Postao/la SaltCityAttack » 04 jun 2012, 02:39
nigdje veze ba ..ma i vas ima na tim gostovanjima samo zato sto imate tih navijaca iz okoline ....pa evo neki dan cojek ovdje dodje napisa iz Lukavca kaze njemu je zao sto je ispala Sloboda eto sad nece moci pratiti Zelju cesce, jer inace samo prati to kad igrjau u TZ Kantonu

...to je valjda dovoljno care moj ...Fukare su isle nekad redovno dok za bus nije cijena isla preko 1000km, jer niko i nije dao prevoz fukarama ko kad gdje god odes kamenuju ti bus razbju i td...kad se prestane izivljavati na busevima prevoznika mozda ce gostovanja svih drugih biti i jednostavnija u ovoj nasoj ligi...u Tuzli prevoznika neces naci slabo... Da li se isplati placati bus 1000km a nemas dovoljnu brojku koja bi isla to sam presudi...u ostalom Fukare su vise bile u bojkotu mislim na stariju ekipu koja nije dolazila na utkamice dok se tribina ne izgradi...tako i ne vidim ja logike dasad 20 ljudi se upute negdje gdje je rizicno i gdje moze citava grupa ispastati zbog toga sto ce vas 100 napast 10-15 momaka koji hajmo reci nisu bojkotovali.
Samo ne moras se ti brinut sad je to malo drugacije mnogo ljudi se vratilo ili se zeli vratiti tako da Fukarama je itekako stalo do toga da se ukine zabrana odlaska gostujucih navijaca
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987