Haha...legenda majke mi...RuudVanGoal je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=5xmW4yu9DDo - najjaci hahahah svaka cast legendi
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- majestic24
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Nail for Real
- Kontakt:
Real vedrio i oblacio,dobre kombinacije,polako se uigravaju...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
iskreno nisam ocekivao ovako laganu pobjedu reala ali kad razmislim espaynol je uvijek bio realova kucka !! granero po meni najbolji bio i uvijek sam govorio da je extra igrac 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
RuudVanGoal je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=5xmW4yu9DDo - najjaci hahahah svaka cast legendi
Pa nije baš mušterija....prošle godine na Bernabeu 2:2....2007/8 2:1 za Espanjol...stvarno dobra igra...o Kaki se nema više šta reči...a za Granera sam uvijek znao da če biti igračina...još dok je bio u Castilji sa Dela Redom...Negredom...MatomCRNI_SA je napisao/la:iskreno nisam ocekivao ovako laganu pobjedu reala ali kad razmislim espaynol je uvijek bio realova kucka !! granero po meni najbolji bio i uvijek sam govorio da je extra igrac
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RuudVanGoal
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=ywFKQ-JeMtE Mala kompilacija o Ricardu Kaki otkako igra u Realu 
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Kaka: Krenulo me sa asistencijama
Brazilski čarobnjak, Ricardo Kaka, sinoć je pokazao zbog čega je doveden u tim.
Ricardo Kaka je sinoć možda bio igrač koji je pretrpio najviše prekršaja, jer su ga igrači Espanyola učestalo rušili oko svog šesnaesterca i na centru.
Naravno da to nije spriječilo Kaku da pokaže ono što zna, i svojim asistencijama je kreirao dva gola Reala. Prvi je postigao Granero na dupli pas, dok je drugi postigao Guti na povratno dodavanje.
- Jako sam sretan što sam ubilježio još dvije asistencije, prvenstveno zbog toga jer je to moj posao, iako sam volio da sam uspio zatresti mrežu.
Pokazali smo da smo kvalitetan tim jer se dobro prilagođavamo na promjene u timu. Ključno je bilo što smo dali gol u prvom dijelu, što nam je u nastavku dosta olakšalo i ugodnije smo se kretali. Bila je ovo dobra nedjelja, plasirao sam se sa reprezentacijom na Svjetsko prvenstvo i ostvario sam drugu pobjedu u Primeri. - izjavio je Kaka.
Brazilski čarobnjak, Ricardo Kaka, sinoć je pokazao zbog čega je doveden u tim.
Ricardo Kaka je sinoć možda bio igrač koji je pretrpio najviše prekršaja, jer su ga igrači Espanyola učestalo rušili oko svog šesnaesterca i na centru.
Naravno da to nije spriječilo Kaku da pokaže ono što zna, i svojim asistencijama je kreirao dva gola Reala. Prvi je postigao Granero na dupli pas, dok je drugi postigao Guti na povratno dodavanje.
- Jako sam sretan što sam ubilježio još dvije asistencije, prvenstveno zbog toga jer je to moj posao, iako sam volio da sam uspio zatresti mrežu.
Pokazali smo da smo kvalitetan tim jer se dobro prilagođavamo na promjene u timu. Ključno je bilo što smo dali gol u prvom dijelu, što nam je u nastavku dosta olakšalo i ugodnije smo se kretali. Bila je ovo dobra nedjelja, plasirao sam se sa reprezentacijom na Svjetsko prvenstvo i ostvario sam drugu pobjedu u Primeri. - izjavio je Kaka.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:Real vedrio i oblacio,dobre kombinacije,polako se uigravaju...
za dva možda i tri kola biće savršena ekipa
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
eh kako to ljepo izgleda u veznom redu i u napadu,bar kad bi u pola tako izgledalo i u odbrani zaista bi ove godine mogli sjajane stvari uraditi...sad Pellegrini mora dosta raditi u odbrambenom djelu kako bi se i to poslozilo,a kad se i to abd desi onda nam stvarno nece moci niko nistaMirza_Hordas je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:Real vedrio i oblacio,dobre kombinacije,polako se uigravaju...
za dva možda i tri kola biće savršena ekipa
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Idemo po pobjedu u Zur
ich
KARIM,KAKA,RONALDO
O-3
KARIM,KAKA,RONALDO
- RuudVanGoal
- Kontakt:
Evo Ronaldovog gola od onaj dan: http://www.youtube.com/watch?v=lHwNVpeUReQ
Cannavaro se smije Marcelovim kopackama hahaha: http://www.youtube.com/watch?v=ecDX7waCw1k
Mala kompilacija o Kaki otkako je u Realu: http://www.youtube.com/watch?v=ywFKQ-JeMtE
Cannavaro se smije Marcelovim kopackama hahaha: http://www.youtube.com/watch?v=ecDX7waCw1k
Mala kompilacija o Kaki otkako je u Realu: http://www.youtube.com/watch?v=ywFKQ-JeMtE
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
LIGA PRVAKA NAS CEKA.............2009/10 po 10-tku.
Ma polahko...treba prvo Zurich dobiti...pa još 12 utakmica poslije toga...toliko sam željan LP da mi je Primera utješna nagrada...da se razumijemo uvijek je i bila utješna nagrada....ali sad više nego ikada...nečemo valda čekati još jednu godinu....don Ciro je napisao/la:LIGA PRVAKA NAS CEKA.............2009/10 po 10-tku.
kada ste cekali 7 godina mozete jos kojuRaul_64 je napisao/la:Ma polahko...treba prvo Zurich dobiti...pa još 12 utakmica poslije toga...toliko sam željan LP da mi je Primera utješna nagrada...da se razumijemo uvijek je i bila utješna nagrada....ali sad više nego ikada...nečemo valda čekati još jednu godinu....don Ciro je napisao/la:LIGA PRVAKA NAS CEKA.............2009/10 po 10-tku.
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ako je Maribor uspjeo postignuti 3 gola u ZurichuCRNI_SA je napisao/la:kada ste cekali 7 godina mozete jos kojuRaul_64 je napisao/la:Ma polahko...treba prvo Zurich dobiti...pa još 12 utakmica poslije toga...toliko sam željan LP da mi je Primera utješna nagrada...da se razumijemo uvijek je i bila utješna nagrada....ali sad više nego ikada...nečemo valda čekati još jednu godinu....don Ciro je napisao/la:LIGA PRVAKA NAS CEKA.............2009/10 po 10-tku.salim se sretno protiv svicaraca ocekujem goliadu
Predlažem više od 3 gola...na kladionici...
- RuudVanGoal
- Kontakt:
postenoCRNI_SA je napisao/la:kada ste cekali 7 godina mozete jos kojuRaul_64 je napisao/la:Ma polahko...treba prvo Zurich dobiti...pa još 12 utakmica poslije toga...toliko sam željan LP da mi je Primera utješna nagrada...da se razumijemo uvijek je i bila utješna nagrada....ali sad više nego ikada...nečemo valda čekati još jednu godinu....don Ciro je napisao/la:LIGA PRVAKA NAS CEKA.............2009/10 po 10-tku.salim se sretno protiv svicaraca ocekujem goliadu
La Liga promo vid http://www.youtube.com/watch?v=Y5_cF13gxbI
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Ima da se trese i primera i liga prvaka,novi stari prvak se vraca...KRALJEVI
Sisaj ZILHA
Udri MUJO
Sisaj ZILHA
Ma ebes Zurich to je mala maca,al naravno treba odigrati profesionalno,zabiti im sto prije i onda ce da padaju kao sljiveRaul_64 je napisao/la:Ma polahko...treba prvo Zurich dobiti...pa još 12 utakmica poslije toga...toliko sam željan LP da mi je Primera utješna nagrada...da se razumijemo uvijek je i bila utješna nagrada....ali sad više nego ikada...nečemo valda čekati još jednu godinu....don Ciro je napisao/la:LIGA PRVAKA NAS CEKA.............2009/10 po 10-tku.
Mislisfabio je napisao/la:Ima da se trese i primera i liga prvaka,novi stari prvak se vraca...KRALJEVI
Sisaj ZILHA![]()
Udri MUJO
- RuudVanGoal
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=hvcci4depgw - ovaj momak ce da nas odvede do velikog finala NA NASEM STADIONU PROTIV NASHI RIVALA - KOJE CEMO UBITI ! 
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Sta je ovo citam,u Realovom hotelu u Zurichu eksplodirala petarda,svi se pripali
polako nije bomba,idemo po pobjedu vaceras KARIM-KAKA-RONALDO

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.