Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
cestitam !! 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da se ne kaze da ovi navijaci Bayerna neodgojeni.
Dosao sam da vam cestitam, mozete puno bolje, naravno u vezi odbrane..... Sad zasad ne mozete primiti goliva, koliko mozete biti, ali to treba da se odrzi. Odbranu popravljajte....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hvala....šta je ovo biloCRNI_SA je napisao/la:cestitam !!
Mora da si nešto pogrešno otipkao
Dobro je 3 utakmice 3 pobjede(11:4) malo dok se uigra...al početak koji smo željeli....
EDIT:Hvala....Omere...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
cestitam na pobjedi.
ne mogu reci da mozete bolje, je nisam ni gledao. znam samo da je ronaldo daodva iz slobodnog, i guti lob. to mi je prenio drug. jedino sto mogu reci je da vam fali ramos.
ne mogu reci da mozete bolje, je nisam ni gledao. znam samo da je ronaldo daodva iz slobodnog, i guti lob. to mi je prenio drug. jedino sto mogu reci je da vam fali ramos.
Opet je KAKA bio genijalan na sredini,a Svaka cast Ronaldi,Gutiju na finim golovima
- rob do bagro
- Kontakt:
cestitke i od mene,al moze i jos bolje 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ebiga treba vremena,u prvi 11,je 6,7 igraca novi ,treba to posloziti,ocekujem jos jaci Real sa KAKOM-RONALDOM-KARIMOM,pocetkom novembrarob do bagro je napisao/la:cestitke i od mene,al moze i jos bolje
- RuudVanGoal
- Kontakt:
Ne znam zasto niko ne spominje onu priliku kad je Higuain prosao golmana i samo trebao zabiti i sudili nepostojeci ofsajd, i penal koji su nam trebali suditi kad je raul suto i onaj je kako je uklizao zaustavio rukom
Uglavnom Real je dominirao i po prilikama i po onome kako je trebalo biti da je sve bilo uredu, mislim da bi zavrsilo 8:2
al ****, takav je nogomet i sudije moraju grijesiti.. slaba odbrana, opet golovi iz prekida :S
Uglavnom Real je dominirao i po prilikama i po onome kako je trebalo biti da je sve bilo uredu, mislim da bi zavrsilo 8:2
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Ma moglo je biti i vise od 8 golova,al ebiga bice priilika joste,samo tako momci,idemo dalje,sjajna golcina RONALDA,GUTIJA stari lisac,RAUL kao obicno PRINC,steta XABI se povredio nedaj boze da nije nesto ozbiljno
,,,pored svega jos jedna noc KAKE,pokretao je sve na sredini akcije
- RuudVanGoal
- Kontakt:
Ma ne uzbudjujte se previse 
Iako je Zurich zabio 2 gola, jedan su zabili iz nepostojeceg penala, casillas uopste nije dirao igraca...real opet nije bio sav svoj.. treba usjeti cijelu utakmicu drzati igru pod kontrolom a ne sat vremena ili manje pa da se opusta... mislim da ce protiv marseillea biti dosta teze
Iako je Zurich zabio 2 gola, jedan su zabili iz nepostojeceg penala, casillas uopste nije dirao igraca...real opet nije bio sav svoj.. treba usjeti cijelu utakmicu drzati igru pod kontrolom a ne sat vremena ili manje pa da se opusta... mislim da ce protiv marseillea biti dosta teze
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Johnny Leoni, golman FC Zuricha, izjavio je kako se ne plaši Ronalda u večerašnjem meču
Iako se radi možda o ne toliko poznatim nogometašima, golman FC Zuricha je izjavio kako ne osjeća strah od Ronalda jer je to igrač sa kako on kaže isti kao svi: dvije ruke, dvije noge, i lopta je okrugla.
- Mislim da se nisam morao dodatno pripremati za Cristiana jer on je samo drugi igrač koji će igrati protiv mene. Kao i svi, ima dvije noge i dvije ruke, a lopta je okrugla, i sve je moguće, kao i obično. Igrati protiv Reala za nas znači san, ali mi smo profesionalci i želimo pobijediti. - izjavio je Leoni.
Nikad nije kasno za informaciju
Iako se radi možda o ne toliko poznatim nogometašima, golman FC Zuricha je izjavio kako ne osjeća strah od Ronalda jer je to igrač sa kako on kaže isti kao svi: dvije ruke, dvije noge, i lopta je okrugla.
- Mislim da se nisam morao dodatno pripremati za Cristiana jer on je samo drugi igrač koji će igrati protiv mene. Kao i svi, ima dvije noge i dvije ruke, a lopta je okrugla, i sve je moguće, kao i obično. Igrati protiv Reala za nas znači san, ali mi smo profesionalci i želimo pobijediti. - izjavio je Leoni.
