FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jbt sta Messi uradi Brazilu, treci gol je fantastican
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Juvelandia
- Kontakt:
Lako je Messiu kad ima Xavia i Iniestu

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
73 gola za Barcelonu, 9 za Argentinu = 82 pogotka za Lea Messija.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Otvori srednja da izadje Marcelo.enobarca je napisao/la:Jbt sta Messi uradi Brazilu, treci gol je fantastican![]()
[youtube][/youtube]
Inace Messi je bez Inieste i Xavia k.arina.
Visca el Barça ! Mes que un club !
jednu tekmu odigrao dobro i ovi se digli
sad cu vas spustiti, samo da nadjem onaj led
1 utakmicu ?Spartak je napisao/la:jednu tekmu odigrao dobro i ovi se digli
Ocito nisi pratio Argentinu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije pratio Argentinu, al je zato citao Nietzschea, Junga, Freuda, Sokrata, Platona i havera mu Plotina. Sto bi naravno znacilo da moze srat koliko hoce jer je filozof i genijalac.DesimaL je napisao/la:1 utakmicu ?Spartak je napisao/la:jednu tekmu odigrao dobro i ovi se digli
sad cu vas spustiti, samo da nadjem onaj led![]()
Ocito nisi pratio Argentinu.
Afellay
Steta sto ovo nije uslo.
[youtube][/youtube]
Inace danas nije bio bas na nivou.Nadam se da ce u sljedecoj biti puno bolji.
Steta sto ovo nije uslo.
[youtube][/youtube]
Inace danas nije bio bas na nivou.Nadam se da ce u sljedecoj biti puno bolji.
Jel se to Argentina konacno uigrala il se meni cini ? 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- AndresIniesta
- Kontakt:
odlična utakmica messia u dresu argentine, nevjerovatno kako igraju on i pipita zajedno ... fantazija ...
****.com
Mislim da je Higuainu i Angelu puno lakse i ljepse igrat s Messijem nego s Ronaldom 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Messi TATA fudbala !
Nije ni mjesto ni vrijeme, ali treba spomenuti da je Marcelo bio i ostao majmun, pa gdje ces onako udarit covjeka u prijateljskoj utakmici.
Nije ni cudo sto su clasici postali onakvi kad se uzme u obzir ko sve igra u istim.
Nije ni mjesto ni vrijeme, ali treba spomenuti da je Marcelo bio i ostao majmun, pa gdje ces onako udarit covjeka u prijateljskoj utakmici.
Nije ni cudo sto su clasici postali onakvi kad se uzme u obzir ko sve igra u istim.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Joj Messija perverzije
.
Nego, zanimaju me ovaj Leandro Damiao i Oscar, pogotovo ovaj prvi. Kakva je situacija s njima? Ovaj Damiao mi se cini kao pravo dobar igrac, a vidim na transfermarktu mu je cijena 17 M, ali znajuci kako Brazilci sad cijene ovu djecu, to ispod 40 M ne ide. Ja ga nisam nesto ranije upratio, vjerovatno zahvaljujuci pricama koje samo prate ultrasonicnonenadyebivovidimiirokeze talenta Neymara
Nego, zanimaju me ovaj Leandro Damiao i Oscar, pogotovo ovaj prvi. Kakva je situacija s njima? Ovaj Damiao mi se cini kao pravo dobar igrac, a vidim na transfermarktu mu je cijena 17 M, ali znajuci kako Brazilci sad cijene ovu djecu, to ispod 40 M ne ide. Ja ga nisam nesto ranije upratio, vjerovatno zahvaljujuci pricama koje samo prate ultrasonicnonenadyebivovidimiirokeze talenta Neymara
Najbolji igrač svih vremena, još jednom objasnio. 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ma ja kad god sam gledao tog Damja-a, bio je los .. jedino sto sam dobro vidio kod njega je gradjenje
Samo da kazem i to da me Hulk jos nikada u dresu Brazila nije zadivio ..
Samo da kazem i to da me Hulk jos nikada u dresu Brazila nije zadivio ..
Baš su Ćavi i Inijesta igrali sinoć za Argentinu?Juvelandia je napisao/la:Lako je Messiu kad ima Xavia i Iniestu![]()
- PatrickBateman
- Kontakt:
SarkazamTuzla950 je napisao/la:Baš su Ćavi i Inijesta igrali sinoć za Argentinu?Juvelandia je napisao/la:Lako je Messiu kad ima Xavia i Iniestu![]()
Holandski **** je objavio vijest da Barça želi dovesti Christiana Eriksena, za kojeg Ajax traži 25 miliona eura, a Barcelona je spremna ponuditi 20 miliona € i Tella na posudbu.
ne znam koji ce nam taj eriksen, na njegovoj poziciji imamo najvise igraca, i svako je za neki klasa bolji od njega, nema nista od toga
nadam se da ce alba biti prvotimac u spaniji pa da vidimo njegov kvalitet kakav je u teskim utakmicama s obzirom da je skoro pa definitivno nas
messi je sinoc jos jednom pokazao ko je i sta je, najbolji fudbaler ikada, i ako njegova reprezentacija bude imalo igrala ozbiljan fudbal, s njim u timu na pravoj poziciji doci ce i do velikih rezultata, on je nevjerovatna prevaga samo ostali to trebaju iskoristiti
nadam se da ce alba biti prvotimac u spaniji pa da vidimo njegov kvalitet kakav je u teskim utakmicama s obzirom da je skoro pa definitivno nas
messi je sinoc jos jednom pokazao ko je i sta je, najbolji fudbaler ikada, i ako njegova reprezentacija bude imalo igrala ozbiljan fudbal, s njim u timu na pravoj poziciji doci ce i do velikih rezultata, on je nevjerovatna prevaga samo ostali to trebaju iskoristiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.