Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Viking
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Viking » 17 jun 2012, 23:39

opet ista prica, opet se puno igraca dovodi u konteksta sa Juventusom, ali kao sto bude uvijek dodje neko koga nismo ocekivali. Prosle godine, glavna meta je bio Aguero, dok je u Torino sletio Vucinic...

Ali, ipak, mislim da smo u ovom merkatu dosta ozbiljniji i da ce doci neka "igracina" . RvP je i moj izbor, ali Jovetica sigurno prizeljkujem, recimo kao drugu opciju... :D

Ne bih sigurno isao preko 35 miliona, jer to nije karakteristino Juventusu, po meni bi bilo bolje pokusati ukljuciti nekog napadaca ( Matri+novac), pa se nekako Jovetic namece kao najbolja opcija. Dokazao se dovoljno da bude dio Juventusa...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 17 jun 2012, 23:42

Jojo realno košta 22-25M, ovo mi je previše, mi smo Matria platili 18M, dakle, ovo je puno, a svakako je patka.
Mi ne smijemo Matria dati jer je on alternativa prvoj špici koja će doći, koji bi bio smisao toga, možda baš misle kloca Boriella ostaviti.
Ja bih prije dao Quagliarellu violama i 15M.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 17 jun 2012, 23:46

da nema ovoliko problema sa povredama Jojo bi realno koštao preko 30 milliona..i sad se sjećam onih partija u ligi prvaka...a i ove sezone je kad god je igrao bio njihov ključni igrač..naravno sem tekme u Milanu kada je brliljirao Amauriiiii...da nema toliko problema sa povredama iste sekunde bih potpisao da ga dovedemo za 30 milliona..ovako se omišljam..doveo bih ga ali bih gledao da nekako ne dam previše para za njega...jbg..Marotta me nešto naučio i ja se ne bih razbacivao nekim ciframa...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 17 jun 2012, 23:53

Ma super stvari Marotta radi, svjestan je da su mnogi muzli Juventus kako su htjeli, ostavljeni su mu igrači iz mandata Secca da im on riješava sudbinu, a i on je griješio.
Sada se max pokušava iskupiti, pokušava izvući najviše moguće od transfera, pokušava dovesti igrače koji ne zahtijevaju extra plate.
Taj napadač će uz Gigia jedini prelaziti cifru od 5M, a ako dovede na kraju Jovetića ili nekog koji nije od ovih koji se stalno nabrajaju, moglo bi to biti u okviru 4,5-5M.

Siguran sam da ćemo iskeširati i do 35M za napadača, ali čeka se i ide po prioritetima koje Conte želi.
Plate su nešto što izjeda klub iznutra, o tome se puno vodi računa i dobro je tako.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 18 jun 2012, 00:11

Ovo za Jovetića je napisao neko od navijača Juventusa koji itekako znaju biti pristrasni, to je vjerovatno neka želja ili ideja nekog od novinara sa TuttoJuve.com i on je to odlučio da podijeli sa širom masom, a mi zagriženi navijači se odmah primimo. :mrgreen:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 jun 2012, 09:38

valjda po pravilniku Van Persi ne moze biti prodan za vise od 25 miliona (eh sad dal eura ili funti) jer je u zadnjoj godini ugovora i to je maksimalna dozvoljena vrijednost koja se moze platiti za igraca u zadnjoj godini ugovora- negdje sam to citao al nisam 100% siguran, tako da svako ko spominje neke znacajno vece cifre (osim moguce razlike u pretvaranju euro-funta vjerovatno siri dezinformacije)...svejedno nisam za RVP..Dzeko pa ostali, ali izgleda za njega smo najmanje zainteresovani.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 18 jun 2012, 10:09

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 jun 2012, 10:13

Torres bi bio odličan , ali 30 miliona je više nego što bi trebali platiti.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 18 jun 2012, 11:53

El Matador bi nam legao k'o šaka na oko ;)
Sinoć gledam Van Persia, nije bio čemu, forma slaba, možda je on bolji od Cavanija ali Matador je već okušan u mnogim bitkama u Serie A.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 18 jun 2012, 12:31

Torres da dodje to bi bilo fantasticno.. Vidjelo se sad u dvije utakmice da njemu fali samo konstantno igranje,, Conte bi mu sigurno podigao moral i samopouzdanje. Dali ce ga Chelsea pustiti da ide to je vec nesto drugo. Mozda ga zadrze, jer im je i Drogba otisao, a i sam Torres ako je suditi po euru se dize u formi.. Kad je usao protiv Italije napravio je mnogo problema odbrani, jedino sto mu je samopouzdanje u zavrsnici bilo nula. Sjajan dribler, brz.

A sto se tice RVP-a jbg ne mozemo ga osudjivat da je bio los na euru kad mu je citava ekipa bila katastrofa. Po meni je odigrao solidno one utakmice, imao je onaj sjajan go protiv njemacke.. Siguran sam da bi se savrseno uklopio u nas sistem. Nije slucajno zabio skoro 40 golova, u prosloj sezoni.

