IlPrincipe je napisao/la:delpiero20 je napisao/la:Ja nez sta vi gledate majke mi? Koje vi utakmice gledate...
Ovdje neke zalbe na racun Di Natalea i Giovinca koji odrade vise posla nego ona dvojica za 20 minuta koje dobiju..
Jesul Balo i Antonio dali koji gol ? Kakva dinamika, kakvo sve ljudi...pa Balo dvije utakmice pokusava da ukopa ekipu, a Antonio totalno van forme...
Puce im sredina totalno kad udje kloc od Montoliva koji 95% duela gubi...Motta vazan igrac za ovu ekipu

1. Šta su to uradili ? Evo de mi reci jesul imali i jedan šut njih 2 ? Ustvari ne moraju njih 2 općenito Italija ?
2. Cassano je dosta puta pokušavao uposliti napadače ili vezne igrače.
3. Balotelli nije imao svoj dan. Imao je par šuteva ali se dosta borio i koristio svoju snagu, dosta je lopti osvojio.
4. Montolivo nije ništa kriv ! Kriv je Prandelli, jer je Monto morao na poziciju Pirla gdje i jeste njegova pozicija.Nije izgubio niti jedan duel osim ako ti shvatas taj gubitak duela kad neko napravi prekršaj nad njim

I samo još nešto da znaš, Montolivo je jedini igrač koji je ošutao ka golu Hrvatske u drugom poluvremenu !
Midgeti ne mogu igrat

Pa evo npr Di Natale je jedini napadac Italije koji je dao pogodak u ove dvije utakmice i veceras bi vjerovatno imao vise sanse da uvali jos jedan da je igrao vise vremena...
Za ono vremena sto on provede na terenu odlican je...
Balo npr profulao utakmicu protiv Spanije u prvom kolu, a ovu utakmicu isao svjesno da unisti ekipu...Tacno se vidi gluma i uzdignutost. On ima znanje ali dok se ovako ponasa nije mu mjesto u 11.
Cassano danas dobi idealnu loptu od Pirla i spetlja se ne zna ni on kako. Nije covjek u takmicarskoj formi. Isto kao i Balo ima veliko znanje ali trenutno to nije to.
Meni od Juventusovih danas prolaznu ocjenu ima Pirlo, eventualno Bonucci...
Chiellini ostavi igraca samog kod gola, predje ga lopta. Buffon standardno, nije nista kriv..a nije ni imao posla toliko. Ono nije mogao da odbrani. Marchisio odigrao svoju Caspersku partiju. Ko navija za Juve znati ce o cemu pricam. Prodje 50 minuta, a on kao da ne igra, Jos je i fulao. Giaccherini se trudio ali nije ono njegova pozicija...nema on onako sta traziti