Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Italije
Ja sam razočaran zbog ispuštenog vođstva u ove dvije utakmice. Ali vratit će se to u posljednjem kolu. Apsolutno je nemoguće da Hrvati zabiju Špancima dva gola, a Italijani će već nekako pobjediti Irsku.
Hrvati nemaju šta raditi protiv Španaca, na Italijanima je samo da dobiju Irce. Italijani su se uvijek patili u ovim grupnim fazama, a opšta je činjenica da njih rijetko ko može dobiti u jednoj utakmici.
Ja sam i imao ovakvu neku kalkulaciju, ne izgubiti od škutora i Španaca i dobiti Irce.
Hrvati nemaju šta raditi protiv Španaca, na Italijanima je samo da dobiju Irce. Italijani su se uvijek patili u ovim grupnim fazama, a opšta je činjenica da njih rijetko ko može dobiti u jednoj utakmici.
Ja sam i imao ovakvu neku kalkulaciju, ne izgubiti od škutora i Španaca i dobiti Irce.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- IlPrincipino
- Kontakt:
Giaccherini danas bio loš nije mi jasno zašto ga Prandelli nije vadio iz igre..furalo po toj strani strašno...
Maggio..ja ne znam šta je sa tim likom..pa u ovoj formaciji u Napoliu je letio...a sada loš..dosta loš...
Chiellini kriv za gol...
Bonucci danas bio najbolji u odbrani...
Pirlo odličan..
Marchisio odličan...
nije mi bilo jasno izvodjenje Motte a uvodjenje Montoliva...ja bih prije ubacio Nocerina ako je morao izaći Motta...
u napadu Cesare mora nešto mjenjati ali pitanje je šta kada nema previše izbora..šteta što je Rossi povrijedjen...
Maggio..ja ne znam šta je sa tim likom..pa u ovoj formaciji u Napoliu je letio...a sada loš..dosta loš...
Chiellini kriv za gol...
Bonucci danas bio najbolji u odbrani...
Pirlo odličan..
Marchisio odličan...
nije mi bilo jasno izvodjenje Motte a uvodjenje Montoliva...ja bih prije ubacio Nocerina ako je morao izaći Motta...
u napadu Cesare mora nešto mjenjati ali pitanje je šta kada nema previše izbora..šteta što je Rossi povrijedjen...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Ne znam sta ce taj klip na ovoj temi.... Hajd ti idi podrzavat kvadratice....
Ja ne znam sta vi kalkulisete uopste
ja ocekujem sigurne pobjede Italije i Spanije. Irci su groblje od ekipe, a komsije su izgleda zaboravile kome izlaze na megdan, pogotovo jer spanci jos nista nisu osigurali
evo i Del Bosque je rekao da idu na pobjedu protiv Hrvatske i da nema teorije o nekom remiju koji bi izbacio Italiju a odveo Spaniju i Hrvatsku dalje
ja ocekujem sigurne pobjede Italije i Spanije. Irci su groblje od ekipe, a komsije su izgleda zaboravile kome izlaze na megdan, pogotovo jer spanci jos nista nisu osigurali
evo i Del Bosque je rekao da idu na pobjedu protiv Hrvatske i da nema teorije o nekom remiju koji bi izbacio Italiju a odveo Spaniju i Hrvatsku dalje
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Upravo, komšija s drugog kraja naselja.
Na Italijanima je samo da pobijede Irce, a večeras se vidjelo da Irci ništa ne mogu protiv ove pas igre koju inače praktikuje Prandelli.
Ali vrijeme je da si on više prestane zaebavati i ostavi na klupi ili Balotellija ili Cassana jer s njima dvojicom na terenu Italijani imaju igrača manje, ako jedan trči drugi stoji, ako jedan stoji, drugi trči.
Na Italijanima je samo da pobijede Irce, a večeras se vidjelo da Irci ništa ne mogu protiv ove pas igre koju inače praktikuje Prandelli.
Ali vrijeme je da si on više prestane zaebavati i ostavi na klupi ili Balotellija ili Cassana jer s njima dvojicom na terenu Italijani imaju igrača manje, ako jedan trči drugi stoji, ako jedan stoji, drugi trči.
Željezničar ale!
- IlPrincipino
- Kontakt:
de Puma makni ovog trolla iz ove teme dok mu se ja nisam nagovorio... 
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
E, na ovom kraju ovamo samo se otvaraju kladionice, ma raj za kladionicareGaziHusrevbeg je napisao/la:Upravo, komšija s drugog kraja naselja.![]()
![]()
ma ja sam za Di Natale-a, prvo sto je covjek majstor, nema sumnje, drugo sto je iako star, zeljan je dokazivanja jer nikad nije dobio pravu priliku repki. Mozda da ostavi Balu na klupi, jer kolko se sjecam u kvalifikacijama je igrao sa dva niska napadaca (Cassano-Rossi) i to je rezultiralo.
na kojeg mislisIlPrincipino je napisao/la:de Puma makni ovog trolla iz ove teme dok mu se ja nisam nagovorio...
ako mislis da trolla, pritisni taj trokutic i stvar ce biti rjesena
Call the coroner!
Upravo je i gol pao mens cini kad su igrali Cassano-Di Natale. Pa poslije izaso Cassano a uso Gio. Mislim da je 4-3-1-2 rjesenje za irsku, ali opet oni igraju 4-4-2 pa to treba zatvoriti sa strana. Al nek se Prandeli bakce sa tim 
Španija odnosi protiv Hrvatske, realno, samo treba da se Talijani potrude i pobjede Irsku, što, vjerujem da neće biti nimalo lako