Tko god da dodje od njih bice odlicno. Torres, RVP, Cavani, ono sto nama fali ...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 18 jun 2012, 12:53

:P
slika
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 jun 2012, 13:05

ovo tvoja...čestitam... :)

Tuttosport današnji piše da United želi 300.000 da im platimo za Pogbu ali mi nemamo namjere to da plaćamo...Cijela stvar bi se mogla riješiti na sudu...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 18 jun 2012, 13:31

Oxygen je napisao/la::P
slika
auuu brate ista jedna moja školska samo ova na slici čini mi se ima bolji guz, reci mi jel ovo neka lokalna ili? :? :shock: fkt sve kontam je li stvarno ona kolika je sličnost :mrgreen:

što se pojačanja tiče juve ne treba ni van persia ni torresa. skupi jedan ima problema sa povredama drugi sa samopouzdanjem. plate enormne, transfer preskup a nisu baš ni u cvijetu mladosti a da ne govorim nedokazani u seriji a. znam da im treba neko zvučnije ime pa bi džeko bio najbolji po meni mada bi ga volio više u milanu vidjeti normalno ali mislim da bi sjeo ko kec na desetku još ako nije preskup do nekih 25m a ubijeđen sam da je jači za seriju a od obojice. tu je i cavani ali de laurentis bi oderao svakoga za ovaj transfer pošteno ali da vrijedi 40m vrijedi. a vjerujem radije bi ga dao u psg ili u city nego juventusu radi rivaliteta.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 18 jun 2012, 13:34

Ma ne zanima to tebe @baresi dosao si ovdje da vidis djevojku :x a ne mozes da se suzdrzis komentara :mrgreen:

@Oksy je l' ovo ovako lijecis tugu, jer su najavili da bi mogli Gia utrpat za Torresa :lol:
Torres je prejak, ali nekako mi zao Giovinca, naravno ako bi se ovo realizovalo
Sad se mjenja lista zelja na Cavani<Torres<RVP

P.S pozdravlja te Matrina Gotti :twisted:
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 18 jun 2012, 13:35

priznam, nabacio sam nešto da ne bude baš totalni off neću više odoh :mrgreen:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 18 jun 2012, 13:39

baresi#6 je napisao/la:priznam, nabacio sam nešto da ne bude baš totalni off neću više odoh :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Procitan si, al' neka te, kad vec nema ovih utakmica medjusobnih da se prepucavamo sudijskim odlukama i nepriznatim golovima :P
Evo oko Dzeke je zapelo na plati, imam osjecaj da bi se tu moglo umjesat jos klubova spremnih da ga plate, a znamo da bi Dzekson najvise volio u Milan, jer navija od malena (ili se i za njega kaze simpatise :mrgreen: )

To je i jedan od razloga sto ga ne bih volio u Juventusu, drag mi je, pa bi mi draze bilo da ode u Milan i ispuni svoj san, ali opet u drugu ruku onda nece nista osvojit, tako da mu nije ni to neka bolja opcija :mrgreen:
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 18 jun 2012, 13:46

Nije lokalna, naleti mi na FB, a i sve mi se čini da je U-18 pa ne bih smio svakako i da jeste lokalna. :lol:

Ne bih ja ni Torresa ni RvP-a, ali hajd' ga znaj, ne vrijede investicije, obojica blizu 30.
Kada se već pravi projekat, napadač između 23-26 godina bi bio idealan, ali imam utisak da se traži isključivo provjereno ime, nikakav talent ili budući top igrač, treba im neko provjeren odmah, ali ko im garantuje da će i oni odmah proraditi u Italiji.
Ja sam uvijek bio za Higuaina, potom Džeko ili Cavani, ali teško ćemo do bilo kojeg.

Što se tiče Gia, moj stav se zna, ne bih ga dao niti u jedan transfer (niti za Torresa, Cavania), takvi dragulji se ne daju, svi znaju da ja ne podnosim Vučinića i da Gia vidim na njegovom mjestu. :mrgreen:

Ali neovisno o tome, kada Pirla nema (to se nije dešavalo), sigurno bi bilo malo patnje oko režije igre, tu bi Gio uskočio jer može sve iskreirati i bio bi spona između veze i napada.
Mislim da je Conte veoma svjestan toga, a i sve se ide ka otkupu i ostanku Giovinca.

@Soni, tuttojuve, fb stranica. ;)
Edit: 1989. godište, može. :lol: :lol: :mrgreen:
slika
slika
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 18 jun 2012, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 18 jun 2012, 13:57

http://football-italia.net/20108/juve-p ... s-tomorrow

Izgleda da ce to i za verrattia uskoro biti rijeseno...

Ja se nadam da ipak necemo dovesti torresa jer njega ne bih zelio vidjeti...prije bih doveo G.Rossia pa cekati da se oporavi a ne dati 30. miliona za torresa :mrgreen: .
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 18 jun 2012, 13:57

Ne bih ni ja davao Giovinica, prije svega dijelim misljenje @Oxygena i mislim da bi mogao umjesto Vucinica kojeg smatram dobrim igracem ali nikako WC. Mozda nije ni Gio world-class ali je dosta brzi od Vucinica i prodorniji te bi sigurno zadavao vise problema odbranama nego Vucko. Sto se tice tih napadaca ja jesam i za Torresa i za Van Persia jer Cavani nije dostupan, za tih 70 mil. koje trazi Napoli mozemo dovesti i Torresa i Van Persia a Dzeko navija za Milan i to mi malo smeta pa bih prije jednog od ove dvojce sa kojima smo se vise i povezivali.
Alessandro Del Piero !

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 18 jun 2012, 15:38

slika

Ova je najbolja, ja i još jedan forumaš smo mi nju davno zapikali. :lol: :lol:

A i ova nije loša. :lol:

slika

Bezveze vam je to poređenje Gio i Vučinića, Vučinić je u prednosti u najbtinijoj stvari, fizički je duplo jači i zato je u prednosti.

Gio je dobar kad ima prostora u napadu, ali pošto protiv nas ekipe uglavnom igraju sa 10 igrča na svojoj polovini, Giov kvalitet i ne bi došao toliko do izražaja.

Marotta njega hoće da otkupi, samo da ne bi otišao u inter.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []