ovo me najvise brineOn returning to England, Jack will resume his rehabilitation with the Arsenal medical team over the summer.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
ovo me najvise brineOn returning to England, Jack will resume his rehabilitation with the Arsenal medical team over the summer.
Twitter.Faraon iz Visokog je napisao/la:Arnelinho gdje si citao to za Suareza ?
Male su sanse jer ga i mi zelimo, a sad ko ce imati vise srece ostaje da vidimo...frankqqqqq je napisao/la:Postoji li kakva šansa da mi dovedemo Bainesa?
postoji ako iskeširate 20m+frankqqqqq je napisao/la:Postoji li kakva šansa da mi dovedemo Bainesa?
ma sa tim igracima iz belgijske lige se nikad ne zna... mnogi su tamo izlgedali kao WC igraci ali kad su otisli u jake lige nestali su.Arnelinho je napisao/la:Problemi sa radnom dozvolom za Suareza. Šteta.Mali ima šlifa i mogao je biti nova Wengerova bomba sledeće sezone. Bio bi plaćen samo sedam miliona funti, a vjerujem da bi eksplodirao u dresu Arsenala i postao možda čak i opcija broj jedan (ili vjerovatnije dva, ispred Lukasa).
Ma znam, al' sve mi se činilo kao klasična Wengerova kupovina. Dugo praćen, tek su pred njem najbolje godine, brz, dobar tehničar, manje-više sve što Wenger traži, a bgmi meni je dosta Chamakha gledat u klubu.fera je napisao/la:ma sa tim igracima iz belgijske lige se nikad ne zna... mnogi su tamo izlgedali kao WC igraci ali kad su otisli u jake lige nestali su.
usra ga postenoBigBigBang je napisao/la:Gibbs je nas prvi izbor za lijevog beka, on je najbolji mladi lijevi bek njemu treba sezona bez povreda i bice prvi pick Engleske reprezentacije (mada kakav klaun je vodi to i nije neko mjerilo vrijednosti)
nedim1993 je napisao/la:samo što nekad zaboravi vratit se u defanzivu. Hoću reć često
Ja bih ipak volio da bude vise odlazaka, tj. da se rijesimo smeca jednom zauvijek, a onda u nove pohode sa novim igracima.GunnerS je napisao/la:Ovaj vikend se završavaju lige sve, pa čekajmo da to završi i trebaol' bi bit par transfera, nadam se više out nego in
Pa šta je on rekao mrva tiAllGunsBlazing je napisao/la:Ja bih ipak volio da bude vise odlazaka, tj. da se rijesimo smeca jednom zauvijek, a onda u nove pohode sa novim igracima.GunnerS je napisao/la:Ovaj vikend se završavaju lige sve, pa čekajmo da to završi i trebaol' bi bit par transfera, nadam se više out nego in