Sada kada su ispali, Irci će igrati potpuno rasterećeno zadnju utakmicu, i to bi moglo itekako da predstavlja otežavajuću okolnost za Talijane, ali smatram da imaju dovoljan kvalitet, kao i iskustvo da se nose s tom situacijom
Sada kada su ispali, Irci će igrati potpuno rasterećeno zadnju utakmicu, i to bi moglo itekako da predstavlja otežavajuću okolnost za Talijane, ali smatram da imaju dovoljan kvalitet, kao i iskustvo da se nose s tom situacijom
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Prandelli je zafrkao sa forsiranjem Cassana, lik niti je u formi niti ima one svježine i snage pri duelu kao nekad. Ne mogu vjerovati da Toto Di Natale grije klupu prije Antonia. Nemam ja ništa protiv Cassana, cijenio sam ga uvijek, ali mislim da nije ni vrijeme ni mjesto za sentimentalnosti nekakve, jarane nisu u top formi i da si mi brat ideš na klupu!
Irci se moraju pobijediti, a da Španci maznu Hrvate, svašta je moguće ali mislim da furija neće podbaciti.
Chiellini je loše procijenio loptu ali šta bi.. mogao je Marchisio ono u prvom prisloniti i bilo bi 2:0 - piši kući po odijelo.
Forza Italia!
Irci se moraju pobijediti, a da Španci maznu Hrvate, svašta je moguće ali mislim da furija neće podbaciti.
Chiellini je loše procijenio loptu ali šta bi.. mogao je Marchisio ono u prvom prisloniti i bilo bi 2:0 - piši kući po odijelo.
Forza Italia!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
-
Juvelandia
- Kontakt:
Kad se sjetim koliko su popljuvali Lippi-a sto 2010 nije poveo Cassana i Balotellia, a evo ih deru Europu sada 
p.s. ovaj stvarno nije normalan, od Modrica do ove nebuloze
http://www.goal.com/en/news/2898/euro-2 ... says-bilic" onclick="window.open(this.href);return false;
p.s. ovaj stvarno nije normalan, od Modrica do ove nebuloze
http://www.goal.com/en/news/2898/euro-2 ... says-bilic" onclick="window.open(this.href);return false;
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Neki od nas forumaša smo prije utakmice insistirali na temi grupa C da igra Di Natale, nije bitno koga da zamjeni, samo da igra, i bili smo upravu
Cassano jednostavno nema snage i brzine kao što je nekada imao, a Balotelli igra isuviše duboko za jednog napadača, i praktički, na samom početku oštrica napada Talijana je otupljena
Ili nek Balotellija mijenja, tj. njegov pristup igri, i kretanje, ili nek' neko mijenja Balotellija na terenu
Cassano jednostavno nema snage i brzine kao što je nekada imao, a Balotelli igra isuviše duboko za jednog napadača, i praktički, na samom početku oštrica napada Talijana je otupljena
Ili nek Balotellija mijenja, tj. njegov pristup igri, i kretanje, ili nek' neko mijenja Balotellija na terenu
- senad_flamin
- Kontakt:
Cassano jednostavno ne može bio je prvi strijelac Italije u kvalifikacijama,al' sad je druga priča,djeluje nepokretno.
Maggio je bio loš,mogao je dati Abateu barem 10 min da proba po onoj strani,Maggio je bio prespor za Strnića.
Maggio je bio loš,mogao je dati Abateu barem 10 min da proba po onoj strani,Maggio je bio prespor za Strnića.
-RIVALDO-
Meni je Maggio, malo, iskren da budem čudan po fizičkoj konstituciji bi trebalo da nosi Strinića, al ne mali broj puta me jučer uvjerio u suprotno
Barzagli je počeo trenirati, vidjet ćemo hoće li igrati protiv Irske, vjerovatno Prandelli neće rizikovati.
Ako Italija prođe, imat će praktično dva pojačanja, Barzu pozadi, a DDR-a u veznom redu.

Ako Italija prođe, imat će praktično dva pojačanja, Barzu pozadi, a DDR-a u veznom redu.

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinocnji sraz sa susjedima

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ironija!

Željezničar ale!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
A pritom je povalio na stotine zena
ko zna, mozda su mu dosadile
ko zna, mozda su mu dosadile
Call the coroner!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Balotelli se danas povrijedio na treningu..sutra mora na skeniranje...Prandelli na treningu danas isprobavao tandem Cassano - Di Natale...
Prandelli je izjavio da će formacija ostati ista ali da će zamjeniti tri ili četiri igrača...
velika mogućnost je da Abate igra..Maggio je bio loš...takodjer i Balzaretti...Nocerino i Diamanti se takodjer spominju..
ono što mi je interesantno jest da je Prandelli najavio da će DDR opet igrati u odbrani...
Prandelli je izjavio da će formacija ostati ista ali da će zamjeniti tri ili četiri igrača...
velika mogućnost je da Abate igra..Maggio je bio loš...takodjer i Balzaretti...Nocerino i Diamanti se takodjer spominju..
ono što mi je interesantno jest da je Prandelli najavio da će DDR opet igrati u odbrani...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.