Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
@Unica_Liverpool_
Prva sam generacija,ali u mojoj školi dosad su svi razredi u posljednjoj školskoj godini išli na Krk.Uvijek su išli na početku osmog odnosno u septembra.Ali je bilo loše vrijeme skoro svakoj generaciji,pa su odlučili da nam zbog vremena ne rizikuju i zato sad idem na kako se to zove maturalno putovanje,a u devetom na neki jednodnevni izlet ništa posebno.Znači glavni razlog je vrijeme.Kontaš?
@Bagrcavi
imaš li šta protiv osnovaca
Prva sam generacija,ali u mojoj školi dosad su svi razredi u posljednjoj školskoj godini išli na Krk.Uvijek su išli na početku osmog odnosno u septembra.Ali je bilo loše vrijeme skoro svakoj generaciji,pa su odlučili da nam zbog vremena ne rizikuju i zato sad idem na kako se to zove maturalno putovanje,a u devetom na neki jednodnevni izlet ništa posebno.Znači glavni razlog je vrijeme.Kontaš?

@Bagrcavi
imaš li šta protiv osnovaca

Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 11 maj 2012, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Tišu ba kad sam ja fur'o po forumu ti se preko abakusa na internet konektov'obagrcavi je napisao/la:joj ovih osnovaca sova, mali denga, evo sad se još jedan otkrio![]()
hodža kad si ovo kupio ferrarija ?

Kontam malo bazeni

Kako malo,šta ti nije jasno

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma hajd nebitno 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
joj ovih osnovaca, okupirali forum
vise ne znas s kim ces posteno progovorit

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
zar i ti imaš nešto protiv nas?Papastathopoulos je napisao/la:joj ovih osnovaca, okupirali forum![]()
![]()

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Oj jesu ove trebe cudne sta je ovo 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Papastathopoulos
- Kontakt:

jes vidio bagrcavi sto ti je mafija

odo guzit...see you
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
sram te biloPapastathopoulos je napisao/la:![]()
![]()
sorry bazeni, nije mi bila namjera da vas izazivam
![]()
![]()
![]()
jes vidio bagrcavi sto ti je mafija![]()
![]()
![]()
odo guzit...see you

još nas mafijom nazivaš

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
.Papastathopoulos je napisao/la:![]()
![]()
sorry bazeni, nije mi bila namjera da vas izazivam
![]()
![]()
![]()
jes vidio bagrcavi sto ti je mafija![]()
![]()
![]()
odo guzit...see you
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 11 maj 2012, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@ bazeni
Kad krecete na ekskurziju ? Na koje mjesto idete ? Koliko dana ce te biti ?
Moja skola ide za 10 dana i idemo u Neum u hotel Sunce.Uciteljica nam kaze da ne smijemo izlaziti sami napolje,da ne smijemo praviti probleme al nam je dozvolila da ulazimo u sobe kod curica ? Jel vama to dozvoljava ? Biti cemo 7 dana i obici cemo sve prodavnice od Konzuma,DP-a do Merkatora.Cak nas je rekla vodit i na Boracko Jezero.Hocetel vi ici na Boracko ? Ja sam cuo da je tamo pravo fino i da ima puno cura i da mogu naci sebi jednu.A da ima jedan krug i da je u tom krugu voda i da se svi tu kupaju.A u povratku cemo svratiti i u Sarajevo da vidimo one ptice na Bascarsiji.Idete li vi tamo ?
Moja skola ide za 10 dana i idemo u Neum u hotel Sunce.Uciteljica nam kaze da ne smijemo izlaziti sami napolje,da ne smijemo praviti probleme al nam je dozvolila da ulazimo u sobe kod curica ? Jel vama to dozvoljava ? Biti cemo 7 dana i obici cemo sve prodavnice od Konzuma,DP-a do Merkatora.Cak nas je rekla vodit i na Boracko Jezero.Hocetel vi ici na Boracko ? Ja sam cuo da je tamo pravo fino i da ima puno cura i da mogu naci sebi jednu.A da ima jedan krug i da je u tom krugu voda i da se svi tu kupaju.A u povratku cemo svratiti i u Sarajevo da vidimo one ptice na Bascarsiji.Idete li vi tamo ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
@ bazeni
Slobodno se zajebajite, vjerovatno ce vam rec ono ko da ce te vratit ako napravite problem al to nije tako. Meni je uvijek bilo zanimljivo da radim nesto kad mi to zabrane
Slobodno se zajebajite, vjerovatno ce vam rec ono ko da ce te vratit ako napravite problem al to nije tako. Meni je uvijek bilo zanimljivo da radim nesto kad mi to zabrane

bezeni nas fura,'vamo fino dijete,a tamo ce bit' najgori 

- legenda reala
- Kontakt:
Emir ZENICA je napisao/la:@ bazeni

vako je bilo isto majke mi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Emir ZENICA je napisao/la:@ bazeni

Kadar nevera.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sarajevo jedno je,
za njega se umire,
na Kosevu stanuje,
uz njega se raduje !
Sarajevo jedno je,
za njega se umire,
na Kosevu stanuje,
uz njega se raduje !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Bec - Prag - Drezden - Bratislava - Budimpesta 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!