FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

nidi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nidi » 12 jun 2012, 20:46

Po vašoj priči adilović nema pojma ,filuju ga loptama zeba i ostali ,pa daj da dovedemo nekog napadača iz rudara iz kaknja za 500 KM plate pa da i on zabije 20 golova svakako će ga filovati loptama da se previše ne trošimo .

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 jun 2012, 20:53

Nije bitno koja si navijačka skupina, nije bitna nacionalnost, rasa, vjera. Pomozimo našem drugu i bratu. Molimo sve koji su u mogucnosti da novcano ili na bilo koji drugi nacin pomognu porodici Hasanovic da im se nadje privremeni smjestaj da se jave u Cafe Derby na Grbavici ili na brojeve telefona: 062 453 663 Šečić Mirza Stripy , 061 904 842 Nedim Karalic , 062 074 764 Haris Ljuba Ljubović pokažimo mrvu ljudskosti, pokažimo mrvu solidarnosti!!!

http://www.facebook.com/groups/293214457441223/" onclick="window.open(this.href);return false;
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 12 jun 2012, 20:53

kimbo je napisao/la:Ovog momka totalno podcjenjujete, ima tehnickih nedostataka al ima i vrlina. Nije puka slucajnost da je dao toliko golova. Imali ste proslih godina mozda i jaci srednji red pa se niko ni blizu nije nadavo ovoliko golova mislim.

Najbitnije pravilo za svakog napadaca odraditi svoje , biti na pravom mjestu u pravo vrijeme a sve preko toga je bonus.

Mislim da je Adilovic ovo odradjivao super i moze se lako desiti da vam bude dobro falio !!
Ma niko nije rekao da on nema baš pojma. Ali da je neki napadač i da mu cijena velike, eto iskreno nije. Mi nismo kao komšije njima sad da dođe neko iz Albanske treče lige i da tri gola on bi bio Ronaldo u najmanju ruku i prodavali bi ga za šest miliona. Mi pišemo ono baš realno. Momak jeste dao 20 gola i svaka čast, sad kako je dao i to nije bitno. Samo da je njega prodati za ovu lovi svi bi bili prezadovoljni.
On nije taj kalibar napadača koji će nam trebati za evropu to je sigurno, gledao sam ga sad ove tekme protiv izraelaca i ne može da udari loptu glavom u 180min, a ne da pređe njihove igrače..
Svaka njemu čast na golovima hvala mu, ali ..
Potpis!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jun 2012, 20:56

SkyWallker je napisao/la:dok je još uvijek nepoznat status kapitena Bešlije koji nije donio odluku da li će i dalje predvoditi plavi tim.
:shock:
DRUG NEBI TI PUNCA

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 12 jun 2012, 21:02

Slazem se da Adilovic nije neka igracina i da su njegovi golovi plod jakog veznog reda, ali isto tako mislim da mi ne mozemo dovesti boljeg u ovom momentu. Za solidnog napadaca koji bi mogao praviti razliku na terenu je potrebna cifra minimum ova o kojoj se spekulise da je nama ponudjena za Adilovica. Mi taj novac jednostavno nismo u situaciji dati. Trebamo biti malo realniji sto se medjunarodne scene tice jer mislim da smo jos uvjek svjetlosnim godinama udaljeni od grupnih faza UEFA takmicenja. Nismo u stanju godinama svlacionice prilagoditi nekim standardima a slomismo se prevelikim ambicijama i pricama o nekim "velikim pojacanjima". Ne mozemo se mi porediti sa Dinamom i Partizanom. Moci cemo mozda kada mi budemo recimo u Hrvatskoj otvarali nase skole fudbala ili nesto slicno sto radi Dinamo u BIH. Pa i takav Dinamo jedva dolazi do grupnih faza takmicenja. Lijepo je mastati ali jedini kvalitet koji mi u ovom momentu imamo a kojim se mozemo ponositi kada je citava regija u pitanju je Amar Osim i on nam je jedina nada da cemo napredovati u buducnosti i sportski i infrastrukturno.
FORZA ZELJO !!!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 12 jun 2012, 21:08

bagrcavi je napisao/la:
SkyWallker je napisao/la:dok je još uvijek nepoznat status kapitena Bešlije koji nije donio odluku da li će i dalje predvoditi plavi tim.
:shock:
Po meni glupost najveca, ali opet kada pomislim ako neki klub tipa iz Azerbejdžana,Kazahstana koji bas ima love i sl. punudi extra pare zasto ne i on da ode, ali opet on sa 32.godine tesko da će igdje otići jedino karijeru da zavrsi, sve u svemu po meni glupost prve klase :)
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 12 jun 2012, 21:16

I jos da dodam da bi trebali dobiti neku lovu od Liverpula za Armina Hodzica.Radi se o nekih 300 000 KM, ne za transfer posto je maloljetan vec kao naknadu za ulozeno u njega. Uskoro im istice rok za uplatu.

