
Eriksen to stay put at Ajax, claims agent
Martin Schoot, the player's agent, said in an interview for Danish website Sporten: "The timing is not right as Christian needs to continue to grow in his game at Ajax".
"Milan is a very interesting club and a big step forward, but I do not know if he is ready for such an important and great club yet," said Schoot.
http://www.goal.com/en/news/1686/erediv ... aims-agent
Euro 2012 co-hosts Ukraine name provisional squad
Oleg Blokhin names 26-man panel
Forwards: Andriy Voronin (Dinamo Moscow), Marko Devic (Metalist Kharkiv), Artem Milevskiy (Dynamo Kiev), Yevhen Seleznyov (Shakhtar Donetsk), Andriy Shevchenko (Dynamo Kiev).
![]()
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ko je ovaj Traore prvi put cujem za njega, kakav je igrac i tako mozel malo vise informacija ?
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ako su to vama zaista pojacanja koja ce nas u pravom smislu te rijeci pojacati onda ne znam stvarno...
Ovo meni vise ne lici na Milan koji jurisa uvijek prema trofejima, prema SUPER STAR igracima...
Skidam kapu Eriksenu, mali ce biti SUPER igrac, nadam se da ce ga Ajax pustiti, a ovi ostali sto se navode ? WTF ?
I sta ce nam igraci kao Tevez, da nam disciplinu malo poprave ?
Pa ja ga ne bi dzabe uzeo jer sam prosto alergican na takve smokljane koji sebi umisljaju da su vazniji od ostalih 25 igraca u timu pa i da je Maradona. FUJ
Ovo meni vise ne lici na Milan koji jurisa uvijek prema trofejima, prema SUPER STAR igracima...
Skidam kapu Eriksenu, mali ce biti SUPER igrac, nadam se da ce ga Ajax pustiti, a ovi ostali sto se navode ? WTF ?
I sta ce nam igraci kao Tevez, da nam disciplinu malo poprave ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Traore potpisao za Milan. Bit će odlično pojačanje , igrač tipa Yaya Toure , može igrat i naprijed ali i kao zadnji vezni .. Još čekamo štopera , 2-3 beka , centralnog veznog , ofanzivnog veznog i napadača
Acerbi , Armero , Montolivo , Ganso , Eriksen i jedan napadač (samo ne tevez i balo) bi bili odlična pojačanja za ljetni prijelazni rok ..
Acerbi , Armero , Montolivo , Ganso , Eriksen i jedan napadač (samo ne tevez i balo) bi bili odlična pojačanja za ljetni prijelazni rok ..
Sloboda Tuzla !!!
evo pisu da smo zainteresirani za Younes Belhandu ,on igra za Montpelier i jedan je od najzasluznijih sto se Montpelier bori za titulu ,a pored nas za njega su valjda jos zaiteresirani Inter i City vrijednost mu se procjenjuje na oko 8 miliona eura
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- IlPrincipe
- Kontakt:
Jbt Chelsea uzo Marina za 7miliona
Manchester uzo Kagawu za 7miliona
Pa da su naši krenuli to obavljat mogli bi ih za 10miliona obojicu kupit.
a bolji su nego sve jedni ovi sto ce nam doć. Još mladi. ali eto
Pa da su naši krenuli to obavljat mogli bi ih za 10miliona obojicu kupit.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
da hoce nam doci ovaj Younes Belhanda ima strasan pass pogledaj malo na you tube a nije puno skupIlPrincipe je napisao/la:Jbt Chelsea uzo Marina za 7miliona
Pa da su naši krenuli to obavljat mogli bi ih za 10miliona obojicu kupit.a bolji su nego sve jedni ovi sto ce nam doć. Još mladi. ali eto
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Bice svega u sto bi se reklo u nasoj avliji.
Rano je jos,ali prema posljednjim informacijama:
Nesta hoce u USA-ali ga Galliani ubjedjuje da ostane
Flamini odbio smanjenje plate i ode u Marseille
Strasser ide u Torino kao dio transfera za Ogbonnu
Seedorf i Pippo u startnih 11 protiv Novare jer im je to oprostajna tekma(seedorf u Corinthinas navjjerovatnije,Grande Pippo zavrsava karijeru)
Merkel nazad u Genou izgleda.
Ambro i Rino ce samo dobiti nove ugovore 1 milion godisnje.
Trenutna meta Hernanes.....
Silvio naredio da se svima skrešu plate osim šampionima u nasoj ekipi,i Galliani je navodno rekao Ibri da ce doci pojacanja svjetske klase....sad.....vidjet cemo sta ce biti.
A sad ide nam dosta igraca moramo popuniti rooster nekim slobodnim igracima,opet Montolivo,Acerbi,Traore nije toliko i lose,bice sigurno dva wc pojacanja bar se nadam.
Rano je jos,ali prema posljednjim informacijama:
Nesta hoce u USA-ali ga Galliani ubjedjuje da ostane
Flamini odbio smanjenje plate i ode u Marseille
Strasser ide u Torino kao dio transfera za Ogbonnu
Seedorf i Pippo u startnih 11 protiv Novare jer im je to oprostajna tekma(seedorf u Corinthinas navjjerovatnije,Grande Pippo zavrsava karijeru)
Merkel nazad u Genou izgleda.
Ambro i Rino ce samo dobiti nove ugovore 1 milion godisnje.
Trenutna meta Hernanes.....
Silvio naredio da se svima skrešu plate osim šampionima u nasoj ekipi,i Galliani je navodno rekao Ibri da ce doci pojacanja svjetske klase....sad.....vidjet cemo sta ce biti.
A sad ide nam dosta igraca moramo popuniti rooster nekim slobodnim igracima,opet Montolivo,Acerbi,Traore nije toliko i lose,bice sigurno dva wc pojacanja bar se nadam.
Zadnja izmjena: Warrick, dana/u 09 maj 2012, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... milans-newMakeTZ je napisao/la:Ko je ovaj Traore prvi put cujem za njega, kakav je igrac i tako mozel malo vise informacija ?
pogledati obavezno
http://www.video.mediaset.it/video/sche ... china.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:

nesta veoma rijetko priča sa novinarima a pogotovo da drži press konferenciju. ovo može značiti samo jedno
klub napuštaju izgleda nesta, seedorf i pippo
Pippo 'Alta Tensione' , Nesta 'Tempesta Perfetta', Seedorf 'Willy Wonka' GRAZIE A TUTTI!!

OFFICIAL: Bonera has a mucular injury in his left calf, Abbiati has a muscular injury in his right thigh
1h MilanDiavolo News @MilanDiavolo
OFFICIAL: De Sciglio sprained his right ankle, Muntari sprained his right knee 1/2
btw montolivo je povrijeđen i neće vjerovatno igrati prvu tekmu na euru, znači dolazi u milan 100%HERNANES' AGENT: "We've met with Lotito and he told us that he definitely doesnt wants to sell him"
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Nesta already made his decision about joining the New York Red Bulls 1 month ago, despite Milan offering him a 1-year deal, acc. to GdS.
Nesta will sign a 2-year contract with the New York Red Bulls, according to Gazzetta dello Sport.
press konferencija koju će držati nesta je danas ako se ne varam u 14h kada će objaviti da napušta milan...Seedorf's wife: "It could turn out that Seedorf won't be in the squad for the game vs. Novara because he's not getting along with Allegri."
Seedorf's wife: "I'm in Rio de Janeiro now and Seedorf could join me on Monday already. His last training with Milan will be on Saturday."
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- rastafarian
- Kontakt:
3 legende.. kakav bi im bio oproštaj da je Scudetto osvojen .. 
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.