Nikad nije kasno za informaciju
- RuudVanGoal
- Kontakt:
Evo golova sa utakmice: http://www.youtube.com/watch?v=4ScQ-HpKU0M
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Hajde ba sta si se ukenjao odmah?RuudVanGoal je napisao/la:Ma ne uzbudjujte se previse
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Xabi je sinoc dobio jak udarac,jutros nije bio na treningu mora proci preglede,pa ce se ustanoviti koliko ce biti odsutan,sigurno 2,3 sedmice
Ronaldo izjavio posle utakmice da je znao da ce golovi doci iz slobodnog udarca,i da je veliki pritisak sa ovim golovima u Zurichu skinuo sam sebi,jos je rekao da mu je Usain Bolt rekao da posveti jedan gol njemu,i 2gol iz slobodnog udarca je posvetio Usainu Boltu
,istekao jos da je najbolje sto su otvorili pobjedom u LP,i da ce ekipa sve bolje da izgleda.prenosi Marca
,istekao jos da je najbolje sto su otvorili pobjedom u LP,i da ce ekipa sve bolje da izgleda.prenosi Marca
Xabi Alonso, veznjak kraljevskog kluba, nije dobio nove vijesti oko svoje ozljede.
Ljekarski tim madridskog Reala, nema neke posebne nove vijesti vezane za ozljedu Xabi Alonsa.
U sinoćnjoj pobjedi nad Zurichom, Alonso je pretrpio jednu neugodnu ozljedu desnog članka, ili tačnije rečeno Ahilove tetive, nakon čega je šepajući napustio teren, a zamjenio ga je Gago.
- U ovom trenutku, sve što znamo je da je Alonso sinoć zadobio težu ozljedu Ahilove tetive. Otok još uvijek nije spao, tako da se daljnje pretrage ne mogu obaviti. Moramo još malo sačekati. - izjavio je Pellegrini.
max. 4 sedmice....nikad se nije dobro povrijediti...al nije izabrao bolji momenat...Momo je 100% spreman kao i Gago koji je zaigrao sinoć...doduše to je Gago..
Il Po meni najbolja opcija GRANERO kao protiv Espanjola;
..Lass(Yaya)...
...Kaka(Iniesta).......Granero(Xavi)...
Kopiramo Barcu...u nedostatku boljih rješenja
Ljekarski tim madridskog Reala, nema neke posebne nove vijesti vezane za ozljedu Xabi Alonsa.
U sinoćnjoj pobjedi nad Zurichom, Alonso je pretrpio jednu neugodnu ozljedu desnog članka, ili tačnije rečeno Ahilove tetive, nakon čega je šepajući napustio teren, a zamjenio ga je Gago.
- U ovom trenutku, sve što znamo je da je Alonso sinoć zadobio težu ozljedu Ahilove tetive. Otok još uvijek nije spao, tako da se daljnje pretrage ne mogu obaviti. Moramo još malo sačekati. - izjavio je Pellegrini.
max. 4 sedmice....nikad se nije dobro povrijediti...al nije izabrao bolji momenat...Momo je 100% spreman kao i Gago koji je zaigrao sinoć...doduše to je Gago..
Il Po meni najbolja opcija GRANERO kao protiv Espanjola;
..Lass(Yaya)...
...Kaka(Iniesta).......Granero(Xavi)...
Kopiramo Barcu...u nedostatku boljih rješenja
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
trebalo bi onog igrača sad kaznit zbog simuliranja
guti se vratio u formu ko kad smo dvaput zaredom bili prvaci onaj golman će sanjat ronalda higuain ja kako igra čovjek kaka šta reć raul....
guti se vratio u formu ko kad smo dvaput zaredom bili prvaci onaj golman će sanjat ronalda higuain ja kako igra čovjek kaka šta reć raul....
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Upravu si,jest da nije uticalo na kraju na razultat,al bezobzira mora se kazniti ovaj igrac ZURICHA sa par stotina hiljada eura,cisto je isao na simuliranje,bacio se prije nego sto je Casillas usao u putanju i gurao nogu u njega,al ni tako nije imao puno kontakta sa golmanom23 KING JAMES je napisao/la:trebalo bi onog igrača sad kaznit zbog simuliranja![]()
![]()
![]()
![]()
Ma dobro...ode mu godišnja plačadon Ciro je napisao/la:Upravu si,jest da nije uticalo na kraju na razultat,al bezobzira mora se kazniti ovaj igrac ZURICHA sa par stotina hiljada eura,cisto je isao na simuliranje,bacio se prije nego sto je Casillas usao u putanju i gurao nogu u njega,al ni tako nije imao puno kontakta sa golmanom23 KING JAMES je napisao/la:trebalo bi onog igrača sad kaznit zbog simuliranja![]()
![]()
![]()
![]()
A UEFA se svaki dan sve dublje uvaljuje...prvo presedan sa Eudardom.....pa su mu poništili kaznu...pa se ovo desilo...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta je bilo sa sponzorom, kuda je pobjegao! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.