P.S. Sutra je derbi za kadete i juniore. Ne mozemo biti prvi ali ove tekme rezultatski su znacajne u smislu sto odlucuju dali cemo biti ispred pitara ili ne. Utakmice nezvanicno pocinju u 10h(kadeti), 12h(juniori). Nebi ih bilo zgoreg podrzati pa ko moze doci bujrum...
FORZA ZELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 jun 2012, 21:24

realno govoreći, BAREM četiri igrača su bili bolji i važniji za uspjeh ove sezone od adilovića. a sjetite za koliko smo prije samo dvije godine prodali ubjedljivo najvažnijeg igrača te sezone, pa vidite bi li prodati adilovića za 400 hiljada eura bilo uspjeh i napredak. po meni bi, i to veliki, jer je momak objektivno limitiran za neke prave lige, a ima već 26 godina.

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 12 jun 2012, 22:01

meni se čini po svemu da nam je tim za evropu;
gušo, b. čolić, stanić. zoletić, kerla, bogičević, bešlija, jamak,selimović, bekrić,zeba,
rezerve; vasilić, topić, e. čolić, brković, pehilj, ramić

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 jun 2012, 22:05

istina1981 je napisao/la:I jos da dodam da bi trebali dobiti neku lovu od Liverpula za Armina Hodzica.Radi se o nekih 300 000 KM, ne za transfer posto je maloljetan vec kao naknadu za ulozeno u njega. Uskoro im istice rok za uplatu.

P.S. Sutra je derbi za kadete i juniore. Ne mozemo biti prvi ali ove tekme rezultatski su znacajne u smislu sto odlucuju dali cemo biti ispred pitara ili ne. Utakmice nezvanicno pocinju u 10h(kadeti), 12h(juniori). Nebi ih bilo zgoreg podrzati pa ko moze doci bujrum...
kadeti igraju sutra u 15h na glavnom stadionu, ne znam za juniore nista
FKŽ !

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 12 jun 2012, 22:40

plava grbavica je napisao/la:meni se čini po svemu da nam je tim za evropu;
gušo, b. čolić, stanić. zoletić, kerla, bogičević, bešlija, jamak,selimović, bekrić,zeba,
Tim za evropu i da ti igra Stanić, Zolotić, Jamak? Šta li si ti uzimao nešto dobro pravo :)
Potpis!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jun 2012, 22:43

On izgleda već prodo Kvesića, Svraku, Adilovića i Nyemu :shock:
DRUG NEBI TI PUNCA

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 jun 2012, 22:45

bagrcavi je napisao/la:On izgleda već prodo Kvesića, Svraku, Adilovića i Nyemu :shock:
dobro je dok samo igrace tali,nece valjati ako podje po strucnom stabu

pomalo me potsjeca na onog pitarskog "bordo odin" sa klixa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jun 2012, 22:47

Ko je ovaj ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jun 2012, 22:48

To on doveo nekog Topića na manageru pa ga prenijelo.
DRUG NEBI TI PUNCA

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 12 jun 2012, 22:53

bagrcavi je napisao/la:To on doveo nekog Topića na manageru pa ga prenijelo.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jun 2012, 23:00

bagrcavi je napisao/la:To on doveo nekog Topića na manageru pa ga prenijelo.
Da nije Dado Topic :lol:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 jun 2012, 23:05

Marko Topić :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 12 jun 2012, 23:09

pile87 je napisao/la:
Ko je ovaj ?
čuj ko je ovaj ?! samo sam sastavio tim koji bi nam ostao prema trenutnim ponudama a pošto se znamo razmisli prije nego što napišeš ko je ovaj a to se praviš pametan po forumu kao da to nešto kao znaš jedini je amar koji nešto zna i niko drugi čak ni cviko i ostali oko njega. trenutna situacija ti je u klubu ovakva al kažem trenutna.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jun 2012, 23:10

plava grbavica je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Ko je ovaj ?
čuj ko je ovaj ?! samo sam sastavio tim koji bi nam ostao prema trenutnim ponudama a pošto se znamo razmisli prije nego što napišeš ko je ovaj a to se praviš pametan po forumu kao da to nešto kao znaš jedini je amar koji nešto zna i niko drugi čak ni cviko i ostali oko njega. trenutna situacija ti je u klubu ovakva al kažem trenutna.
Hajd dobro pravim se pametan a ko je Topic ? :lol: Ne mislim ko si ti nego sam ti boldovao TOPICA i mislim ko je taj.A da se znamo, neznamo sigurno :mrgreen:
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 12 jun 2012, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, kosuljaplava i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []